odytsak με την φοτο του βαγγελα εχουμε πεσει κατω,σ ευχαριστω μας εκανες και γελασαμε.
Printable View
odytsak με την φοτο του βαγγελα εχουμε πεσει κατω,σ ευχαριστω μας εκανες και γελασαμε.
Τι λέτε να κάνει σήμερα ο ΠΑΟΚ ?
paok εισαι παμε γερα για cl.
πληρώσαμε τα λάθη μας σήμερα όπως ότι δεν έχουμε προπονητή.η ομάδα έπαιξε και πάρα πολλά παιχνίδια για τα ελληνικά δεδομένα. αν στο πρωτάθλημα τερματίζαμε κοντά στον παναθηναϊκό μπορεί τώρα να ήμασταν εμείς στην δεύτερη θέση αφού ο παο ξεκίνησε με +3.
once PAOK, always PAOK,
Τελευταίο ματς του ζλαταν στον ΠΑΟΚ
εφυγε ο τσιριλο,δεν εχετε λεφτα ουτε για δειγμα,δωστε μας τον βιερινια οσο ειναι καιρος.
για το βιερινια μονο εξωτερικο φιλε και ανα φυγει.Quote:
Ο Τσιρίλο καλά έκανε και έφυγε.. Βιερινια δεν παίρνετε.. Εξωτερικό θα πάει και αν..
Εννοείται.. Ειδικά αν συμφωνήσουνε και με τους επενδυτές μπορεί να γίνει και τίποτα σωστό..
Σήμερα για το κύπελλο Ελλάδας.
Εθνικός Αστέρας - ΠΑΟΚ 0-3
Σκόρερ ο Καρεκλίδης με χατ τρικ.:a050:
Ti προβλέπεται παίδες για το παιχνίδι που διακόπηκε?? Αν ξαναγίνει άλλη μέρα θα είναι πολύ κοροιδία.. Αν γινόταν το ίδιο στην τούμπα με καμιά μεγάλη ομάδα σίγουρα θα μας έριχναν τρελή καμπάνα..!
Δεν πρόκειται να ξαναγίνει ο αγώνας καθώς διακόπηκε με υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδας,
να βρέχει καταρακτωδώς, να διακοπεί το ρεύμα κλπ ναι, σε τέτοιες περιπτώσεις λογικό να ξαναγίνει ο αγώνας.
Ασε που αν ξαναγίνει θα υπάρχει και δεδικασμένο.
Ο ΠΑΟΚ περνάει στην επόμενη φάση στα χαρτιά με σκορ 0-3
και ο Αστέρας θα φάει βαρύ χρηματικό πρόστιμο,
αφαίρεση βαθμών από το πρωτάθλημα καθώς και τιμωρία της έδρας.
Πάντως ο Μπόλονι κατέβηκε full extra.. Πόσο να αντέξουν πια οι ίδιοι παίχτες..
Kαλά έκανε γιατί πρώτον το κύπελλο κρύβει εκπλήξεις
και δεύτερον οι παίκτες έχουν μια βδομάδα άδεια για να ξεκουραστούνε,
η επόμενη προπόνηση είναι στις 30 Δεκέμβρη για ν'αρχίσει η προετοιμασία για το ματς της Τούμπας κόντρα στο Λεβαδειακό στις 4 Γενάρη.
contreras άσε την πόρτα ανοιχτή, θα φύγουν κ άλλοι...o vieirinha κλείνει βαλίτσες...
Eχει υπογράψει ήδη ο Vieirinha στην Βόλφσμπουργκ.
Καλησπερα αλανια ρε παιδια εχω φαει τετοια ξενερα λες και χωρισα με την γκομενα μου........
Αν τελικά φύγουν μόνο οι Κοντρέρας και Βιειρίνια μια χαρά θα είναι,
θα παίζει ο Γεωργιάδης από αριστερά και στην άμυνα είναι καιρός να δούμε κι αυτόν τον Κατσικά που πήραμε από το καλοκαίρι.
Αν φύγουν κι άλλοι που είναι πολύ πιθανόν τότε θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα,
όχι μόνο αγωνιστικό (για την ομάδα) ή ψυχολογικό (για τους οπαδούς)
αλλά και λειτουργικό γιατί ο Μπόλονι άλλα συμφώνησε πριν έρθει και άλλα γίνονται οπότε πολύ πιθανόν να ξενερώσει κι αυτός και να φύγει.
Οδυσσέα που το είδες αυτό??
edit: τώρα ήρθα σπίτι και το είδα κι εγώ.. Ήταν αναμενόμενο.. Πρόσφερε πολλά στην ομάδα, και βγήκε αρκετά κερδισμένος ο ΠΑΟΚ.. Ότι και να λέμε δεν είχαμε τα χρήματα να τον κρατήσουμε.. Καλή του συνέχεια και μακάρι να πάει πολύ ψηλά.
Μάγκες θα πάει κανένας απο δω Ιταλία? Εγώ μάλλον θα πάω..
Kαι εγω φιλε ψηνομαι να παω......
Αντε ΠΑΟΚΑΡΑ παμε για το πρωτο τριποντο αυριο της νεας χρονιας...... Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ