Ανατρίχιασα!!!!!
Printable View
Απιστευτο... παιδια ειναι απο το Planet Earth II του οποιου το πρωτο επισοδειο βγηκε εχθες.
Προτεινω σε ολους να το κατεβασουν, οι ανθρωποι εχουν δημιουργησει κατι τρομερο. Μιλαμε για χρονια να περιμενουν σε ενα σημειο για να παρουν απλα μερικα δευτερολεπτα φιλμ...συνολικα τους πηρε 10 χρονια να το γυρισουν.
να και το τρεηλερ: (το ειχα βαλει και αλλου)
https://www.youtube.com/watch?v=c8aFcHFu8QM
εγω περιμενω πως και πως να ολοκληρωθει η σειρα.
να το αγορασουν σε 4κ μπλου ραυ κτλ..
τετοιες δουλειες (αφιερωμα ζωης)πρεπει να τις επιβραβευουμε!! Πραγματικα απιστευτη δουλεια θα συμφωνησω.
Εχεις δικιο αλλα το προβλημα ειναι οτι για να ερθει σε Blu Ray 1ον θα αργησει, 2ον δεν ειναι σιγουρο.Θυμαμαι οταν βγηκε το πρωτο, ηταν οτι ειχα παρει PS3 και ηθελα να παρω ενα Blu Ray να γουσταρω. Φυσικα το πρωτο που σκεφτηκα ηταν το Planet Earth. Εμ ελα μου που δεν υπηρχε πουθενα. Τελικα αναγκαστικα να το παρω απο Αγγλια κατευθειαν χωρις ελληνικους υποτιτλους χωρις τιποτα. Εκτοτε δεν ξερω εαν ηρθε ποτε. Θυμαμαι ομως οτι ηταν ηδη αρκετος καιρος που ειχε κυκλοφορησει το Planet Earth. Οποτε αν γινουν τα ιδια και εδω, μονο απεξω μας βλεπω. Και επειδη εγω δεν μπορω να περιμενω σιγουρα θα κατεβασω και με το καλο οταν ερθει θα το αγορασω οταν παρω 4Κ τηλεοραση (1-2 χρονια) :) Αλλα ναι παιδια αξιζει να επιβραβευονται αυτες οι δουλειες.
Θα καθίσω και εγώ να το δω λογικά. Επίσης στο Netflix έχει και το πρώτο αλλά και τα επόμενα ντοκιμαντέρ την ίδιας παραγωγής (Blue Planet, Frozen Planet).
Η σειρά θα κυκλοφορήσει σε BD αρχές Δεκεμβρίου στην Αγγλία. Δεν έχουν πει ακόμα για 4Κ BD + HDR.
Τα εχω ολλα(και το πρωτο αλλα και το life απο το bbc)Πραγματικα απιστευτη σειρα και μεγαλειωδης.Ξερουμε αν εχουν βγει υποτιτλους για το πρωτο επεισοδιο?ευχαριστω.
- - - Updated - - -
Δες και το life να παθεις πλακα.<br>https://www.youtube.com/watch?v=6Gvz8_WEBZc
Μεταφέρθηκαν εδώ από το funny thread. Νομίζω ταιριάζουν καλύτερα :)
Valkyrie**
Ναι ..έχεις δίκιο στο θέμα με τους υπότιτλους.
Το έχω ξεχάσει εντελώς το θέμα αυτο και την Ελληνική αγορά.
Παλιότερα συνήθιζα να έχω αγγλικούς υπότιτλους και γενικά καθόλου ελληνικά σε υπολογιστή κτλ οπότε δεν με απασχολούσε ποτέ το θέμα υπότιτλοι
Φυσικά είχα άλλο σκοπό.
Για να μην παρεξηγηθεί το ποστ μου κι εγώ φυσικά κατεβαζω αρχεία από το ίντερνετ ...ταινίες κτλ
Αλλά έχω ένα μικρόβιο του συλλέκτη από παλιά ακόμα με τις βιντεοκασέτες..
Οπότε αν κάτι αξίζει όπως στην περίπτωση αυτή τότε σίγουρα θα το αγοράσω αργότερα φυσικά ναι ..όταν βγει..
Θα το υποστήριξω !!
Αν και το έχω παρακάνει λίγο τώρα τελευταία μια με τα 3D br...μία με τα 4Κ
Έχω γεμίσει ...
Αυτό που ήθελα να πω και ξέχασα είναι μπράβο στο φόρουμ που στηρίζει τέτοιες ιδέες και τις προτείνει!!����
Κατεβασα το πρωτο επισοδειο σε 1080 και θα το βαλω σε λιγο να το δω. Δεν ηξερα οτι ξεκινησε ξανα νεος κυκλος μετα απο 10 χρονια. Παντως απο το trailer να πω την μαυρη αληθεια, περισσοτερο θα ηθελα να δω το making off, γιατι εχει κατι απιστευτα πλανα.
Ξαναξεκίνησα το House of Cards από το οποίο είχα δει τα 2 πρώτα επεισόδια όταν είχε ξεκινήσει και δεν με είχε τραβήξει. Χάζευα στο Netflix μια σειρά για να ξεκινήσω και είπα να του δώσω άλλη μια ευκαιρία.
Ε, μέσα σε 2 μέρες έχω δει ήδη 7 επεισόδια!
Δεν ξέρω γιατί δεν με είχε τραβήξει τότε, αλλά τώρα κόλλησα για τα καλά.
θελω και γω να το δω αυτο οπως και το sons of anarchy κ το westworld...
Sta χθεσινα του walking dead...καλο το επισοδειο αλλα δεν καταλαβαSpoiler!
πολυ καλα τα 2 πρωτα επεισοδια κ της τριτης σαιζον του Black MIrror...αναμενομενο