Originally Posted by
FotisMcLaren
Καλησπέρα παιδιά. Αρχικά θα γράψω δυο πραγματάκια για τον κύριο Geopan και μετά θα πω και για τον αγώνα στον Πανόραμα.
Για αρχή να σου πω μόνο ότι δεν έγραψα και ανέλυσα κάτι στο φόρουμ για τον αγώνα του Nur γιατί μετά από αυτόν μπήκαμε με μικρόφωνα σε άλλη αίθουσα και τα είπαμε. Κάτι που δεν έγινε για τον προχθεσινό αγώνα και γι' αυτό θα σχολιάσω κάποια πράγματα.
Επίσης έχουν γράψει και άλλοι εδώ χρησιμοποιώντας το όνομα μου όπως ο Εύκαιρος άλλα δεν απάντησα άπλα γιατί με κουράζει ο γραπτός λόγος γιατί πολλές είναι και παρεξηγήσιμος, αλλά εσύ είσαι ιδιαίτερη περίπτωση.
Ίσως έχεις κάποιες ανασφάλειες σαν άνθρωπος άλλα καλό είναι εδώ να αποφεύγεις να τις εκδηλώνεις.
Έγραψα ότι δεν σε πέταξε άλλα βγήκες μόνος σου γιατί;;;;;;
Επειδή ήσουν εσύ συγκεκριμένα; Αυτό κατάλαβες, πιστεύεις ότι άλλη δουλειά δεν έχω από το να ασχολούμαι με σένα... Παρακολούθησα τον αγώνα όπως κάνω πάντα, βλέπω όλους τους οδηγούς από το τέλος μέχρι την αρχή, είδα οτι κάποιος βγήκε μόνος του και επειδή δεν μου αρέσει να μπει στο ίδιο καζάνι με αυτόν που για παράδειγμα τον πέταξε τον ίντερνετ στο τελευταίο γύρο το ανέφερα για να το ξέρουν όλοι. Έτυχε αυτός να είσαι εσύ....
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;;;;;;;;;;;;;;
Έχω διορθώσει τον Αλέξανδρο για κάποια λάθη του βαθμολογικού πίνακα, γιατί δεν παρεξηγείται κι αυτός;;; Γιατί δεν έγραψε κάποιος από αυτές τις ομάδες ότι τους κατασκοπεύω με κακή πρόθεση;;;;;
Για να τελειώνουμε λοιπόν σίγουρα έχεις θέμα ή σίγουρα έχεις κάποιο θέμα μαζί μου. Πίστεψε με πάντως ότι δεν σκέφτηκα ποτέ να ασχοληθώ μαζί σου με κακή πρόθεση.
Καλή συνέχεια να έχεις στον τελευταίο αγώνα στη πορεία σου στο παιχνίδι.