Καλησπέρες :)
Αναννεώθηκε η πρώτη σελίδα:
Καλεντάρι - Αποτελέσματα - Βαθμολογίες - Στατιστικά - Στιγμιότυπα - Βίντεο Παρουσίαση Επόμενου Αγώνα - Best lap onboard.
:pop2::pop2:
Printable View
Καλησπέρες :)
Καλεντάρι - Αποτελέσματα - Βαθμολογίες - Στατιστικά - Στιγμιότυπα - Βίντεο Παρουσίαση Επόμενου Αγώνα - Best lap onboard.
:pop2::pop2:
Διαβασα σημερα (στο enternity.gr) οτι διευρευσε περιεχομενο για καποιες νεες κυκλοφοριες στο PS4. Παραθετω αυτο που μας ενδιαφερει περισσοτερο: "Το GT6 ερχεται στο PS4 με αναλυση 1080p και 60 καρε με τον τιλτο GT7: Prologue. Θα προσφερει βελτιωμενο οπτικο τομεα και εξτρα χαρακτηριστικα (social connectivity, νεες πιστες, DLC κτλ.) και θα κυκλοφορησει στα μεσα με τελη του 2015."
Κι άλλη αρπαχτή προσπαθούν να μας κάνουν;
Καλησπέρα.
Ενημερώθηκε το καλεντάρι. 38 οι γύροι αγώνα στη Fuji.
καλημέρα ....η (fuji) ειναι μια πίστα που δεν θέλει υπερμετρη πίεση ......ειδικά στης γρήγορες καμπές αλλά και στα πιο κλειστά κομμάτια .....θέλει περισσότερη ευαισθησία στο γκάζη για να αποφύγουμε όσο μπορούμε την υποστροφή ,η οποία και τα λάστιχα καίει γρηγορότερα και χρόνο δεν καιρδίζεις ! .....Καλό Αγώνα !
Καλημέρα. Καλή εβδομάδα και καλό αγώνα για σήμερα.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Θα το προσπαθήσω αλλά ο φόρτος εργασίας είναι πλέον στο αποκορύφωμα του
και υπάρχει πιθανότητα να μη μπορέσω να μετέχω και σε αυτό τον αγώνα.
Αν επιστρέψω μέχρι της 9 θα μπω και ότι γίνει..
Αν δεν προλάβω, καλά να περάσετε και καλή διασκέδαση.
Καλημερα καλο αγωνα,προσοχη στα φρενα και στην φθορα.
Kαλο αγωνα σε ολους!!!
Οποιος μπει πρωτος στην πιστα , να κανει ένα γυρο και να ψαξει για μπετονακια με καυσιμο αγνωστης προελευσης. Κυκλοφορουν φημες ότι γνωστος "οικονομικος" σε καταναλωση και λάστιχα πιλοτος τα εχει κρυψει και παει για ένα pitstop... :a030:
Ντροπης πραγματα!
α τον μπαγάσα ! .....θα το κάνω και εγώ !
Καταρχάς να ξεκινήσω ζητώντας συγγνώμη από τους:
-Νίκο (Π) που χάλασα την μάχη του με τον Μανώλη (Red). Η μοναδική δικαιολογία που έχω είναι ότι κυνήγαγα τον Χρήστο (αν θυμάμαι καλά) και ίσως και τους Γιώργο, Γιάννη και Κώστα, και στο προηγούμενο ντουμπλάρισμα είχα ήδη χάσει πάρα πολύ χρόνο περιμένοντας τον Στράτο. Και πάλι όμως ήταν φάουλ και κόκκινη κάρτα.
-Χρήστο,Γιάννη και οπωσδήποτε στον Γιώργο ο οποίος έτρωγε ποινές χωρίς να φταίει κατά την άποψή μου. Τη δεύτερη φορά που συνέβη μάλιστα, έκοψα και εγώ περιμένοντάς τον να "επανέλθει" αλλά το ίδιο πράγμα ξανασυνέβη και λίγο αργότερα. Και ίσως να έκανα "ζημιά" και στον Κώστα; Δεν θυμάμαι
Έχω την εντύπωση πως το παιγνίδι μαλακίζεται αγρίως πάντως. Δεν θυμάμαι πόσα περιστατικά υπήρξαν στο συγκεκριμένο αγώνα κατά τα οποία ο διπλανός μου έτρωγε ποινή χωρίς να φταίει. Μπορεί και να συνέβη και πάνω από 6 φορές! Σε κάποιες περιπτώσεις πιθανόν να έφταιγα περισσότερο εγώ, αν και δεν θυμάμαι συγκεκριμένα πράγματα και δεν είδα το replay. Έχω την εντύπωση πως δεν μάζεψα κανέναν κοπανώντας τον από πίσω, αλλά δεν πάω και στοίχημα.
Εν κατακλέιδι, αν και δεν θυμάμαι σε τι θέση τερμάτισα, δεν μου φάνηκε δίκαιο το αποτέλεσμα και υποθέτω πως χρήζω κάποιας ποινής. Και για τους λόγους που περιγράφω πιο πάνω, αλλά και επειδή πιστεύω πως μπορούσα να τα είχα πάει πολύ καλύτερα.
Θα ήθελα να παρακαλέσω τους συναγωνιζόμενους που πιθανόν να έχουν κάποια ένσταση να την γνωστοποιήσουν στους διοργανωτές, είτε με π.μ. , ή ακόμα καλύτερα ανοιχτά στο φόρουμ.
Αυτά.
(Μπορεί να είμαι προβληματικός, να μην έχω χρόνο και να μην ρωτάω, αλλά τουλάχιστον ότι έχω να πω θετικό ή αρνητικό το λέω ανοιχτά. ¶ ... και είμαι και ελέφαντας.)
Συγχαρητήρια στην τριάδα του βάθρου, εξαίρετες επιδόσεις!
Μπράβο και σε όλους τους υπόλοιπους για έναν αρκετά ενδιαφέρον αγώνα.
Όσο για εμένα, ο κύριος αντίπαλος μου ήταν η κούραση... και η προσπάθεια
μου να μην καταστρέψω, άθελα μου, τον αγώνα κανενός.
Έκανα ένα λάθος στην εκκίνηση με τα φρένα και γενικά προσπάθησα στους
πρώτους 2/3 γύρους να βρω τα πατήματα αλλά μετά το μέσο του αγώνα ηρέμησα
μια και από τον 13 γύρο δεν είχα επαφή με κανέναν άλλο τριγύρω μου.
Καλημέρα ! ...Μπράβο Μανώλη Τ.:a023: για την αξία Νίκη και ( την τρομακτική :a038-1:τακτική )(άλλοι έχουν το όνομα :hippy:"χουλιγκάνοι":hippy: και άλλοι την χάρη )( Ομαδάρα ...αυτό πρέπει να το αλλάξουμε ) .Μπράβο και στον Μανώλη (red) για το βάθρο ......Μπράβο Ομαδάρα Νίκο ...κρατάμε γερά και ελπίζω να κράτησες τα καλύτερα για το τέλος ! ......... Μπράβο σε όλα τα παιδιά που έδωσαν από ότι είδα γερές μάχες ! ......
Καλημέρες κι από μένα!! :)
Ένας πολύ καλός αγώνας έγινε χθες, με πολύ ένταση, πολύ ταχύτητα, και πολλές ΔΥΝΑΤΕΣ μάχες!! :swordfight:
Δυστυχώς έχασα και τις 3 σημαντικές μάχες που είχα, με Μανώλη-Στράτο-Μανώλη, κι έτσι μία 4η θέση ήταν ο,τι καλύτερο...
Κι όχι τίποτα άλλο δηλαδή, αλλά ήταν μια καλή ευκαιρία για βαθμολογικές αλλαγές... αλλά :doh: τελικά, βρέθηκε κερδισμένος ακόμα κι όποιος έβγαλε όλο τον αγώνα μπαινοβγαίνοντας στα πιτς... :makefun: :a050:
Μπράβο στο βάθρο!! Μανώλη (red) ωραίος ρε :d055: είχαμε μια πολύ ωραία μάχη στους τελευταίους 10 γύρους.
Ένα μπράβο σε όλους, για έναν δυνατό αγώνα, και περισσότερο για έναν ακόμα εξαιρετικό πρώτο γύρο!!! Ένας ακόμα 1ος γύρος (κι όχι μόνο) που πραγματικά αξίζει να δει κάποιος από την τηλεοπτική κάμερα... :yes:
Καλημερα παιδες μπραβο σε ολους πολυ ωραιος αγωνας με φοβερες μαχες οπως παντα σε αυτην την πιστα.
Μπραβο Στρατο ευτηχως μου βγηκε η τακτικη των δυο πιτστοπ και καταφερα να κρατηθω μπροστα σου,μπραβο Μανωλη φοβερος,μπραβο Νικολα φοβερη μαχη στην αρχη.
Αδερφε κρατα γερα βλεπω την πηγη.
Καλημερα σε ολους. Μπράβο Μάνο, μπραβο στο βαθρο και μπραβο σε όλους. Geo εγώ την απολαυσα τη μαχη μας και την μαχη με kostahas, xristos , tubeg ktl...Μπραβο σε όλους ξανα...
Πρωτη φορα ευχαριστηθηκα αγωνα τοσο πολυ. Πολλες μαχες σε ολο τον αγωνα. Ειχα ενα σοβαρο μειονεκτημα μιας και δεν ειχα σωστο κιβωτιο και επιανε νωρις κοφτη με αποτελεσμα να δυσκολευομαι να προσπερασω στο τελος της ευθειας. Στο τελος δεν μου εφταναν τα καυσιμα για να τερματισω και ετσι μπηκα για τριτο πιτ. 12 λιτρα εβαλα μονο,αλλα μου κοστισε την προσπαθεια για κατι καλυτερο. Κατι κανω λαθος παντως, γιατι εχω μεγαλο θεμα με την καταναλωση.
Ενα μεγαλο μπραβο ειδικα στον tubeg που ηταν πολυ βελτιωμενος και αν δεν το εχανε σε καποια ντουμπλαρισματα, αμφιβαλλω αν θα καταφερνα να προσπερνουσα.
Μακαρι και οι επομενοι αγωνες να ειναι ετσι!
bravo manoli eskises (tha meletiso prosektika tis stratigiki sou) strato kai niko tromeres maxes idika me ton agapoula pragmatika to xarika kai an den ekane kai o nikos 3 pit tha ginontousan poles maxes x3!! bravo kai se ola ta paidia diskoli pista.
omada gia emena bgikes protos!! tha prospathoume mexri to telos!! bravo gia to kouragio sou!!
an kai entelos aproponitos ta piga polu kala i oloi sas ta pigate pio xalia hahhahahaahahahahah
Συγχαρητήρια στους νικητές.
Για μένα ο χθεσινός αγώνας ήταν ο μόνος που ήταν αγώνας! Στους προηγουμενους απλά προσπαθούσα να μείνω στη πίστα, ήταν και η πρώτη φορά που τερμάτισα συμπληρώνοντας όλους τους γύρους.
Ειχα μόλις δυο εξόδους και αυτές ανοδυνες και δυο ποινές η μια στη εκκίνηση που αν και κανω σχεδόν πάντα καλή καταλήγω να πέφτω πανω σε κάποιον που κολλάει και η άλλη σε μια επαφή με τον Γιώργο (geop) χωρίς να καταλάβω γιατί, Γιώργο χρηματικό πρόστιμο θα έχεις θα σου στείλω με π.μ. τον αριθμό λογαριασμού να μου καταθέσεις τα 5000€.
Συγνώμη σε όσους χάλασα που δεν τα πήγα καλά σε κάποια ντουμπλαρισματα.
Eχω βελτιωθεί είχα και κάποιες μάχεσαι για την τελευταία θέση αλλα εχω πολλά να μάθω, όπως οτι το χάνω εύκολα όταν είμαι μέσα σε slipstream.
Γενικά το χάρηκα, είχα μια πολύ δύσκολη εβδομάδα και ήταν ένα πολύ χαλαρωτικό 2ωρο.
Ευχαριστω τα παιδιά για το setup και για τα μαθήματα οδηγήσης κάθε Δευτέρα πριν τον αγώνα ;)
Στις 31 Μαΐου 2014, η διαδικτυακή υπηρεσία του Gran Turismo® 5 για PlayStation®3 θα διακοπεί. Για να ευχαριστήσουμε όλους τους οδηγούς που έκαναν κόντρες τα τελευταία τριάμισι χρόνια, πραγματοποιούμε μια ειδική διαδικτυακή διοργάνωση σε δύο στάδια, που θα διαρκέσει από την 1η Μαΐου 2014 στις 5 π.μ. ώρα Ελλάδας έως την 31η Μαΐου 2014 στις 4 π.μ. ώρα Ελλάδας.
Μόνο με τη συμμετοχή σου, θα λάβεις τα παρακάτω πέντε αποκλειστικά αυτοκίνητα που θα προστεθούν στο γκαράζ σου, όταν αρχίσεις να παίζεις Gran Turismo® 6 στο PS3™, από τις 3 Ιουνίου 2014 στις 8 π.μ. ώρα Ελλάδας έως τις 30 Ιουνίου 2014 στις 5 π.μ. ώρα Ελλάδας:
Abarth Grande Punto ΅09
Renault Sport Megane R.S. Trophy ΅11
Nissan Fairlady Z (Z34) ΅08
Tesla Motors Model S Signature Performance ΅12
Subaru S206 NBR Challenge Package ΅12
Αυτά τα υπέροχα αυτοκίνητα έχουν επιλεχθεί ειδικά για να σε θέσουν επικεφαλής με το που αρχίσεις το παιχνίδι. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να αγοράσεις το GT6 και τα αυτοκίνητα θα είναι στη διάθεσή σου.
καλημερα κατα αρχην Συγχαρητήρια στους νικητές πολυ ωραιος αγωνας με φοβερες μαχες μια ενσταση εχω μονο θα ηθελα λιγο περισοτερο συνεση απο τους πιο γρηγορους δεν γινεται να στριβουμε 4 αμαξια μαζι δεν ηξερα πιον να φυλαξω κριμα να χαλουσε ο αγωνας μας για λιγα μετρα + το οτι μου χρωστατε μια θεση γιατι μου χαλασαται την προσπεραση
- - - Updated - - -
μανωλη red δεν καταλαβα μου ζητησες κατι ?
Καλησπέρα.
:pop2: :pop2:
μπράβο Νικόλα !...για την ωραία μα και πληρέστατη δουλειά με τους πίνακες ! :a023:μπράβο στον Νίκο Τ.& Μανώλη Τ. για τα ωραιότατα βίντεο και φωτο :a023:
Καλημερα! Συγγνωμη που δεν πηρα μερος και δεν ενημερωσα για την απουσια μου αλλα το αγχος δεν μου αφησε περιθωρια σκεψης!!
Ειχα αγωνα το Σαββατοκυριακο που μας περασε οποτε ελπιζω να με συγχωρεσετε!
Για του λογου το αληθες!
https://www.facebook.com/photo.php?v=1435424133375274
Καινουρια πιστα που δεν εχω ξαναπαιξει ποτε : check
Kαθολου ελευθερος χρονος : check
Προβλεπεται διασυρμος : check
Ρε συ Καζουνορι, ένα Σαββατο πρωι είχαμε να κανουμε λιγη προπονηση και μας το εφαγες κι αυτό! Μια ωρα εκανα περιπου να κανω το update και μετα ξυπνησε το "θηριο" ,οποτε προπονηση γιοκ.:a122::a122:
Δεν πειραζει όμως ! Ερχεται ο διαδοχος και κάποιοι θα αρχισουν να τρεμουν . Λιγα χρονακια υπομονη και θα κανω τρομερο διδυμο με τον νεο μου teammate.
http://s12.postimg.org/63ccirtfx/IMG_4864.jpg
Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα εντελώς φιλικά να πω κάποια πράγματα που έχω στο μυαλό μου εδώ και κάποιο καιρό για σένα Παναγιώτη. Κατα την γνώμη μου λοιπόν πιστεύω οτι έκανες λάθος που δήλωσες συμμετοχή στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Το λέω αυτό διότι βλεπω πως λόγω των υποχρεώσεων σου δεν υπάρχει χρόνος. Και νομιζω πως εξαρχής πρέπει να γνώριζες οτι θα συνέβαινε αυτό. Για μένα ειναι πολύ κρίμα να δηλώνει κάποιος συμμετοχή και να μην μπορεί να τρέξει ούτε στο μισό πρωτάθλημα. Με την συμμετοχή μας στο οτιδήποτε έχει κάποιους όρους, σημαίνει πως αποδεχόμαστε και σεβόμαστε κάποια πράγματα. Αν δεν μπορούμε να αντεπεξέλθουμε καλό ειναι να μην το ξεκινάμε! Απλα μια σκέψη γράφω και ήθελα κιολας να υπάρχει γραμμένη εδώ για κάποιους μελλοντικούς υποψήφιους συμμετέχοντες... με πολλές υποχρεώσεις! Καλές επιτυχίες στους αγώνες σου εύχομαι!
Α, για αυτό σε έβλεπα το πρωί on, off, on, off?
Συμφωνώ και επαυξάνω, σχετικά με την καινούργια πίστα. Πάλι καλά που υπήρχε και το Academy και θυμάμαι τις πρώτες 4 στροφές και την τελευταία, αλλά, άλλο τις θυμάμαι και άλλο τις έμαθα! Εντωμεταξύ,δεν σου δίνει και σημεία αναφοράς η πιστά για να βάλεις σημάδια! Με βλέπω να χρησιμοποιώ το "driving line on" σε αυτό των αγώνα...
Συνδυάζοντας όλους τους γύρους μου, πιστεύω πως αυτή τη στιγμή είμαι στο θεωρητικό 1'19''5. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να τους συνδυάσω ...:d030:
Καλησπέρα.
Ενημερώθηκε το καλεντάρι. 48 οι γύροι στο Brands Hatch.
καλημέρα ! .......καλό Αγώνα !
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Το πρόγραμμα είναι βαρύ και σήμερα όπως ήταν ήδη και τις προηγούμενες ημέρες
αλλά θα προσπαθήσω να έχω τελειώσει με τις παραδώσεις έως τις 9:30μμ.
Ομάδα, σε περίπτωση που δεν προλάβω κράτα το λάβαρο ψηλά, όπως κάνεις πάντα δηλαδή!
Μια δοκιμή έκανα όλο και όλο 4 γύρους και νομίζω έκανα 1.17.8... αλλά νομίζω ότι κατεβαίνει κιάλλο.
Δεν την έχω συνηθίσει ακόμη και δεν προλαβαίνω οπότε όπως θα πάει, αν προλάβω και έχω κουράγιο.
Όπως και να έχει, καλό αγώνα σε όλους και μη ξεχνάτε να το διασκεδάσετε όσο μπορείτε και αν μπει και ο Πάνος
να του κάνουμε την ζωή όσο πιο δύσκολη γίνετε! :silly:
Καλημέρα,καλή εβδομάδα και καλό αγώνα.
Καλησπερα,καλο αγωνα!!!
Καλημερα παιδες!!
Μπραβο Στρατο για την νικη,μπραβο σε ολους.
Αλλος ενας αγωνας με πολλα προβληματα και τον Πανο να μην τον βλεπουν οι μισοι γι'αυτο Πανο θα ηθελα να σε παρακαλεσω να μην αγωνιστεις στους δυο εναπομειναντες αγωνες.
Μπράβο σε όλους παιδιά.
Δυστυχώς, προσπάθησα αλλά ήταν απίστευτα δύσκολο να συγκεντρωθώ για πολλούς γύρους.
Συγνώμη για την αποχώρηση αλλά φοβόμουν μην καταστρέψω κανενός τον αγώνα.
Πολύ δυσκολος αγωνας που απαιτουσε τρομερη συγκεντρωση. Να ζητησω συγγνωμη από τον Κokoraki γιατι σε ντουμπλάρισμα δεν τον αφησα να περασει ,μιας και νομιζα πως είναι ο geopan (που τον ειχε πεταξει εξω και δεν το ειχα παρει χαμπαρι) και από τον Ηλια στην εκκίνηση που του την "σφυριξα" από πισω στην πρωτη στροφη. Περιμενα μετα να με περασει ,και ετσι εμεινα για άλλη μια φορα πισω από τον πρωτο γυρο. Μετα τα πηγα αρκετα καλα, αλλα το κ$%#%$#παιχνιδο παλι μου εσπασε τα νευρα. Ενώ ειχα μια ωραια μαχη με τον geopan , καποια στιγμη το 'χασε και εκανε τετ α κε. Εγω επεσα επανω του ενώ ηταν αναποδα στην πιστα και εφαγα μια ωραια 10αρα ποινη. Από εκεινο το σημειο και μετα δεν μπορεσα να συγκεντρωθώ ξανα. Πολλα λαθη και αγχος να μη χαλασω τον αγωνα σε κανενα με οδηγησαν σε αρκετες βολτες στα χωματα.Πρεπει να βελτιωθω πολύ σε αυτό το κομματι ,γιατι χαλαω και τον δικο μου αγωνα ετσι.
@Tubeg πολύ ωραιος για άλλη μια φορα! Μπραβο , φοβερη βελτιωση στους δυο τελευταίους αγωνες.
Μπραβο και παλι στους νικητες!
καλησπέρα ! .... μια πίστα με ωραία διαμόρφωση , γρήγορη αλλά και επικίνδυνα στενή σε δύσκολα σημεία με μηδενικά περιθώρια λάθους !......εύκολα καταλήγη κανείς στο συμπέρασμα πως ήταν ένας παρά πολύ δύσκολος αγώνας για όλους ! γιαυτό καταρχήν Μπράβο σε όλους ! για άλλη μια φορά θέλω να τονίσω πως οι πιο αργοί οδηγοί καταβάλουν μεγάλη και πετυχυμένη προσπάθεια να διευκολύνουν τα ντουπλαρίσματα ....και Μπράβο τους ! ........για τον αγώνα πρέπει να τονίσω ιδιαίτερα το αναπάντεχο του αποτελέσματος αυτού ! και αυτό γιατί από την μια δεν είχα ιδέα για τους χρόνους και θέση του Πάνου (καθώς δεν τον έβλεπα )! και από την άλλη Νίκος Τ.& Μανώλης Τ. είχαν κατά πολύ καλύτερους χρόνους από εμένα και τον (Νίκο Π.-ομαδάρα μου)...όπως δεν ήξερα πόσο γρήγορος θα ήταν και ο Κώστας Β.? ... και για πολλοστή φορά το απέδειξε λίγο μετά και μέσα στον αγώνα έως ότου ατυχώς δεν μπόρεσε να αποφήγει τον (geopan) που είχε έξοδο ! ......στον αγώνα βέβαια για λόγους που δεν μπορώ να εξηγήσω η εικόνα άλλαξε υπέρ μου ! ...με ένα (set-up) που άλλαζα μέχρι μια ώρα πριν από τον αγώνα είχα τελικά καλή αίσθηση και σιγουριά και έτσι βρήκα έναν καλό ρυθμό και αυτοσυγκέντρωση ! ...με το γνωστό αποτέλεμα ! .............εκείνο που χάρηκα παρά πολύ ήταν η μάχες επί περίπου (30+)γύρους με Μανώλη Τ. και Κώστα Β. .....και κυρίως με Μανώλη Τ. μιας και παρά το γεγονός πως τα προσπεράσματα ήταν σχεδόν απαγορευτικά αλλάξαμε θέση τρεις φορές .....χωρίς υποψία επαφής ! Μπράβο Μανώλη Τ. ...Μπράβο Κώστα Β. ...............Ομαδάρα Νίκο ..σε μια πίστα που φανερά δεν σου πάει η θέση σου ήταν πολύ καλή και μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε για πρωτιά μέχρι τέλους !
Κώστα δεν είχες καμιά ευθύνη στην επαφή μας.
Εγώ σου χάλασα τον αγώνα και στεναχωρήθηκα πολύ για αυτό.
Δεν έπρεπε να κόψεις και να με περιμένεις
Πολύ ωραιο το χθεςινο ξεκίνημα για μένα. Από την 13 θέση, με χρόνο που έκανα λίγα δευτερόλεπτα πριν τελειώσουν τα δοκιμαστικά βρεθηκα 8! Με ανεβασμενη ψυχολογια λοιπον ξεκινάει ο αγώνας, καλό πλασάρισμα αλλά μόνο μέχρι την δεύτερη στροφή όπου εκεί ξαφνικά βρέθηκα κολλημένος πίσω από κάποιον με γκρίζο μαύρο αυτοκίνητο και έφαγα την κλασική ποινή των 5 δευτερολέπτων για πρόσκρουση! Μέσα λοιπόν σε 2 λεπτά, η ψυχολογία πήγε περίπατο...! Ήρθε μετα και η αποσύνδεση μου (η δεύτερη νομιζω στην ιστορία όλων των πρωταθλημάτων) και πήγα και εγω στον περίπατο να βρω την ψυχολογία να τα πιούμε μαζι! :P
Και εγώ μπορώ να πω ότι ήμουν στην ίδια μοίρα με τον Ηλία. Ενώ ξεκίνησα σχετικά καλά, με το που έκανα το πρωτο λάθος, άρχισα τη μία μ....α μετά την άλλη. Ε μετά από αρκετές σβούρες και αφού χάλασα και τον αγώνα κάμποσων (sorry Κώστα, Κώστα και Γιώργο) είπα να εγκαταλείψω για να γλιτώσω εαυτόν και αλλήλους από περεταίρω ψυχική οδύνη.
Και πάλι συγγνώμη, είναι ο τρίτος αγώνας φέτος που εγκαταλείπω, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να ολοκληρώσω τον αγώνα με την συγκεκριμένη ψυχική διάθεση.
Χρόνια Πολλά σε Κώστα Β.& Κώστα Χ. ...με Υγεία, να χαιρεσται το όνομα και της οικογένειες σας