Ναι, ρε γμτ, το ξερω. Anyway, δεν ειναι και τραγικα τα πραγματα αφου διορθωνεται σε δευτερολεπτα, αλλα ειναι πολυ ενοχλητικο.
Thnx!
Printable View
Ναι, ρε γμτ, το ξερω. Anyway, δεν ειναι και τραγικα τα πραγματα αφου διορθωνεται σε δευτερολεπτα, αλλα ειναι πολυ ενοχλητικο.
Thnx!
Αρχισαμε ρε σεις με τις φημες για το ipad 3?
Θυμαμαι τα οργια που διαβαζα για το iphone 5 που τελικα εγινε 4s! Οτι μακακια ηθελε ο καθενας εγραφε!
Ετσι και τωρα...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Βρε συ, αυτο ειναι σιγουρακι. Εννοω, η ελευση του iPad 3. Δεν υπαρχει περιπτωση να μην ειναι "καθαρο" 3. Καταρχην θα εχουμε διπλασια αναλυση οθονης και δυνατοτερο επεξεργαστη. Για εμενα αυτα και μονο φτανουν.
Σιγουρα θα το παρω.
Εγω μολις πηρα το 2...δε μπορουσα να περιμενω:silly:
Παντως για Ιανουαριο που λεει το αρθρο δε μου φαινεται πολυ πιθανο. Μαλλον τελη Φλεβαρη αρχες Μαρτη θα γινει η παρουσιαση. Τουλαχιστον με τα δυο προηγουμενα ετσι εγινε νομιζω
Θα ηθελα να μου πεις εμπειρια απο το 2, αν δε βαριεσαι....
Σε γενικες γραμμες πολυ καλο! Πολυ γρηγορο, καθολου lag, σχετικα ελαφρυ και κομψο οπτικα, το ios στα γνωστα υψηλα επιπεδα, ωραιο UI στα apps ( music, appstore, itunes, youtube κτλ), καλη μπαταρια και οθονη. Σιγουρα παντως ειναι διαφορετικη εμπειρια απο το iphone/ipod touch και οχι μονο λογω μεγεθους.
Η αναλυση της οθονης βεβαια, χωρις να ειναι κακη, θα μπορουσε να ειναι και καλυτερη και η καμερα υπαρχει μονο για να υπαρχει, τιποτα το ιδιαιτερο.
Αυτα τα ολιγα:silly:
Σε ευχαριστω πολυ!!!! :)
Κοιτα... Εγώ θέλω να πάρω το iPad επειδη και στο σπίτι και στο δρόμο, είμαι συνεχώς με το iPhone στο χέρι. Βέβαια, το iPad το θέλω και για όταν είμαι εκτός Αθήνας, επειδη είναι πολυ πρακτικό. Άλλο τώρα να κουβαλάς laptop και άλλο το iPad. Θα κάνω και ένα συμβολαιακι για 3G και μια χαρα.
^^ Παυλο... δεν εχεις αφησει μηλαρακι για μηλαρακι μου φαινεται ε? :)
Εγω ρε παιδια αυτο το ipad δεν θα το παρω ποτε μαλλον. Πραγματικα δεν βλεπω σε τι ακριβως μπορει να μου χρησιμευσει περα απο το να βλεπω youtube βιντεο με παρεα και να σερφαρω οταν ειμαι εκτος αθηνας... (που σπανια θελω να κανω κατι τετοιο και οταν το κανω το iphone μου ειναι μια χαρα)
^^Και εγω αυτο πιστευω. Το ipad ειναι ενα μεγαλο iphone! (οχι πως αν μου περισαευαν δε θα το επαιρνα)!!!!!!
Δεν ειναι ακριβως ετσι...και εγω ετσι πιστευα οτι απλα ειναι ενα μεγαλο iphone, αλλα τελικα ειναι κατι παραπανω απο αυτο...ειναι αλλη η αισθηση, ολα γινονται πιο απλα και πιο λειτουργικα με το ipad
Δημητρη μου, για την ακριβεια εχω κατσει σα το Νευτωνα κατω απο τη μηλια και μαζευω μηλα!!!!!! Οκ, δεν ειναι ακριβως ετσι και καποια στιγμη θα στο εξηγησω....
Για το iPad τωρα... Κοιτα... Απο πιο μικρος που ημουν, ποτε δεν εκανα αγορες που θεωρουσα οτι δε θα μου χρησιμευσουν σε τιποτα ή πιο λιγο απο οσο θα ηθελα. Κοινως για την κ..λα μου. Ισως, βεβαια, γιατι οι γονεις μου δεν ειχαν την οικονομικη δυνατοτητα να μου αγοραζουν ο,τι ηθελα, οποτε, σκεφτομουν διπλα τις αγορες μου. Αυτη τη νοοτροπια τη διατηρω και τωρα. Και πιστευω οτι το iPad μου ταιριαζει και δε θα παει "χαμενο" αν το παρω. Ειναι πολυ πιο πρακτικο, ακομα και στο σπιτι, να κινουμαι με το iPad, παρα να καθομαι καρφωμενος στην οθονη του υπολογιστη και σιγουρα πολυ πιο πρακτικο απο τo να προσπαθω να πετυχω το "new posts" με το δακτυλο μου στην οθονη του iPhone (δε κατηγορω το iPhone, αλιμονο, με εχει σωσει). Πριν τον υπνο ενα τεταρτακι σερφαρισμα ειναι ο,τι πρεπει σε μια τετοια οθονη. Και με το iPhone την ιδια δουλεια κανω, αλλα αλλο με μεγαλυτερη οθονη. Οταν επισκεπτομαι τον αδερφο μου που δε μενει Αθηνα, ε, ειναι καλυτερο το iPad απο το laptop, ασυζητητι. Επισης, στο εξωτερικο οταν πηγαινω ειναι πολυ καλυτερα να αποθηκευω τις χιλιαδες (κυριολεκτικα) φωτογραφιες που βγαζω στο iPad, παρα οπουδηποτε αλλου. Και εδω μπαινει στο παιχνιδι και το iCloud.
Το σιγουρο ειναι οτι ποτε δε θα το κουβαλω στο δρομο. Δεν εχει νοημα. Εκει εχω το iPhone.
Tι να πω... Μπορει σε καποιους να ακουγονται κουλα αυτα που περιγραφω, αλλα εμενα μου αρεσουν. Μου αρεσει η ιδεα της ταμπλετας (οχι απο την αρχη, ομολογουμενως) και περιμενω πως και πως να εχω μια. Ισως φταιει και η ελξη που μου ασκει η τεχνολογια. Αβυσσος... :d040g:
^^Και σε ποιον δεν αρεσει η ιδεα της ταμπλετας?? Αλλα δυσκολα αγοραζεις με τετοιες τιμες. Αν και διαβασα οτι θα υπαρξει μεγαλη μειωση τιμων στις ταμπλετες το 2012. Για να δουμε...
Mη το λες... Σε πολλους δεν αρεσει, οπως στον Δημητρη/Valkyre που το παιδι εχει εξηγησει και τους λογους με επιχειρηματα. Δεν ειναι ολα για ολους και αυτο ειναι κανονας. Και να σου πω κατι; Στη αρχη ουτε εμενα με ενθουσιαζε η ιδεα του tablet. Το θεωρουσα ενα μεγαλο iPhone, αλλα τωρα εχω δει οτι διαφοροποιειται. Για μερικους οχι τοσο ωστε να δικαιολογειται η αγορα του, αλλα, τελικα, αυτες οι διαφορες που βλεπω εγω με κανουν να το θελω. Και εχω φιλους που ενω εχουν iPhones, θα ηθελαν μια ταμπλετα (οχι απαραιτητα iPad).
Eιμαι tech junkie!!!!!! Τι να κανω;;;;;
Ρε παιδες τα φωτα σας λιγο. Ο πατερας μου βρεθηκε με εναν μαυρεμπορα και του πουλησε 1 iphone 4 σε εξευτελιστικη τιμη. Ειναι κανονικοτατο original και ηταν μαλιστα και σε ζελατινα. Το τσεκαρα κι εγω.
Το θεμα ειναι: Παιζει να εχω κανενα προβλημα? Εννοω παιζει να γινουν track τα τηλεφωνα με καποιον τροπο ή να απενεργοποιηθουν καπως απο την apple?
Χρησιμοποιωντας κανονικα και με official λογισμικο το τηλεφωνο, ειμαι κομπλε ή θα πρεπει να βαλω jailbreak για να ειμαι σιγουρος? Γιατι ειναι πολυ γαματη φαση, αλλα λολ, μην βρω και τον μπελα μου...
οποιαδηποτε βοηθεια καλοδεχουμενη.
Έχω καιρό να ασχοληθώ.. Αλλά αν θυμάμαι καλά, να μην σου λέω και ψέματα, αν ο άλλος είχε κάνει sign in σε ένα ειδικό site μπορούσε να κάνει track το κινητό του, ασχέτως αν είναι ανοιχτό η κλειστό, ή έχει αλλάξει sim. Και πάλι όμως σου το λέω με επιφύλαξη.
Που ειναι αυτος να παρω και εγω ενα!!!!
Λοιπον,και κλεμμενο να ειναι το συνδεεις στον υπολογιστη,του κανεις ενα restore και δε σε εντοπιζει κανεισ. Και το findmyphone να ειχε ενεργοποιημενο ο αλλος,αντε γεια με το restore.
Μα οταν συνδεεις το τηλεφωνο στο itunes,εκει παρακαλας να στο αναγνωρισει αλλιως ειναι μαιμου.Δε θα εχεις προβλημα με την apple.Αυτοι θα βλεπουν ενα ακομα τηλεφωνο να ενεργοποιειται.
Καμια σχεση το jailbreak,και με jailbreak το βλεπει το κινητο σου η apple.
Καλοριζικο!!!!
Μπορώ να κάνω λογαριασμό για το app store χωρίς να δώσω στοιχεία κάποιας κάρτας;
Φυσικα και μπορεις.
Επειδη δεν ειμαι σε υπολογιστη να σου δωσω link, μπες στο www.iphoneforum.gr και κανε search πως να κανετε λογαριασμο στο app store χωρις πιστωτικη.
Πολυ απλο ειναι.
Sent from my iPhone using Tapatalk