The Guns of The Order: 1886 Are Much More Complex and Original Than They Seem
Printable View
την τριτη θα εχουμε και εντυπωσεις απο δημοσιογραφους που επαιξαν το συγκεκριμενο level
Quote:
CVG recently played through the part of the game featured in the video and will deliver full hands-on impressions at 6am PT / 2 PM UK on May 27, along with an interview with game director Dana Jan.
Looks κυριολεκτικα CG...
Εκπληκτικο απλα. Hype στο θεο για αυτο το παιχνιδι, τουλαχιστον για μενα. Εχουν λυσσαξει τα xbots, προσπαθουν να βρουν οτιδηποτε για να το μειωσουν.
Tearing και framerate δεν πρεπει να μας ανησυχουν, προφανως αυτα εχουν να κανουν με το streaming.
Μια χαρά το 21:9, δίνει κινηματογραφική διάσταση.
Σίγουρη αγορά Day One για μένα και ας λένε ότι θέλουν!
Τάχα μου το gunplay είναι μια από τα ίδια και θέλαμε κάτι καλύτερο.
Και μόλις δείξουν τα καινούργια Halo και Gears στην E3 θα έχουμε OMG-OMG και εικονικές λιποθυμίες, όπως με το Titanfall.
Εκεί το shooting θα είναι επαναστατικό :p
Sweet Jesus! Τελικα απο το προηγουμενο Reveal δε με απογοητευσε και τοτε μου φαινοταν τελειως CG η φαση, απλα υπηρχαν καποια παραπονα απο πολλους. Τωρα νομιζω το αποτελεσμα ριχνει σαγονια στο πατωμα με 5 μηνες περιπου περιθωριο βελτιωσης.....
Απιστευτο!
Οταν το ειχα πρωτοδει περισυ δεν τρελάθηκα και ποτε δεν εψησε σαν αγορα, αλλα με το τελευταίο βιντεο οχι απλώς ψήθηκα και το περιμενω πως και πως να βγει.
Καπως ετσι νιωθω τωρα που το ξαναβλεπω
Attachment 4894
The Order 1886: High Quality Version of Yesterday’s Controversial Video Coming Tuesday – Rumor
Quote:
According to industry insider Shinobi602, who has a quite solid track record with his information, we’re going to get a high quality version of the video to clear all doubts, and that’s going to happen on Tuesday.
We already knew that the embargo for press previews on the game was going to drop on Tuesday at 6 AM, and looks like we have one more thing to look forward to.
Ρε παιδια εφαγε downgrade ο τιτλος?:'(η απλα οι συγκεριμενες εικονες με προδιδουν λογο οτι ειναι χαμηλοτερης αναλυσης?π.χ στις στολες των χαρακτηρων βλεπω χειροτερη λεπτομερια συγκριτικα με περυσι.:blink:
Υ.Γ Επιπλεον γιατι τοσο θολουρα στην αναλυση των εικονων?μπορει να μου πει κανεις τι γινεται σε αυτο το θεμα?ευχαριστω.
Εμενα μου φαίνεται καλυτερο απο αυτήν την εικόνα.
Δεν έφαγε downgrade. Απλά είναι γτπ οι εικόνες με τις οποίες γίνονται οι "συγκρίσεις".
- Τα ρούχα δεν έχουν λιγότερη λεπτομέρεια, απλά είναι άλλα ρούχα.
- Έχει αλλάξει ο φωτισμός
- Ειδικά στην εικόνα της γυναίκας είναι εμφανής η βελτίωση. Έχουν φτιάξει την γεωμετρία του προσώπου, τα μάτια ιδιαίτερα είναι πολύ πιο ρεαλιστικά.
Κάπως καλύτερες φωτό εδώ.
http://cdn1.vox-cdn.com/entry_photo_...2014_05_21.jpghttp://cdn0.vox-cdn.com/entry_photo_...2014_05_21.jpg
Ποιο downgrade ρε guyz?? Εμενα μου φαινεται ακομα καλυτερο απο το πρωτο reveal
τα ρουχα με την λιγοτερη λεπτομερεια ειναι απο παλια, εκει μαλλον παιζει το μπερδεμα
Βασικα ειναι διαφορετικα ρουχα. Γιατι εγω πιο πολυ upgrade βλεπω στο γυναικειο προσωπο παρα downgrade.
Απλα τωρα λεμε για να λεμε.
Εχετε δικαιο παιδες βιαστικα να κρινω(ευτυχως δηλαδη)τελικως τα πραγματα πανε απο το καλο στο καλυτερο για το συγκεκριμενο τιτλο.Μαλιστα εχουμε ακομα περισσοτερες πληροφοριες για το παιχνιδι.
The Order: 1886 Dev: Frame Rate Is Already Solid; Game Won't Be "Generic" But "Unique Experience
http://gearnuke.com/order-1886-dev-f...ue-experience/
Στο neogaf γραφουν για delay (αρχες 2015). Τωρα αν ισχυει ή οχι, θα ξερουμε σε λιγες μερες.
Quote:
Dammit. The game IS delayed. But it's got tonnes of interesting or downright crazy, awesome stuff we've yet to see, is shaping up fantastically well, and the delay should aid towards improving the game even more, so it's not all bad.
Early 2015 is the word at the moment, so not much of a delay either way.
My source is Shinobi before you ask.
Tα γραφικα δειχνουν εκπληκτικα ακομα και σε αυτη τη μετρια ποιοτητα. Εχω θεμα ομως.
Δεν μου λεει κατι το genre ρε γαμωτο. Cinematic tps που οσο καλα κι αν γινει δεν νομιζω να με ενθουσιασει. Θα το παιξω βεβαια, δεν το συζηταμε.
Αν παρει delay ναι μεν θα βγει πιο ολοκληρωμενο προιον με καποιοες προσθηκες υποθετω αλλα θα ειναι ασχημο για το line up του ps4 μιας και θα βγαλει πιθανοτατα την holiday season χωρις first party μεγαλη κυκλοφορια.