Το Ινσομνια σου αρεσε?
Μηλα φορ δε γουην ρε! :D
Το Ινσομνια σου αρεσε?
Μηλα φορ δε γουην ρε! :D
^
το ειδα προσφατα (πριν κανα χρονο) εχοντας δει το οριτζιναλ πριν καμποσα χρονια. Δεν με ενθουσιασε γιατι δεν ειδα να προσφέρει κάτι καινουριο, αντιθετως εχανε σε ατμοσφαιρα. Δεν ειναι κακη ταινία πάντως.
Kαι το Following είναι αρκετα καλό. Δεν εχω προβλημα με τον Nolan, και σιγουρα με τις τελευταιες του ταινίες κερδισε και αλλους φανς, απλα εμένα δεν μ άρεσαν οσο οι προηγουμενες του δουλειες. Βεβαια πάντα περιμενω τις ταινίες του, και ειδικα τωρα με τον Hardy σαν Bane ειμαι excited.
Άσχετο με τα περί Nolan...
Από μένα για σας!(:P)
C'est arrive pres de chez vous - Μan bites Dog
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=rQNWIR4SVOM"]Man Bites Dog (It happened in your neighbourhood) - YouTube[/ame]
^ πολύ καλό το man bites dog, το εχω μαλιστα σε criterion dvd.
ειδα σε σινεμα το Mission impossible 4,περασε γρηγορα η ωρα,διασκεδαστικη ταινια,ο pegg ειναι φοβερος κ ακομα για το ειδος της ταινιας ειχε αρκετο γελιο,τι κ@βλα ηταν αυτη η patton?
Σιγα την γκομενα... η ξανθια ασσασινα μου αρεσε περισσοτερο εμενα! Αυτη η Pattron με τετοια βυζια δεν πειθει για μυστικη πρακτορας, ποτε ομως! χαχα! :)
Καλη ηταν κ η ξανθια αλλα η παττον ηταν καλυτερη,το sherlock θα το δει κανενας σημερα?
εγω παιδια χθες ειδα το HOSTEL III
μεγαααααααααλη πατατα, μακρια
Ειδα το REAL STEEL χωρις να γνωριζω τιποτα για αυτο.
Εμεινα εκπληκτος του ποσο μου αρεσε.Κατι το οτι ειμαι φαν του jumaru και τον robot anime/μικυμαου (iron giant και μια σκηνη μου θυμισε λιγο αυτο :P ),κατι οτι ειμαι μεγας φαν των ταινιων rocky-η τελευταια μαχη ηταν λες και ξαναεβλεπα το πρωτο :P- και κατι η γλυκια ιστορια και οι αγαπητοι πρωταγωνιστες(καλη ερμηνια απο jackman και το αγορι δεν ηταν οσο ενοχλητικο το περιμενα αλλα αρκετα καλο) along with great brawl/boxer fights(διαβασα οτι προσελαβαν επαγγελματια boxer-Sugar Ray Leonard-για το choreography κατι που πιστευω οτι φαινεται και βγαινουν πολυ ομορφα οπτικα οι μαχες) με εκανε να απολαυσω τις 2 ωριτσες μαζι του.
To sum up: Ηταν γλυκια,touching σε καποια σημεια,thrilling σε αλλα και γενικα διασκεδαστικη imo.
το απογευμα πηρα το video club της γειτονιας μου την ταινια Gamer
και γ@μω τις ταινιες
Ειδα και εγω το real steel χθες, αλλα δεν μου αρεσε, ισως γιατι καταλαβα απο την μεση της ταινιας τι θα γινει, δεν βρηκα τιποτε το ιδιαιτερο στην ταινια καλη σκηνοθεσια και εφε, αλλα πολυ κλισε μου φανηκε το ολο σκηνικο, το μονο που μου αρεσε αρκετα ειναι το soundtrack αλλα και αυτο ειναι υποκειμενικο, δηλαδη σε καποιον αλλον μπορει να μην αρεσει.
το gamer ηταν τραγικο,πιο πολυ σε τσοντα εκανε,ειδα χθες το Million dollar baby,πολυ καλη ταινια.
Το gamer ειναι μέσα στις 10 χειρότερες ταινίες που έχω δει ποτέ. Προσωπικά.
Το real steel θέλω να δω οπωσδήποτε. Έχω ακούσει καλά λόγια και τα εφέ ειναι μισά CGI και μισά real οπότε θα έχει το ενδιαφέρον του και εκεί.
xperia mini pro
σε συγκριση με τις 2 πρωτες το λες η σαν μονη της?
γιατι εγω, εχοντας δεις ολες πλεον, απο οποια μερια να το δω δεν αξιζε
ουτε σαν εφε, ουτε σαν στορυ, ουτε οι θανατοι, ουτε η τελικη ανατροπη
δεν συγκρινεται πχ με το πρωτο
οπως πχ και η σειρα Saw (το πρωτο επικο και μετα η κατρακυλα)
Βασισμένη σε τρία διηγήματα (1996) του Μανουέλ Ρίβας, αφηγείται την ιστορία του Μόντσο, ενός οκτάχρονου αγοριού που στα τέλη του '36 πηγαίνει στο σχολείο ξεκινώντας τη θητεία του στη μάθηση και στη ζωή με καθοδηγητή τον ιδιόρρυθμο δάσκαλό του. Για τον 8χρονο Μόντσο είναι μια ειδυλλιακή χρονιά: ξεκινά το σχολείο, έχει έναν εξαίρετο δάσκαλο, κάνει έναν πολύ καλό φίλο, το Ρόκε, αρχίζει να μυείται σε μερικά από τα μυστικά του έρωτα και, μαζί με το μεγάλο του αδελφό, έναν πολλά υποσχόμενο σαξοφωνίστα, κάνει ένα ταξίδι με την ορχήστρα τους στη Γαλικία. Ωστόσο, λίγο μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς, η ισπανική Δημοκρατία βάλλεται από τους φασίστες και, καθώς οι πλευρές χωρίζονται και η ισχύς γέρνει ξεκάθαρα προς τη μία πλευρά, οι δυνάμεις του φόβου, της βίας και της προδοσίας μεταλλάσουν βαθιά αυτό που θα έπρεπε να είναι η χαρά της παιδικής ηλικίας.Υποψήφια για 13 βραβεία Γκόγια, βραβείο Γκόγια καλύτερης διασκευής σεναρίου.
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=UcTZsL7UhVw"]Ξ ΞΞ»ΟΟΟΞ± ΟΞ·Ο Ξ*Ξ΅ΟαλοΟΞ΄Ξ±Ο - YouTube[/ame]
ΥΓ.Πρέπει να ομολογήσω οτι αν και ολόκληρος μαντράχαλος, στο φινάλε του film ανατρίχιασα και ψιλοβούρκωσα...
Αυτα, Νικο μου, δεν εχουν ηλικιες και φυλο. Ξερεις ποσες φορες μου εχει συμβει;;;;; Που να με εβλεπες οταν ειδα το "Hachiko"....
είδα για 5000η φορά το Robocop 1 και 2.
Κλασικά αυτό που μου έμεινε, ήταν οι διαφημίσεις - παρωδίες του μέλλοντος. Αυτές μου είχαν μείνει και όταν είχα πάει 1986 και 1989 να τις δω στο σινεμά με παρέα.
Πλέον οι διαφημίσεις όχι απλά είναι επίκαιρες, αλλά τραγικά περιγραφικές για τα ήθη, lifestyle, συμπεριφορές γενικότερα.