Tιγκα φιλερ το τελευταιο και γενικα τα περισσοτερα αυτη τη σεζον, μετα το πρωτο απλα κυλαει ο χρονος.
Ισως θελουν να τραβηξουν αυτο το arc παραπανω απο μια σεζον.
Printable View
Από νέες σειρές προτείνω το the young pope. Πρόκειται για μια αντισυμβατική/ροκ εκδοχή του Παπα της Ρώμης. Δεν εστιάζει τόσο στον συντηρητισμό του καθολικισμού αλλά ασχολείται περισσότερο με υπαρξιακά θέματα και την σχέση μας με την θρησκεία. Μετά την επιτυχία της πρεμιέρας ανακοινώθηκε ήδη και η δεύτερη season.
Ειδα το Mid Season Finale του The Walking Dead.
Έχω μια απορία
Spoiler!
ενημερωνω οτι εχουν βγει επιτελους ελληνικοι υποτιτλοι για τα δυο πρωτα επεισοδια της δευτερης σαιζον του εκπληκτικου Gommora - La serie
ειδα το πρωτο....αριστο
https://youtu.be/W1fiijqrKuc
Παραγωγή Ridley Scott, δημιουργία Tom Hardy
8 επεισόδια, ξεκινάει 10/1/2017
http://admin.collider.com/wp-content...r-400x600.jpegQuote:
Set in 1814, Taboo follows James Keziah Delaney, a man who has been to the ends of the earth and comes back irrevocably changed. Believed to be long dead, he returns home to London from Africa to inherit what is left of his father’s shipping empire and rebuild a life for himself. But his father’s legacy is a poisoned chalice, and with enemies lurking in every dark corner, James must navigate increasingly complex territories to avoid his own death sentence. Encircled by conspiracy, murder, and betrayal, a dark family mystery unfolds in a combustible tale of love and treachery.
^^Τον άλλον βασικό δημιουργό δεν είπες, τον Steven Knight. :D
Eίναι και ο δημιουργός του πάρα πολύ καλού Peaky Blinders, με τον Hardy να κάνει και κει εκπληκτικό guest! Μαζί έχουν κάνει και το Locke.
Fuck YeaHHHHH!!!!!
Syfy has ordered a TV series on Dan Simmons’ Hyperion
http://www.releasedateportal.com/tv-...se-date-2017/\
Λενε για 2017, αλλα για 2018 το κοβω με αυτα που διαβασα, μακαρι να ειναι ανταξιο των βιβλιων.
Μετά το American Gods που θα ξεκινήσει τον απρίλιο στην τηλεόραση, σειρά παίρνει το Good Omens από τους Neil Gaiman + Terry Prachett στο Amazon.
Neil Gaiman is making a 'Good Omens' miniseries for Amazon Video
(το ποστ αρχικά έγινε στο θρεντ του Netflix, με αφορμή τη σειρά "ΟΑ".........όμως επειδή αναφέρομαι και σε άλλες σειρές, αποφάσισα να το σβήσω και να το μεταφέρω στο παρόν θρεντ)
Κι εμένα δεν με ξετρέλανε το ΟΑ. Πάρα πολύ cryptic στις επεξηγήσεις, πάρα πολύ sentimental για τα γούστα μου. Ελκυστικός παράγοντας βέβαια, η νοσταλγία και οι αναμνήσεις από την πιτσιρικαρο-παρέα των Goonies και του E.T.
Είδα το "Colony", Season 1 και τώρα που άρχισε η Season 2. Γνωστά πρόσωπα οι πρωταγωνιστές (Lost και Walking Dead - δεν λέω ποιοι, δείτε και θα καταλάβετε).
Εξαιρετικό.
Άριστη η παρουσίαση (ή καλύτερα, η physical απουσία) του "εχθρού".
Ενός See All, Hear All, Full Authority, Obey at all costs εχθρού.......που η κυριαρχία του εφαρμόζεται από τους ίδιους..............τους ανθρώπους προς άλλους ανθρώπους!
"Μην ανησυχείτε, μόλις πάρουν αυτό που θέλουν, αρκεί να τηρηθούν οι κανόνες που έχουν θέσει (κοινώς: ζείτε και συμπεριφέρεστε στα πλαίσια που όρισαν αυτοί), απλώς θα φύγουν και όλα θα είναι όπως πριν". (Θυμίζει κάτι σε σχέση με τις πολιτικές καταστάσεις; Εν γένει το λέω, όχι μόνο όσο αφορά το Ελλάντα)
Το συστήνω. Δεν είναι "βαρύ", ούτε "βαθύ". Εύκολα καταλαβαίνεις τα μηνύματα που περνάει, εύπεπτη ροή. Μέχρι τώρα δεν έχει κάνει "κοιλιά" το plot. Σου προκαλεί μια περιέργεια, για το πως θα εξελιχθεί η σειρά. Δεν περιμένεις κάτι εξωπραγματικό (γιατί θα ήταν κλισέ), δεν περιμένεις κάτι.......πολιτικά ορθό (πάλι κλισέ), δεν περιμένεις κάτι στερεοτυπικό. Όμως τι περιμένεις; Ούτε εσύ ο ίδιος δεν ξέρεις......αλλά κάτι σου προκαλεί περιέργεια...
In other news, ξεκίνησα να βλέπω μια σειρά ονόματι "Magicians". Έχω δει μέχρι τώρα τα πρώτα 2 επεισόδια της Season 1 (μόλις προβλήθηκε το Episode 1 της δεύτερης σαιζόν).
Ενδιαφέρουσα ιστορία. Αν και αποτελείται από εφήβους/νεαρά άτομα, δεν αφορά teenage-ανησυχίες και προβληματισμούς (διότι δεν θα το έβλεπα).
Όχι, δεν είναι "Μπέβερλυ Χιλλς που είναι μάγοι" στυλ.
Ξεκινάει ομαλά, στα όρια της κλισεδούρας το πρώτο επεισόδιο.............και μετά ΜΠΑΜ. Σου ρίχνει μια φάπα και απευθείας καταλαβαίνεις ότι εδώ έχουμε αρκετά πιο dark τόνους. Επαναλαμβάνω: έχω δει μόλις 2 επεισόδια από την πρώτη σαιζόν. Συνεπώς κρίνω με όσα έχω δει.
Πλούσια παραγωγή, αρκετά προσεγμένη, ατμόσφαιρα πειστική.
Ξεκινά σήμερα το Expanse, με 13 επισοδεια αυτη την φορά. Επίσης κάπου διάβασα οτι η sasha απο το Walking Dead θα ειναι η πρωταγωνίστρια του Star Trek Discovery και δεν θα είναι καπετάνιος οπως κάθε αλλη φορά. Τελος εαν επιβεβαιωθουν οι αισιοδοξες προβλέψεις, μπορει να έχουμε μεσα στο 2017 και το Hyperion.
Πολύ υπερτιμημένη αυτή η σειρά (Stranger Things). Διάβαζα παντού τα καλύτερα σχόλια/reviews και τελικά είδα ένα απλό θριλεράκι με πιτσιρικάδες...
Οι υψηλές βαθμολογίες μάλλον πήγαιναν για τη νοσταλγία των 80ς (πχ Goonies...) παρά για την ίδια τη σειρά..
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά αλλά προτείνω το Humans.
Πολύ καλή!..
Δεν θα συμφωνησω απο την αποψη οτι εχουμε πολλες περιπτωσεις σειρων/ταινιων που προσπαθησαν να πουλησουν nostalgia (μονο) και εφαγαν τα μουτρα τους. Η συγκεκριμενη πουλαει φυσικα nostalgia αλλα ως περιτυλιγμα ενος ποιοτικου πακετου. Ενδιαφερον σεναριο, ωραιες ερμηνειες, εκπληκτικη μουσικη.
Ενδιαφερον φαινεται το Humans!
Εντάξει γούστα είναι αυτά..
Για μένα το Stranger Things είναι από τις πιο ωραίες σειρές που έχω δει τα τελευταία χρόνια για αυτό και έχω την έχω δει 3 φορές έως τώρα.
Εκτός από τον παράγοντα νοσταλγία, είναι αυτά που λέει ο hakoo από πάνω. Ωραίο σενάριο, πολύ καλές ερμηνείες, ωραία σκηνοθεσία όπως και μουσική. Γενικά δεν βρήκα κάτι κακό στην σειρά.
Υπερτιμημένο για μένα είναι το GOT και το Westworld αλλά δεν το λέω παραέξω γιατί θα πεσουνε να με φάνε. :p .... προτιμώ σειρές τύπου mad men.