Ναι φιλε μου. Εχει υπογραψει για εναν τιτλο με την ακατανομαστη
Αλλα αυτο δεν την εμποδίζει να κανει το ιδιο με την Sony..
Αλλα ετσι ειναι... φρεσκα ip για την MS ξαναζεσταμενο φαγητο για εμας...
Printable View
Sony Teaser Almost Certainly Ratchet And Clank: Into The Nexus
After yesterday's teaser image posted by Sony, I saw people speculation from everything to a new IP, to a possible correlation between November 3rd's hybrid solar eclipse and the release date for the PS4. That's all wrong, though, as another teaser image was posted via Twitter today with an @InsomniacGames mention along with the link to the image above. Note the mention of "heroes" making a "return".
If that wasn't enough for you, someone managed to snap a screenshot (above) on their PlayStation Vita showing a PSN user playing a game called Ratchet and Clank: Into the Nexus. Later, another image surfaced showing yet another user, an Insomniac Games community PSN account, playing the same game.
Another Ratchet and Clank title is all but confirmed, and all that's left is to find out of the game will release on the PS3, the PS Vita, the PS4, or some sort of combination of the three. We'll update or create a new post when the information is made official.
PS4′s digital library lets you play your games anywhere & on anyone’s console
“You can visit your friends house you can log into your account and play any game from your digital library, which is good. But how useful is that if it takes half a day to download the game you want to play? With Play As You Download you get much quicker access to at least the first section of the game so you can start playing quicker. So this makes a digital library a practical option in the real world.”Source: OPM
“A similar system also works on Blu-ray, chunks are automatically copied to the hard drive in the background. This means that after the first few minutes your game can rely on having faster read speeds from the hard drive. Which provides a better experience for players, and this is a completely background process for the player. They don’t have to wait for anything to install before playing the game. The game will launch as soon as the disk has been put in the drive.”
Νεο Rachet??? εαν ειναι σαν τα ToD η το CiT μεσα, εαν ειναι σαν τα δυο τελευταια....
Παντως το παιχνιδι προφανως και ειναι για ps3, τωρα αν το κανουν port και στο 4 μενει να το δουμε.
Αν ειναι κ cross-platform μια απο τα ιδια... θα δουμε...
Αν και δεν τρελενομαι πλεον.. εχω ψιλοξενερωσει με την Insomniac
Τελευταια ηταν οτι αρπαξει ο κωλος μας... θεωρω οτι στο τελος δε σεβαστηκε ουτε τη Sony ουτε τους fans της
Παιδια με αφορμή το οτι πήγε multi η insomniac. Για ποιο λόγο η sony δεν αγοράζει τα στούντιο όπως η ND, Santa Monica, quantic dream και την insomniac? Μην έχουμε τίποτα εκπλήξεις στο μέλλον φοβάμαι.... Ξέρει κανεις τι παίζει;
Εχει ηδη αγορασει Naughty Dog και Santa Monica, δεν πανε πουθενα don't worry.
Για την Quantic Dream ειναι ενα ερωτημα, οσο ειναι ο Cage στο τιμονι δεν παει πουθενα κι αυτη αλλα αν φυγει κανεις δεν μπορει να εγγυηθει οτι θα συνεχιστει η συνεργασια.
Tα posts για το νεο rachet μεταφερθηκαν εδω αφου μιλαμε για ps3 παιχνιδι, ας συνεχιστει προς το παρον εδω η κουβεντα μεχρι αυριο οπου θα ανοιχτει δικο του θεμα.
Μάλιστα... PS3 παιχνιδι..... χμ... Απο την Insomniac.... μχ... Ratchet and Clanck κατα πασα πιθανότητα... χμ....
Μυρίζει μούφα περιωπής...
Νεα γενιά Insomniac;;;;;Τιποτά;; Α! Ναι!... γκουχου..!!!!
Kαλα μην βιαζεσαι, διαβαζω οτι ειναι απο τον game director Που εκανε τα 2 καλα ratchet σε αυτη την γενια.
Από την μια θα ήθελα next-gen τίτλο, αλλά από την άλλη δεν μπορώ να μην τους πω μπράβο που συνεχίζουν να υποστηρίζουν κονσόλα 7 ετών...
H insomniac εχω την εντυπωση οτι πρεπει να κανει πολυ προσεκτικες κινησεις απο δω και περα, το τελευταιο παιχνιδι της που συνδιασε πωλησεις και καλες κριτικες ηταν το crack in time 4 χρονια πισω σχεδον (οχι οτι πουλησε πολυ απλα αρκετα καλα), απο τοτε δεν εχει κανει αναλογη επιτυχια με αποκορυφωμα φετος το τραγικο Fuse.
Μου φαινεται εχουν μπει σε mode κανουμε πολλα πραγματα μαζι και μαλλον δεν μπορουν να το υποστηριξουν, τωρα ας πουμε παλι για παραδειγμα εχουν το sunset overdrive αλλα παραλληλα δουλευουν και νεο ratchet? Αν δεν κανω λαθος δεν ειναι και κανα τεραστιο studio, πως θα μπορεσουν να τα υποστηριξουν και τα 2?
Τεσπα, να δουμε μιας και δεν αποκλειεται να μιλαμε για παιχνιδι στυλ Full frontal Assault που πιο πολυ αρπαχτη ηταν.
Ισως και λίγο offtopic
Tο σύστημα δουλεύει ως εξής,
Έχει ένα IP στην ιδιοκτησία της η Sony, π.χ. To Ratchet.
Ζητάει από κάποιο δημιουργό όπως π.χ. την Insomniac να το φτιάξει. Με χρηματοδότηση της ίδιας της Sony.
Και ξεκινάει ο developer να φτιάχνει το παιχνίδι... Από εκεί και πέρα με τις πωλήσεις που θα κάνει κτλ. πληρώνονται όλοι. Ανάλογα με τα ποσοστά τους στόχους κτλ. που έχουν ορίσει.
Υπάρχουν περιπτώσεις που το IP θα είναι ιδιοκτησία του δημιουργού και απλός κλείνουν συμφωνίες για αποκλειστικότητα σε μια κονσόλα κτλ...
Τώρα στη περίπτωση της Insomniac το καινούργιο παιχνίδι Sunset Overdrive χρηματοδοτήθηκε από την Microsoft και το IP της ανήκει, αλλά η ιδέα και το θέμα του παιχνιδιού είναι καθαρά της Insomniac.
Τώρα το τι παίχτηκε μεταξύ Insomniac και Microsoft μάλλον δε μπορούμε να το ξέρουμε. Η Microsoft πλησίασε την Insomniac; Η Insomniac πλησίασε τη Microsoft;
Μήπως η Insomniac πλησίασε την Sony για το νέο παιχνίδι και έφαγε άκυρο και πήγε κατόπιν στη Microsoft... Μάλλον δε θα μάθουμε ποτέ....
Αυτό που με εκνευρίζει όμως, είναι ότι ο Τed μείωσε με αυτά που είπε πολύ τη Sony.. και κατ' επέκταση το νέο Playstation... "η Microsoft και η νέα της κονσόλα είναι σε θέση να φέρει σε πέρας αυτό που θέλαμε να κάνουμε..." και άλλες μπούρδες που είπε ως νέος Carmack!!
Θα μου πείτε και τι μας νοιάζει για τις πολυεθνικές ρε φίλε.. παίξε τα παιχνίδια και διασκέδασε...
Το θέμα είναι ότι με τις δηλώσεις αυτές υποτιμούν και την νοημοσύνη μου (μας).
"Και τώρα σου λένε κακομοίρη κάτοχε του κατώτερου Playstation πάρε και εσύ να χαρείς κάτι κατώτερο από το FLAGSHIP μας, το Sunset Overdrive, και να βγάλουμε το ζεστό χρήμα μας εμείς..."
Ουφ! Έβγαλα το fanboy από μέσα μου!!:cool:
Κάτι ψήνεται για τις 03/09/2013:
http://www.youtube.com/watch?v=knSnR1L6b00
Το Diablo 3 ειναι βρε παιδια! ;)
Κι εγώ αυτό νομίζω.. Το iphone που έχει στα αριστερά η θήκη του μοιάζει με Diablo..
http://blog.us.playstation.com/2013/...monica-studio/
Κάτι μου λέει για νέο IP...