Την είδα αλλά όταν είδα την τιμή της, τα είδα όλα!
http://img.tapatalk.com/d/14/05/04/mu6aty5u.jpg
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Printable View
Την είδα αλλά όταν είδα την τιμή της, τα είδα όλα!
http://img.tapatalk.com/d/14/05/04/mu6aty5u.jpg
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
εχει κανεις την samsung UE48H6400 να μας πει εντυπωσεις?
ρε παιδια πραγματικα τι χαμος εγινε με την 50" W829???την ειχα στο ματι καιρο διαβαζα reviews κτλπ κ πανω που το αποφασισα μιας ειχε κ δωρο μια 32 ιντσων....and its gone!!!!
την εχει καποιο παιδι να μας πει εντυπωσεις???
πρωτη φορα ξενερωνω με κατι τοσο πολυ που δεν μπορω να το εχω....
επισης να σημειωθει οτι εκτος απο τα καταστηματα της SONY ηταν αποκλειστικοτητα του Κωτσοβολου...
Εδω την βλεπω διαθεσιμη σε καποια καταστηματα. Εκτος και αν ηθελες αγορα μονο απο Κωτσοβολο.
Καλησπερα ειμαι υπαλληλος της Samsung Hellas kai με δικια μου ευθυνη σας λεω οτι στο καταστημα mediamarkt του ρεντη θα βρειτε 3 μοντελα της samsung σε 55"ιντσες στην τιμη της 48"
55"Η6200 Τιμη:799 ευρο(200hz-3d-smart tv-quad core-usb movie+pvr)δεν εχει 3d γυαλια
55"Η6400 Τιμη:929ευρο(400hz-3d-smart tv-quad core-usb movie+pvr+2γυαλια 3d+2χειριστήρια)
55"Η6500 Τιμη 999 ευρο(400hz-3d-smart tv-quad core-usb movie+pvr+2γυαλια 3d+2χειριστήρια+2 ψηφιακο δεκτη)
εαν καποιος ενδιαφερεται απλα μου το λεει. τρεχουν και αλλες προσφορες απλα μου λετε μοντελο και φτιαχνω τιμη.ευχαριστω
ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ!!! SOLD OUT
κοιτα η 50w815 kai 829 ειναι ιδια μην ψαρωνεις με τα ψευτικα hz.(αν και samsungακιας θα πω οτι ειναι σουπερ)απλα το θεμα ειναι οτι τρεχει αυτο το προμο εδω και 2βδομαδες και δεν υπαρχει τιποτα.
η sony ειπε οτι θα φερει καποια κομματια την πεμπτη και τα υπολοιπα μετα 20/6 και βλεπουμε.μπανεις και στην κληρωση για ενα ps4 + την 32"r410
Τις προάλλες "χτύπησα" την Samsung ES8000 (Χάρη, θα την θυμάσαι, η τηλεόραση είναι κορυφή). Την βρήκα στον Κωτσόβολο σε τιμή ξεφτίλα, της έβαλα και μια έξτρα εγγύηση και μια χαρά. Είναι τηλεορασάρα, δεν την θέλω για gaming, παρά μόνο για ταινίες και τηλεόραση. Μαύρο απίστευτο, ενσωματεμώνη κάμερα, φωνητικές εντολές, εντολές με κίνηση και πανέμορφο design. Πρέπει να είχε πάνω από 1.200 ευρώ όταν είχε βγει, μπορεί να κάνω και λάθος.
η 55ES8000 πάντως έκανε 2300 όταν την πήρα εγω... ότι καλύτερο είχα δει live σε 55αρά τότε και ακόμα όποιος έρχεται σπίτι και βάζω καμία ταινία μένει με το στόμα ανοιχτό
Η τηλεόραση είναι απίστευτη πραγματικά, εκπληκτική εικόνα, νιώθεις ότι βγαίνει έξω από το πάνελ, τόσο ζωντανή που είναι. Ομαλή κίνηση επίσης και καταευχαριστιέσαι ταινία. Αυτή είναι η 40άρα, είμαι σίγουρος ότι η 55 θα είχε τόσα, τα 1.200 που λέω για την 40άρα αρχική τιμή μπορεί να είναι και λίγα.
ΥΓ 400 ευρώ την πήρα, μαζί με 4ετή εγγύηση 500 ευρώ.
ζωγράφισες. είχα δει στο πλαίσιο πολλές μαζεμένες 55αρες να παίζουν το ίδιο bluray, έκατσα
με τον πωλητή εκεί και τις πειράζαμε όλες να έχουν όσο πιο default settings, και απλά δεν υπήρχε σύγγριση. την πήρα 2300 και είχε μια προσφορά απο samsung που σου γύρναγε τράπεζα τα 300 οπότε μου πήγε 2Κ, ακόμα ότι βλέπω πέρα απο 4Κ panels δεν έχω πει οτι την πατάει.
με τις ατοκες που ειχε ηταν πραγματικα ταμαμ....δυστυχως δεν διαθετω τοσα μετρητα αλλιως θα πηγαινα σε sony center γιατι εχουν +5 ετη εγγυηση στο συγκεκριμενο πακετο προσφορας.
φιλε μου καλοριζικη σου ευχομαι και να ξερεις πως σε ζηλευω με την καλη εννοια...μα την παναγια την ηθελα σαν τρελος κ εφαγα μεγαλο ακυρο...περιμενω εντυπωσεις!
πιστυω οτι ειναι αυτη την στιγμη οτι καλυτερο VFM κυκλοφορησε αν βαλεις μεσα οτι δινει κ μια 32" δωρο αλλα κ το 20% πιθανοτητα να κερδισεις ενα ps4.επισης δεν θυμαμαι ακριβως τι αλλα οι περισσοτεροι ελεγαν οτι το πανελ ειναι πολυ ανωτερο απο την W805.
η w805 δεν ειναι αλλο μοντελο απο την w815 απλα αλλαζει το χρωμα απο το πλαισιο μαυρο(w805) silver(w815). και οχι δεν εχει καμια διαφορα εκτος εαν ειναι ο superman αυτος που το λεει..τα πανελ ειναι 200 και με φιλτρα και αλγοριθμους φτανουν 400hz 600hz kai 800hz.δηλαδη η τηλεοραση του κωτσου ειναι καλυτερη απο την w955 που εχει 400hz?
το ps4 ειναι 1στους 5 πανευρωπαικα.GOOD LUCK
Να σε καλα φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου.Τωρα θα σου πω οτι εκμεταλευτηκα την ευκαιρια τον ατοκων δοσεων που ειχε ο κωτσοβολος την προηγουμενη εβδομαδα(δεν ξερω αν υπαρχει ακομα αυτο το μπονους)+την πτωση της τιμης κατα 100 ευρω+την προσφορα με την 5εγγυηση που την εδινε,και την εκλεισα.Απλα θα πρεπει να περιμενω οπως ανεφερα προηγουμενος μεχρι να ερθουν κομματια(ελεπιζω μονο να προλαβω την διαδικασια κληρωσης για το ps4)ληγει 13 ιουλιου.
Γιατι δεν την χτυπας και εσυ με δοσεις?
- - - Updated - - -
Δεν υπαρχουν καθαρα 400, 600,και 800hz!!ολλα αυτα ειναι πλασματικα οπως και εσυ το αναφερεις.Ολλες τρεχουν στα 100hz μαξιμουμ.
δυστυχως απο την πεμπτη εχουν εξαντληθει τα κομματια στον κωστοβολο γι αυτο κ το ανεφερα εδω το θεμα γιατι μου εκανε εντυπωση πως εγινε χαμος με το συγκεκριμενο μοντελο.επισης αν δεν κανω λαθος μεχρι το προηγουμενο σαββατο ηταν οι ατοκες εκτος κ αν πηρε παραταση η προσφορα.
συγκεκριμενα αυτο που διαβασα ειναι το εξης: Η W805 πρωτοβγήκε ως W805a και είναι με panel IPS της LG, το οποίο έχει ιδιαίτερα ξεθωριαμένο μαύρο. Καλύτερη εικόνα έχουν οι W6, οι οποίες έχουν AUO VA panel.
Επειδή έπεσε μεγάλο κράξιμο για την 805α και την υποδιέστερη εικόνα της, μιάς και με τα μισά λεφτά αγόραζες την 50W656 που έχει καλύτερη εικόνα (αλλά απουσία 3D), η SONY κυκλοφορεί πλέον την W805b, η οποία είναι ΚΑΙ αυτή με AUO VA panel (κατ'ακρίβεια το πάνελ είναι ίδιο με της 50W656 και 50W685). Το 3D της όμως δεν είναι καλό και αποτελεί afterthought.
Οπότε έχει τεράστια σημασία αν η 805 που είναι προσφορά είναι η έκδοση α ή b.
επισης αυτο που λες περι πανευρωπαικου ειναι ακυρο.το ποσοστο επιτυχιας παραμενει στο 20% ειτε ειναι Ελλαδα ειτε ειναι Ευρωπη ειτε ειναι Παγκοσμιο.νομιζω την κερδιζει ο Νο5 μετα ο Νο10 μετα ο Νο15 κ.ο.κ. οποτε σημασια εχει το ποτε θα κανεις το register της συσκευης ωστε να το κερδισεις.
200hz μαξιμουμ. αλλα υπαρχει διαφορα στην ποιοτητα των πανελ και επεξεργαστων και να ξερεις οτι τα πανελ που εχουν και ενεργο 3d υπερτερουν σχεδον παντα απο τον ανταγωνισμο με παθητικο..μονο η panasonic αλλα και αυτη δεν εχει καλο μαυρο πλεον
- - - Updated - - -
επισης αυτο που λες περι πανευρωπαικου ειναι ακυρο.το ποσοστο επιτυχιας παραμενει στο 20% ειτε ειναι Ελλαδα ειτε ειναι Ευρωπη ειτε ειναι Παγκοσμιο.νομιζω την κερδιζει ο Νο5 μετα ο Νο10 μετα ο Νο15 κ.ο.κ. οποτε σημασια εχει το ποτε θα κανεις το register της συσκευης ωστε να το κερδισεις.
εδω εισαι φουλ φαουλ....εμεις δωσαμε 80τεμαχια w815 και κερδισαν μονο 4...αρα..και δεν σου βαζω και τα αλλα μοντελα και ιντσες που ειναι μεσα στο πακετο για το ps4 γιατι τα ποσοστα θα παν σαν τις βολες που εριχνε ο βρανκοβιτς.
- - - Updated - - -
αληθεια που τα βρηκες αυτα θελω να τα βρω για να τα εκτυπωσω για να τα δωσω στον sonakia στο καταστημα που ειναι μαζι μου...εχει χαβαλε να βλεπω κουλαμαρες
φιλε μου σου ειπα πως κερδιζεις αλλα δεν το καταλαβες μαλλον.μπορει κ να μην κερδιζε κανενας απο αυτους γιατι πολυ απλα δεν θα ηταν στα νουμερα που σου ειπα δλδ 40 - 45 κ.ο.κ.
οσο για το που το βρηκα google is your friend....μπορει κακως να το εβαλα γιατι δεν πηρα την αδεια του παιδιου που το εγραψε.
τεσπα οι γνωμες ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες.ολοι εχουμε απο μια...οποτε δεν γινεται να συμφωνουμε ολοι σε ολα κ για ολα
αρα μεσα απο την sony που μας ειπαν οτι τα σκουπιδια που δινουν σαν δωρο32"R410 + το μουφα promo (ps4)λενε ψεματα..οκ τι να πω ..οταν η sony εδινε δωρο στο καπακι χερι με χερι το ps3 το 2011+2012 τοτε ολοι μας εκανα μοκο(samsung-lg)..ακομα και εαν το bundle ερχοταν απο την γαλλια
γιαυτο συμφωνω..
<<τεσπα οι γνωμες ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες.ολοι εχουμε απο μια...οποτε δεν γινεται να συμφωνουμε ολοι σε ολα κ για ολα>>
η w805 και γενικα η σειρα w8 του 2014 και το τονιζω 2014 δεν βγεικε ποτε με ips για την Ελλαδα..
κατσε περιμενε....εσενα δλδ που δουλευεις στη Samsung σου ειπαν μεσα απο την Sony οτι ειναι μουφα η 32" δωρο κ το ps4?δλδ δεν ισχυει το ps4?
επισης μπορεις να μου λυσεις την απορια γιατι κανενας δεν γραφει το τελευταιο γραμμα μετα το μοντελο?ολοι λενε πχ W805 κ δεν αναφερουν a ή b.
αν δεν κανω λαθος στο αγγλικο amazon εχει τις W829a & W829b κ ως διαφορα υπαρχει οτι διαλεγεις τυπο 3D δλδ passive Η active.
1)κοιτα ειμαι στην αγορα 11 χρονια τωρα και κυκλος μας ειναι μικρος(ανταλλαγη πληροφοριωνειναι το παν για ολους μας).το ps4 ισχυει για 9.000 τεμαχια που εχει η sony να δωσει.οποιος προλαβει προλαβε.ειναι σαν το ΣΚΡΑΤΣ Ξυνεις και ..........
2)για λυσε μου εσυ μια αλλη απορια για να σου λυσω εγω την δικια σου.τα μοντελα του 2013 και 2014 λενε πουθενα απο που ειναι made in??ολες μα ολες ακομα και οι F&U λενε maed in turkey or china η sony απο που...
δεν ξερω που κοιτας αλλα τα μεγαλα καταστηματα το λεν PLAISIO50w805bb(http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv...R430BB.htm)και τα MEDIA (http://www.mediamarkt.gr/mcs/product...tml?langId=-18)
3)τωρα ειναι σαν την samsung εμεις για παραδειγμα δεν εχουμε τα ρωσσικα σαν γλωσσα μεσα ετσι καποια καταστηματα κανουν παραεισαγωγη καποιους κωδικους που εχουν τα ρωσσικα σαν γλωσσα απο την ουκρανια.(ελπιζω να καταλαβες τι λεω)
τα active πανελ ειναι ποιοτικοτερα απο τα ips κατα την δικια μου γνωμη.
Καλησπερα παιδια μια ερωτηση θελω να κανω περι Samsung Smart TV γιατι ενδιαφερομαι για αγορα:
Ποια Smart TV προτεινετε στις 46 ιντσες? Θελω super-fluid εικονα για τα Games αλλα και επιλογη να βγαινει το πολυ smoothness γιατι μου χαλαει την αισθηση οταν βλεπω ταινιες(ειναι λες και βλεπω live ντοκυμαντερ καμια σχεση με film feeling) το λεγομενο Soap Opera Effect
Ευχαριστω
εγώ με την ES8000 ( σε 55 ) είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εικόνα ( εντυποσιασμένος ) και το smoothness που λες και βγαίνει αλλα και απο default είναι μια χαρά ( δεν έχει αυτό το λες και είσαι στο θέατρο ).
Σε 46 βγαινει? Δεν εχω κανενα καημο να δωσω 2-3 χιλιαρικα για TV!
τοτε πας στην 46f7000 στα 1400, παίζει πολύ καλά και η 46f6800 πάντως στο 1000ρικο
OXI ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ 6800!!!εαν βρεις την F7000 η F8000 να παρεις με κλειστα τα ματια
απο την νεα μας σειρα μονο την Η7000 θα σου ελεγα..ποσα λεφτα θες να δωσεις??
το λεω γιατι ο φιλος που εχει παρει την es8000 θα ειδε οτι το πανελακι που εχει ειναι gloss (γυαλιστερο πανελ)και αυτο ειναι ολα τα λεφτα στην samsung
τωρα για την F7000 & F8000 δεν υπαρχουν σχολια ειναι απο τα τοπ μοντελα ever samsung made!!το κακο ειναι οτι απλα δεν υπαρχει στοκ πουθενα ουτε βιδα
η Η7000 ειναι περιπου σε αυτα τα επιπεδα αλλα οχι ιδιες..τιμη περιπου στα 1350 εαν θες το βλεπω..
σωστός. ναι την 6800 μια φορά την έχω δει που έψαχνα TV για ενα φίλο για να πω την αλήθεια και μου φάνηκε καλή.
skroutz κατι είδα σε f7000 πάντως
Ευχαριστω για τη βοηθεια! Σκεφτομουν κατι μεχρι 1.000 ευρω. Ειδα την 6200 σε 46'' και μου φανηκε πολυ δελεαστικη
φιλε στα 1000 euro εχεις σαν επιλογη την sony 50"w815(600hz-3d-smart tv βαση για τον τοιχο) μονο απο media εισαγωγη με δωρο την 32 R410 στα 949 η απο κωτσο το αναλογο μοντελο η την 48H6500(400hz-3d-quad core smart tv-διπλο δεκτη για pap εικονα) στα 999η την μπουρουχα(γουστα ειναι αυτα) lg lb 700 σε 55"
οτι θες με ρωτας για samsung
Αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι να μπορω να παρακολουθησω ταινιες και σειρες χωρις να μου χαλαει την εμπειρια το Motion λογω των πολλων Hz. Εχει δυνατοτητα απενεργοποιησης για να μην εχω το soap opera effect? Πιανει δυστυχως το ματι μου πολλες λεπρομερειες, οποτε οταν βλεπω τοσο υπερ-ρεαλιστικη κινηση σε σειρες/ταινιες που ειναι λες και βλεπω live θεατρο μπροστα μου, ξενερωνω.
Ξερουμε αν τα απεικονιζει ετσι οπως τα περιγραφω?
φερε ενα σκληρο με ταινιες να το δουμε στο μαγαζι(media markt renti) και βλεπουμε ποια σου ταιριαζει...
ωραίος ο Χάρης! έχουμε άνθρωπο μέσα στα media :) ετοιμάζομαι για αναβάθμιση σε tv σιγά σιγά το χειμώνα θα σε χρειαστώ!
Απόψεις για αυτήν ? Σκέφτομαι να την πάρω από εξωτερικό 450+35 μεταφορικά.
Samsung UE46F6170
46 '. Επίσης κοίταζα την 55' UE55H6500. Υπάρχει άποψη η κριτική?
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk