το τελευταιο για εμενα ηταν το καλυτερο.
Printable View
Για εμένα ήταν το 4ο επεισόδιο "San Junipero" που σχεδόν μέχρι τη μέση έλεγες δεν γίνεται, κάποια άλλη σειρά βλέπω. Πολύ ωραίο επεισόδιο με αρκετή νοσταλγία για όσους αγαπάμε τα 80's
^^ειχε μεχρι κ Bubble Bobble.....νοσταλγια
Έχει ξεκινήσει στο Amazon, το "Grand Tour" του Τζέρεμι Κλάρκσον και της παρέας του. (απο το Top Gear στο BBC)
Δύο επεισόδια έχουν βγει προς το παρόν, έχω δει μόνο το πρώτο. Από πλευράς χιούμορ - χαβαλέ, κάτι καθαρά υποκειμενικό, μου φάνηκε "μνιέ" / ανάλατο / αδιάφορο. Από πλευράς παρουσίασης αυτοκινήτων, διατηρεί τα υψηλά στάνταρντ του. Θα ήθελα όμως και το κομμάτι που παρουσίαζαν καθισμένοι στο καναπέ, νέα μοντέλα αυτοκινήτων (τόσο εξωτικών, όσο και συμβατικών), με σχολιασμό/χαβαλέ........διότι λείπει από το Grand Tour (τουλάχιστον στο πρώτο επεισόδιο).
Μέσες άκρες, μπορώ να πω ότι ικανοποιήθηκα από το Grand Tour, όχι όσο περίμενα βέβαια, αλλά δεν απογοητεύτηκα κιόλας. Είμαι περίεργος να δω πως θα εξελιχθεί.
Molis τελειωσα το 7ο επ απο westworld...ενταξει οσοι το ξεκινησατε και το παρατησατε εχετε τα δικια σας γιατι ειναι λιγο μπερδεμα και το παει τοσο αργα αλλα το 6 κ το 7 το απογειωσανε!
Οι ηθοποιοι πραγματικα κανουν υπεροχη δουλεια και ειναι απιστευτο το ποσο πειστικοι ειναι ειδικα οι...Spoiler!
το 8 εχει βγει και μενουν αλλα 2 για φιναλε και:f045:Spoiler!
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά αυτή η σειρά είναι φοβερή:
The People v. O.J. Simpson: American Crime Story
Θυμίζει λίγο The Night Of, δηλ. σειρά αστυνομική/δικαστική και βασίζεται σε αληθινά γεγονότα (στην πολύκροτη δίκη του O.J. Simpson στις ΗΠΑ τη δεκαετία του '90)...
^^πολυ καλο....κ η υποθεση ανετραπει φετος......
Sons of Anarchy
Walking Dead
American Horror Story
Stranger Things
Mr Robot
Black Mirror
Με το walking dead ειναι να απορείς πως μια σειρά που σπάει τα ρεκόρ τηλεθέασης το ένα μετά το άλλο να έχει μαζέψει τόσους ατάλαντους ηθοποιούς μαζί. Από εκεί κ πέρα μετά τα πρώτα 2 επεισόδια που ήταν epic, ακολούθησαν μερικά μέτρια και το σημερινό που το βρήκα filler έως αδιάφορο. Θα μπορούσε να εισάγει τα νέα δεδομένα χωρίς να "ξοδέψει" ένα ολόκληρο επεισόδιο.
Eνταξει και μετα το 9ο επεισοδιο westword μιλαμε ξεκαθαρα για την σειρα της χρονιας...για μενα των τελευταιων ετων με διαφορα...Τι να πρωτοσχολιασω...ο jj abrams εξιλεωθηκε για την φολα που μας εριξε στο Lost...oι πρωταγωνιστες κεντανε. ο χοπκινς απολαυστικος η ντολορες μοναδικη η μερβ η αγαπημενη μου καθηλωτικη..σεναριακα με εχει αφησει αφωνο...
Ευτυχως απο νουμερα παει παρα πολυ καλα για το καναλι (HBO), ειναι ικανοποιημενοι και ο κοσμος αποτι βλεπω εχει ξετρελαθει!
Για φιναλε εχουμε 90 λεπτα οργασμου θα γινει χαμος!
Κοιτα το οτι το γραφει ο Jonathan Nolan ειναι αυτο που απογιωνει την σειρα, συν τις εκπληκτικες ερμηνειες, και οχι η παραγωγη του abraams
Ναι μα εννοείται...εχει συντελέσει και αυτος ομως στο τοσο καλο αποτελεσμα...σε ποιο επ εισαι slay?πως σου φαινεται;
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το παρακολουθω καθε εβδομαδα, ειμαι στο 9 δηλαδη. Ειναι πολυ καλο, αν και ξεκινησε καπως αργα. Το μονο που με φοβιζει ειναι το γεγονος οτι εχει πολλες προοπτικες για μπλεξιμο στο σεναριο, και φοβαμαι μην μπει ο Αbraams και τα κανει πουτανα οπως τα εκανε στο lost.
Βρε παιδιά ο JJ ούτε στο Lost είχε δημιουργική επαφή μετά την 2η σεζόν, ούτε στο Westworld, ούτε στο POI. Η τελευταία σειρά που είχε ασχοληθεί ενεργά παίζει να είναι το... Alias!
Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φαινεται να ξερουν που το πηγαινουν εχουν εξηγησει ηδη πολλα...θα δουμε φοβερα πραγματα στο φιναλε ειναι σιγουρο!
Τι??????????????και γω τσαμπα του ριχνω καταρες τοσα χρονια?????αχαχαχαχ...βλεπω οτι θα σκηνοθετησει ολοκληρο το φιναλε οπως ειχε κανει και στον πιλοτο...