πες μοντελο τηλεορασεις μηπως μπορω να βοηθησω,επισης το κανει μονο στο 2k?
Printable View
πες μοντελο τηλεορασεις μηπως μπορω να βοηθησω,επισης το κανει μονο στο 2k?
Τότε η τηλεόραση σου έχει πρόβλημα.. Δεν χρειάζεται δεύτερη σκέψη.
http://prntscr.com/2kq0y5 το overall mου τα σπαει νομιζω εεεεεεεεε..?
ρε την ιδια tv εχω ακου ρυθμισεις 1ον πας στο input και μετα πατας το κοκκινο για να αλλαξεις ονομα στην εισοδο σου πχ hdmi1 και να το κανεις PC μετα πας στο picture wizard ή βαζεις φωτισμο 68, φωτεινοτητα 65, αντιθεση 83,χρωμα 60 και στης ρυθμισεις ειδικου βαζεις στο ισσοροπια λευκου μεσο και σημεια 20hre(ετσι νομιζω λεγεται) και στο ρυθμισεις εικονας στο επιπεδο μαυρου ή οπως αλλιως λεγεται το βαζεις υψηλο, μετα πας στο ps4 και αλλαζεις το full rgb σε full και οχι limited.
Αν θελεις κανε με add στο ps4 και μπες αυριο 6-9 ή γενικα 6-9 που παιζω συνηθως να σου πω τι ρυθμισεις θα βαλεις.
Εσυ απο οτι καταλαβα εχεις βαλει game mode και εχεις βαλει ζωντανα χρωματα στο υψηλο
ΠΡΟΣΟΧΗ, πρεπει να βαλεις αντι για game mode το input στο pc αλλιως αναγκαστηκα τρεχεις σε game mode αλλιως θα εχεις input lag
Ok θα τα κανω ολα αυτα που λες αν και στις ρυθμισεις στο ps4 το ειχα βαλει στο full και μου ξεκιναγε κανονικα και μετα σιγα σιγα επεφτε η χρωματικη αποδοση και επεφτε στην τηλεοραση μια μουνταδα.Να σε ρωτησω τη euroleague που ακριβως την βρισκω στο μενου του παιχνιδιου και εννοειται οτι σε κανω add.
εχεις μαλλον χαλια ρυθμισεις στην tv, εγω εχω την lm620 εσυ την ιδια?
μονο στα φιλικα την βρισκεις στα quick match δεν υπαρχει ξεχωριστη euroleague.
Συνδεσε καλωδιο, παιρνα νεο fw και μετα κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μετα βαλε input pc αν το βρηκες και μετα βαλες τις ρυθμισεις μου
εχεις βαλει ζωντανα χρωματα ή δυναμικη αντιθεση και σπαει τα χρωματα
Τι user friendly; Μπάσκετ είναι. Αν για να θεωρηθεί το μπασκετάκι user friendly πρέπει να του βγάλεις όλα τα συστήματα και ό,τι πραγματικά έχει σχέση με μπάσκετ, τότε δεν θα ναι μπασκετάκι. Το ότι για να παίξεις σωστά πρέπει να ξέρεις να διαβάζεις το γήπεδο και τους χώρους δεν το καθιστά κακό.
Anyway, το ΒΑΣΙΚΟ πρόβλημα του 2κ και το ποιο ανησυχητικό απ' όλα καθώς δεν πρόκειται ποτέ να διορθωθεί είναι ένα και αυτό είναι το currency. Το γεγονός ότι έχουν νόμισμα και το πουλάνε. Όλα τ' άλλα μπορείς να χεις την ελπίδα ότι θα φτιαχτούν με patch. Σε αφοπλίζει απ' το να παίξεις περισσότερα mode του παιχνιδιού φυσιολογικά και δίνει προτεραιότητα στους παίκτες που έχουν εξτρά λεφτά για ξόδευμα τους οποίους εν τέλη στους βγάζει αντιπάλους ή και συμπαίκτες (πχ park mode). Όχι μόνο αυτό, αλλά πρέπει να ακούω το 15χρονο να με βρίζει που έχω το θράσος να μπαίνω συμπαίκτης με τον ταπεινό μου 75άρι παίκτη όταν αυτός έχει τον αγορασμένο 99αρι. Βέβαια αυτό ήταν κάποτε. Τώρα είμαι 95αρης κ εγώ. Μετά πήγα ν' αρχίσω myteam και γέλασα με το γαμάτο του matchmaking. Full bronze team VS Magic Johnson, Michael Jordan, Scottie Pippen, Bill Russell και Wilt Chamberlain μαζί μ' ένα σωρό gold αλλαγές ήταν το πρώτο μου παιχνίδι στο Myteam.
οχι φιλε μου user friendly θα γινει ΑΝ τα συστηματα δουλευουν στο αυτοματο οπως τα βαλεις προς το παρον για μενα δεν δουλευουν αλλιως δεν θα ειχαμε το τουρλουμπουκι.
Αυτο που βλεπω παντος στο nba 2k δεν το βλεπω στο κανονικο nba ενω στο φιφα/προ νομιζεις οτι βλεπεις πραγματικη μπαλα και στο ποδοαφαιρο εχει συστηματα ιστοριες το ενα το αλλο ΑΛΛΑ η ομαδα by default παιζει μονη της τα συστηματα δεν περιμενει να μαθεις τις οδηγιες απο τον προπονητη που λες εσυ στο μπασκετ
δεν ξερω τι εννοεις αν παιζουν στο αυτοματο..εμενα μια χαρα παιζουν στο αυτοματο.λογικο ειναι να μην πεφτουν συχνα στις παγιδες του συστηματος..προσωπικα τα πιο πολλα plays τα βγαζω με cpu αφου παει και πεφτει πανω στα screen σαν βοδι...τωρα αν με αλλον user online δεν σου βγαινουν λογικο αφου οι περισσοτεροι παιζουν off ball def και παιρνουν συνηθως pf η c και παιζουν play tight πανω στο αντιστοιχο και ετσι χανει ο παιχτης που θα πρεπει να βγει για το σκριν την δυνατοτητα να βγει να το κανει και ετσι ακυρωνεται το play..σε μια καλη αμυνα δεν θα σου βγει ουτε ενα play.
επισης αν ο αλλος σου παιζει creat chaos και σου εχει καμια ζωνη οχι play δεν βγαζεις..αλλα δεν μπορεις να κρατησεις και μπαλα πανω απο 5".
αν εχω αδικο σε αυτα που λεω ας με διορθωσει καποιος...ασχολουμαι παρα πολυ με το παιχνιδι..εχω φτασει 1st seed στο myteam ξεκινωντας με ολους χαλκινους και τωρα εχω φτασει να εχω ομαδαρα.το παιχνιδι θελει υπομονη και χρονο...οποιος θελει user friendly ας παρει το live με γραφικα ισαξια του 2κ12..
Για ονλαιν δεν ξέρω.Αλλά με την cpu που παίζω μια χαρά μου βγαίνουν τα συστήματα.
Εγώ με φίλο κ με CPU βλέπω προβλήματα οποίος θέλει κάνουμε party chat να του πω τα προβλήματα
εφοσον ξερεις ποια ειναι γραψτα εδω για να τα δουμε οσοι ασχολουμαστε με το παιχνιδι και να δουμε ποια σε προβληματιζουν..
απλα για το θεμα με τα plays εγω δεν εχω παραπονο.βλεπεις και απο αρκετα βιντεο που ανεβαζω στο fb μου πως αρκετα προερχονται απο plays.
Ναι αλλά δεν είναι το όλο σύστημα user friendly επίσης το να παίζει το παιχνίδι auto καταλήγει πάντα σε τουρλουμπουκι
Οι πάσες όπως είπα έχουν θέμα γιατί άλλου στοχεύεις κ άλλου πάνε αρκετές φορές.
Το παιχνίδι έχει έντονο catch up ώστε ακόμακ να φύγεις μπροστά τίποτα να μην είναι βεβαίως
Να σε ρωτησω ρε three_brothers μια και ασχολείσαι πολύ. Ξέρεις τι ακριβώς κάνει το setting "Defensive Assist Strength"? Βλέπω αρκετούς μόλις ξεκινάω παιχνίδι να πηγαίνουν σετινγκς και να το ανεβαζουν από 0 σε 100. Εσύ πόσο το χεις; Εγώ το έβαλα στο 50 για να είμαι κατα μέσο όρο μέσα :P.
Και κάτι άλλο: μήπως θυμάσαι τι rewards έχουν από seed 5 και πιο πάνω; Απλά απορία το χω, αμα τα θυμάσαι καλώς
Επίσης να πώ μερικές αρχικές εντυπώσεις για το πως έχω καταλάβει ότι πρέπει να παίζω ονλαην. Οποιες συμβουλές ευπρόσδεκτες
α) Το τρίποντο δείχνει να είναι πολύ δυνατό, ειδικά σε περιπτώσεις που έχει lag.
β) spam προσποιήσεις!
γ) η τρίπλα αλλαγής κατεύθυνσης είναι επίσης πολύ δυνατή, ειδικά σε λαγκ.
δ) Εγώ καλύτερη άμυνα παίζω αν χρησιμοποιώ συνεχώς PF ή C.
ε) Στην άμυνα στο ποστ μαρκάρισμα με δεξί μοχλό, όχι με τρίγωνο γιατί παίζει πολύ προσποίηση
αυτο με το defensive assist να σου πω ουτε εγω εχω καταλαβει..στο ps3 ειναι στο 50 by default..στο ps4 0..εγω δεν εχω δει καποια διαφορα και δεν το πειραζω καθολου.
αποτι θυμαμαι απο 5 και μετα δινει ολο gold packs..εγω απο την στιγμη που δινει glod packs και μετα εχω κερδισει πρωτη φορα τον durant σε pearl card που δεν πωλειται.νομιζω στο επομενο seed ειχα κερδισει τον griffin παλι σε pearl και απο 2ο να παω σε πρωτο εδωσε τον derrick rose.δεν δινει ομως παντα τους ιδιους..νομιζω σε pearl ειναι και ο james αλλα δεν τον εχω τυχει..
στα υπολοιπα 2 πακετα που ανοιξα ανεβαινωντας seed αποτι θυμαμαι κερδισα τον Pierce και αν θυμαμαι καλα τον Leonard.
αν εχεις σκοπο να φτασεις μεχρι το 1ο seed ξεκινησε να παιζεις το domination..εχω βγαλει απο domination παιχτες οπως ο Paul,Noah,Drummond,Stoudamire,Mo Williams και αλλους που δεν τους χρειαζομουν..τωρα εχω φτασει στο πρωτο seed και σκοπος μου ειναι να παρω ολα τα αστερακια απο το domination και μετα θα ασχοληθω με τα tournaments που εχει (gold,silver κτλπ)