Απ'οτι φαινεται ας μη περιμενουμε.Εχω ζητησει κι εγω απο πολυ καιρο πριν και τιποτα ακομα.
Printable View
Απ'οτι φαινεται ας μη περιμενουμε.Εχω ζητησει κι εγω απο πολυ καιρο πριν και τιποτα ακομα.
μάλλον...κρίμα και ήταν καλή λύση
Υπάρχει πρόβλημα με τις πληρωμες προς τη Σονυ αυτη τη στιγμη λογω των περιοριστικων μετρων.Εχω κάνει απο την πλευρά μου ότι μου ζητησαν απο την τραπεζα για να λυθει το θεμα αλλά πλεον χρειαζεται υπομονη.Αν παντως ξεπεραστει το προβλημα αυτο, πλεον δεν θα υπάρξει ξανα προβλημα διαθεσιμοτητας στο μελλον.Θα δουμε.
Εχω μια ευχάριστη ειδηση.Αν όλα πανε καλά, προς τελος αυτης της εβδομάδας ή το αργοτερο την επομενη θα εχω ξανα Ελληνικες καρτες.Προς το παρον θα ειναι μονο προπληρωμένες των 50 ευρω και 20 ευρώ.Ομως αυτο δεν θα δημιουργησει προβλημα για τις συνδρομες γιατι μπορει ευκολα να παρει καποιος μια π.χ. προπληρωμένη των 50 να την φορτισει στο λογαριασμο του και να αγοράσει με το υπολοιπο του λογαριασμου μεσα απο το PSN συνδρομη των 12 μηνων.Τα χρηματα ειναι τα ίδια.Και λογικά μετα απο μια εβδομάδα θα ερθουν και οι συνδρομες.
αυτα ηταν καλα νεα! ελπιζω οι τιμες να ειναι εκεινες που ηταν!
Tελικά καλύτερα να γίνεται πραξικόπημα παρά δημοψήφισμα,
με το πραξικόπημα ούτε τράπεζες κλείνουν ούτε capital control εφαρμόζονται. :P
^^ γιατι που εγινε πραξικοπημα....?
Ναι λειτουργει κανονικά.Εχω ελλειψη απο προπληρωμενες Ελλαδος και 12 μηνες.Την επομενη εβδομαδα θα εχω διαθεσιμες.Ισως προλαβω και αυτο το Σαββατο αλλα δεν ειναι σιγουρο.
πήρα μια 50αρα απο το σαιτ πριν 4 μέρες, 20αρα δεν είχε διαθέσιμη
Πρώτη και πετυχημένη αγορά από maxplay όπως και περίμενα!
Υπάρχει και Gold συνδρομή για το Xbox;;
Ναι στο www.goldxbox.gr
Του Τακη ειναι και τα δυο sites.
Πήρα μια 50άρα καρτούλα σήμερα, έχει πολύ δυνατές προσφορές στο store.
πηρα plus τριμηνη και gold τριμηνη χωρις κανενα προβλημα κ σε καλη τιμη.
Aπό Digital δεν έχω παίξει το Firewatch που το έχει στα 10 ευρώ
όπως επίσης και το Deadlight που είναι παιχνιδάρα, το έχει στα 8 ευρώ.
Ψήνομαι και για Verdun, στα 8 ευρώ κι αυτό.
Δυστυχώς το Inside δεν το έχει τώρα σε προσφορά, το ήθελα κι αυτό.
Στα AAA games έχει πολύ δυνατές προσφορές σε πάρα πολλά παιχνίδια αλλά τα έχω παίξει όλα.
Στα VR games επίσης τα έχω παίξει σχεδόν όλα οπότε με βλέπω μόνο για το Gunjack που το έχει στα 5 ευρώ.
Πάρε verdun εγωιστή
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τσιμπησα μια 50ευρη καρτουλα,
λογω της γνωστης προσφορας Days of Play εχει στο store αυτο το ΣΚ την ετησια plus συνδρομη με 35 ευρω,
η οποια ομως τελικως βγαινει στα 30 ευρω αφου δινεις 45 ευρω στο maxplay.gr κι εχεις ετησια συνδρομη και 15 ευρω στο πορτοφολι.