Μα νομίζω ΔΕΝ είσαι σε διαστημόπλοιο στο συγκεκριμένο! Κάνω λάθος;
Printable View
Μα νομίζω ΔΕΝ είσαι σε διαστημόπλοιο στο συγκεκριμένο! Κάνω λάθος;
δικιο έχεις,
δεν είναι σε διαστημοπλοιο
ηθελα να πω οτι ναι μεν εισαι στο διαστημα (καποια πόλη στον τιτανα) έχει μέρη που σου δίνουν αυτη την αισθηση του horror αρχικων RE (βιβλιοθήκη ας πούμε)
Έχω παίξει μόνο το πρώτο DS. Πίστευα ότι το παιχνίδι ποντάρει στην κλειστοφοβία (εφόσον διαδραματίζεται σε διαστημόπλοιο θα είναι κάτι σαν το παλιό alien resurrection) και απλά χρειάζεται να έχω το νού μου στους στενούς διαδρόμους. Αμ δε! Όταν έφτανα σε ανοιχτούς χώρους (έξω από το διαστημόπλοιο ας πούμε) ''φοβόμουν'' να κάνω έστω και ένα βήμα! Τώρα, έλεγα, ποιος ξέρει τι μπορεί να δω να πετάγεται μπροστά μου. Δεν έχεις να κάνεις με αργοκίνητα ζόμπι εδώ που τα αποφεύγεις όποτε θες, αλλά με ταχύτατα τέρατα που θέλουν να ξεσκίσουν την σάρκα σου!! Και δεν μπορείς να τα αποφύγεις! Οπότε, είτε βρίσκεσαι σε κλειστόφοβικούς διαδρόμους είτε σε ανοιχτά περιβάλλοντα, το DC θα σε κάνει να εύχεσαι να μην το είχες ξεκινήσει ποτέ! Ζηλεύω όσους το έχουν από την πρώτη μέρα.
Δοκίμασα σήμερα την trial του extraction.Αρκετά καλό αν και σπάμαρα συνέχεια kinesis γιατί δεν είμαι συνηθισμένος με τα on rail και με το dualshock δεν προλάβαινα να μαζέψω τα διάφορα αντικείμενα.Με το move φαντάζομαι οτι τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα.
Ωραια παντως η αρχη του extraction για οσους το εχουν ξεκινησει! Το επαιξα με το Move και ειναι αρκετα καλο! Τα γραφικα ετσι και ετσι, αλλα απο story πρεπει να ειναι πολυ καλο!
Για οσους εχουν τελειωσει το πρωτο chapter
Spoiler!
Φοβερο το game...Επεξα σερι εχθες μεχρι το chapter5. Σαφως βελτιωμενο απο το 1. Το σεναριο δειχνει καλο...τα γραφικα δεν ενοχλουν καθολου. Ελπιζω να δω και καλυτερα οπλα. Οι στολες πολυ καλυτερες. Σαν συνολο δεν με αφηνε να ξεκολλησω...ελεγα αντε last save και παμε για υπνο...αλλα δωστου και λιγο ακομη.
Βασικα εχω και εγω αυτην την απορια
Spoiler!
Αντι την ιδεα εχω εγω.
Αν και εχω το πακετο της limited εγω εχω ξεκινησει το extraction πρωτα :P.Μου αρεσει πολυ το ολο πρωταγονιστικο team και το on-rails shooting(αν και παιζω με dualshock και ειναι αρκετα δυσκολοτερο)+το οτι θελω να "ξεζουμισω" την ιστορια σαν συνολο πριν το DS2 :P.
Το παρακάτω βίντεο δείχνει τι ξεκλειδώνετε όταν το τερματίσετε στο hardcore mode. Θεωρώ ότι δεν είναι spoiler καθώς είναι περισσότερο αστείο αλλά επειδή κάποιος μπορεί να μην θέλει να ξέρει το βάζω σε spoiler. Hilarious!!!!
Hint: Pew pew!!! :D :D :D
Spoiler!
Ειμαι στο 7ο chapter και το παιχνιδι ειναι σιγουρα εξαιρετικο αλλα για μενα οι πολυ καλες κριτικες που εχει παρει ειναι απο hype ενω θα πρεπει να ειχε τις βαθμολογιες που ειχαν τα sequel του bioshock και του fall out δλδ κοντα στο 8-8.5.Η εξελιξη του game εχει μια μονοτονη ροη που απο καποιο σημειο και μετα γινεται προβλεψιμο....καθε νεο δωματιο και εχθροι,χακευουμε μερικες πορτες για να περασουμε στο επομενο δωματιο....νεοι εχθροι νεες πορτες και αντε και κανας δυνατος εχθρος/εχθροι για να πουμε οτι τελειωσαμε το chapter....και κανα cinematic που κ που για να πουμε οτι το DS2 ειναι για το DSpace οτι και το Uncharted 2 για το Uncharted...ελεος το ακουσαμε κ αυτο.Το game το παιζω σε pc για να απολαυσω τα καλυτερα γραφικα...σιγουρα βελτιωμενο παντου σε σχεση με το πρωτο....λιγοτερο τρομακτικο με περισσοτερο πιστολιδι και ατμοσφαιρα απο event horizon για οσους εχουν δει την ταινια.Αν ηταν και λιγο πιο ''πρωτοτυπο'' ναι τοτε θα τα αξιζε τα 9ρια που εχει παρει κ με το παραπανω.
Dead Space 2: Severed video stills emerge
http://images.vg247.com/current//2011/02/severed.jpg
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=s33u7EGQVFw"]YouTube - Questions with Steve Episode 05[/ame]Quote:
Three screenshots of Severed, the “all-new digital download pack” announced for Dead Space 2 last month, have popped up online. Each was taken from the latest “Questions with Steve” Q&A video featuring the game’s executive producer, Steve Papoutsis.
Get the screen pulls over on Gamerzines, and watch the video with Papoutsis below.
The DLC features two standalone chapters starring Gabe and Lexine from Dead Space: Extraction, who are trying to escape the Sprawl which is crawling with Necromorphs.
It’ll run in parallel Issac Clarke’s story.
PS3 and Xbox 360 users will be the recipients of the DLC, as EA told VG247 when Severed was announced it would not be heading to PC.
No date or price yet.
Dead Space 2 : images of the first DLC
http://images.gamersyde.com/image_de...-1961_0001.jpg
http://images.gamersyde.com/image_de...-1961_0002.jpg
http://images.gamersyde.com/image_de...-1961_0003.jpg
Ηρθε ηρθεεεεεεεεεεεεεε!ειμαι στο chapter 2 και εχω εντυπωσιαστει!!!ωραια ατμοσφαιρα χαμος λεμε!εκανα εγκατασταση και το extraction και θα το δοκιμασω το βραδυ με το μωρο 2πλο!χα θα γελασουμε...!
Το τελείωσα σήμερα. Και έμεινα με της καλύτερες εντυπώσεις. Γραφικά φοβερά, gameplay το ίδιο, ήχος απο άλλο πλανήτη :p
Μου πήρε 8μιση ώρες στο νορμαλ τώρα το ξεκκινησα στο zealot με new game+. Το hard core είναι too much για τα γούστα μου( 3 saves in whole game. Κανονικά θα έπρεπε να μας δίνει πλατίνα μόνο και μόνο για αυτο).
Σε γενικές γραμμές είναι αντάξιο το πρώτου, πάντως το πρώτο μου άρεσε περισσότερο σε θέμα ιστορίας και πλοκή ίσως γιατί ήταν και η αρχική ιδέα. Το βραδάκι θα δοκιμάσω και το multi.
paidia na kano mia erotisi to paixnidi einai 3d?