Αναβολη οδηγαρες! Μαλλον παει για την επομενη Δευτερα!
Printable View
Αναβολη οδηγαρες! Μαλλον παει για την επομενη Δευτερα!
πολυ ησυχια , θα επεσε πολυ προπονηση
Εγω περιμενω να γραψει κανενα ανεκδοτο ο Στρατος. :P
Αγάπη μου...!
Αυτός: Ναι, επιτέλους. Δεν μπορούσα να περιμένω άλλο.
Αυτή: Θέλεις να φύγω;
Αυτός: Όχι, ούτε καν να το σκέφτεσαι.
Αυτή: Με αγαπάς:
Αυτός: Φυσικά. Όσο πάει και πιο πολύ.
Αυτή: Μ' έχεις απατήσει ποτέ;
Αυτός: Όχι βέβαια.
Αυτή: Θα με φιλήσεις;
Αυτός: Οπωσδήποτε.
Αυτή: Θα με χτυπήσεις;
Αυτός: Είσαι τρελή; Δεν είμαι τέτοιος τύπος.
Αυτή: Μπορώ να σ' εμπιστευτώ;
Αυτός: Ναι!
Αυτή: Αγάπη μου!
Τώρα διαβάστε το ανάποδα, από κάτω προς τα πάνω...
- - - Updated - - -
Βρέθηκαν μια μέρα στη κόλαση
Βρέθηκαν μια μέρα στη κόλαση ένας Έλληνας , ένας Αμερικάνος κι ένας Ινδός. Τους συναντάει ο διάβολος και τους λέει:
- Σε όσους έρχονται εδώ δίνω μία ευκαιρία να μεταφερθούν στον παράδεισο.
Και βγάζει ένα τεράστιο μαστίγιο λέγοντας:
- Όποιος θα αντέξει τρία χτυπήματα χωρίς να φωνάξει, θα πάει στον παράδεισο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για ασπίδα ό,τι θέλετε.
Πρώτος πηγαίνει ο Αμερικανός.
- Τί θα έχεις για ασπίδα;, ρωτάει ο διάβολος.
Ο Αμερικάνος σηκώνει μια τεράστια πέτρα και λέει:
- Θα χρησιμοποιήσω αυτή την πέτρα! Είμαι έτοιμος!
Σηκώνει ο διάβολος το μαστίγιο, χτυπάει μια και φεύγει η πέτρα. Χτυπάει δεύτερη και ουρλιάζει σαν τρελός ο Αμερικάνος, οπότε χάνει την ευκαιρία να πάει στον παράδεισο.
Στη συνέχεια ήταν σειρά του Ινδού.
- Τί θα έχεις για ασπίδα;, τον ρωτάει ο διάβολος.
- Τίποτα, λέει ο Ινδός. Έκανα πενήντα χρόνια γιόγκα και δε νιώθω καθόλου πόνο!
Στο πρώτο χτύπημα ο Ινδός ήταν ατάραχος. Στο δεύτερο έκανε κάποιους μορφασμούς και στο τρίτο χτύπημα λίγο περισσότερους. Αλλά δεν έβγαλε κουβέντα από το στόμα του!
- Να πάρει, λέει ο διάβολος, πρώτη φορά αντέχει κάποιος τρία χτυπήματα. Λοιπόν, είσαι ελεύθερος
να πας στον παράδεισο. Το αξίζεις.
- Όχι, λέει ο Ινδός. Θέλω να μείνω και να δω. Σε όλα τα ανέκδοτα ο Έλληνας τη βγάζει καθαρή. Θέλω να δω τώρα πώς θα ξεμπερδέψει!
- Εντάξει, μείνε να βλέπεις, του λέει ο διάβολος.
Έρχεται λοιπόν η σειρά του Έλληνα και τον ρωτάει:
- Εσύ τί θα χρησιμοποιήσεις για ασπίδα;
Και απαντάει ο Έλληνας:
- Τον Ινδό!
Προχωράει ένας άσπρος και βλέπει στον δρόμο έναν μαύρο. Σκάει στα γέλια. Του λέει ο μαύρος:
- Γιατί γελάς;
Του λέει ο άσπρος:
- Ξέρεις γιατί οι πατούσες σου είναι άσπρες;
- Γιατί;
- Γιατί όταν ο Θεός σε έβαφε, πάταγες κάτω! Χαχαχαχα!!!!!
Την άλλη μέρα ξανασυναντιούνται. Σκάει πάλι στα γέλια ο άσπρος.
Του λέει ο μαύρος:
- Γιατί γελάς;
Λέει ο άσπρος
- Ξέρεις γιατί οι παλάμες σου είναι άσπρες;
- Γιατί;
- Γιατί όταν ο Θεός σε έβαφε, ακούμπαγες στο τοίχο! Χαχαχα!!!!!
Την άλλη μέρα συναντιούνται πάλι.
Αυτή τη φορά σκάει στα γέλια ο μαύρος.
Λέει ο άσπρος:
- Καλά, εσύ, γιατί γελάς;
Λέει ο μαύρος:
- Ξέρεις γιατί η κ@λ@τρυπίδα σου είναι μαύρη;
- Γιατί;
- Γιατί όταν σε γ@μ@γ@ ήμουν φρεσκοβαμμένος!!!!!!!!!!
καλησπέρα ...που είναι ο ΛΑΌΣ ?? ......ΗΜΈΡΑ ΑΓΏΝΑ ΣΉΜΕΡΑ !! ΧΟΧΟΧΟ ......ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ !! .....:a045fgf:
Καλησπερα...ελα να μπαινουν μπρος οι κινητηρες σιγα σιγα:a038:
http://playstationgang.com/wp-conten...7-d5alshl4.jpg(GRAN TURISMO 6) στο (PS3) για τον Νοεμβριο...λέτε? :a049:
καλημερα..φανταστικος ο αγωνας χθες.Ολη τη δειαρκεια ειμουν πισω απο τον Μανο (redweed) αλλα εκανε τελειο αγωνα και δεν μπορουσα να τον φτασω.Περιμενω πως και πως τα GT τωρα.Οσο για το gt6 που λεει ο Στρατος η αποψη μου ειναι οτι θα ειναι μεγαλη βλακεια του ιαπωνα να το ριξει στην αγοαρα για το ps3 αφου σε λιγους μηνες βγαινει το ps4
ΚΑΛΗΜΈΡΑ ...μπράβο σε όλους γιατί από της περιγραφές ...κατάλαβα πως ήταν ένας πολλύ ενδιαφέρον αγώνας ...με πολλές εναλλαγές θέσεων κτλ. ...και κυρίως χωρίς παρατράγουδα !...όσο για τα (GRAN TURISMO 6) στο (PS3) .....έχω να πω πως από την μια δεν θα έχει την αναβάθμηση που θα είχε εάν ερχόταν στην νέα κονσόλα ...ένταξη ! από την άλλη αυτό θα σήμαινε και αγορά του παιχνιδιού και της κονσόλας ...(500-600 euro) για την εποχή αυτήν μέσα στη κρίση είναι παρά πολλά !...από αυτή την οπτική και μόνο μαλλον υπέρ μας είναι αυτή η εξέλιξη ....μπορεί να κάνω και λάθος !!D-:
Το έκανε το θαύμα του ο ΟΤΕ και με άφησε χωρίς Internet χθες και σίγουρα και σήμερα. Οπότε πάλι δεν τα κατάφερα να συμμετάσχω. Μπράβο στον Στράτο που απ'ότι είδα κέρδισε...πάλι
Σχετικά με το GT6 υπάρχει ανοικτό thread και καλό θα ήταν τις απόψεις μας να τις λέμε εκεί για μια πιο συγκεντρωμένη κουβέντα
http://www.ps3forums.gr/vb/showthrea...Gran-Turismo-6
Τι είναι τα GT500 αυτοκίνητα; πως τα διαλέγω;
Σπύρο τα GT500 είναι αυτοκίνητα που μετέχουν στο Ιαπωνικό πρωτάθλημα, Ιαπώνων κυρίως κατασκευαστών.
Στον πρώτο αγώνα στη Monza (αλλαγή καιρικών συνθηκών) θα τρέξουμε με κάποιο εκ των 4ων Nissan GT-R '08 GT500
που μπορείς να βρεις και να αποκτήσεις από την αντιπροσωπεία νέων αυτοκινήτων.
Πρωτα τρεχουμε στη Φουτζι με τα Νισαν και μετα Μοντσα με τα Λεξους! Οσον αφορα τον χθεσινο αγωνα, χαλια μαυρα απο μερους μου. Εκτος τοπου και χρονου. Εκανα ενα πολυ τραγικο λαθος, ακολουθοντας τον μπροστινο μου στα πιτ στον 10 γυρο (χωρις να εχω δει σε τι γυρο βρισκομασταν... απλα οδηγουσα...) ενω το αμαξι κρατουσε μια χαρα ακομα. Ε και μετα ξενερωσα και δεν ξαναμπηκα στα πιτ με αποτελεσμα να βγω εκτος βαθμων στον τελευταιο γυρο. Ουτε ριπλει αποθηκευσα ρε γμτ. Απ οτι καταλβα ομως δεν πρεπει να εγινε κατι στον αγωνα! Μπραβο λοιπον σε ολους!
wraios o agona extes apo meros mou eixa enan stathero alla oxi kai polu grhgoro rithmo kai pira to kalitero pou mporousa pistevo, gt kai o nikos eitane polu grhgoros.
tin miso tin fuji mipos na kanoume kamia alagi?? leo egw twra.. :P
kyriako min apogoitevese odigara mou!!
γεια σου Σπύρο .....εάν πας στην πρώτη σελίδα μας , θα δεις της τρεις επιλογές αυτοκινήτου που έχει βάλει ο Αλέξανδρος για τον επόμενο αγώνα ...πας κατόπιν στην αντιπροσωπία της (NISSAN ) και επιλέγεις το ένα από τα τρια ......και τα τρια μετά την αλλαγή τον λαδιών έχουν την ίδια απόδοση (510 hp )....τα ( GT-R 08) είναι συνολικά πέντε ..επιλεξαμε τα τρία καλύτερα !
Μανωλη δεν απογοητευομαι με τιποτα το ξερεις, διασκεδαζω πολυ και ξερω που βρισκομαι σε ταχυτητα ειναι ομως αδυνατο να παω καλα οταν εχω κανει ελαχιστους γυρους προπονηση και εχω μια εβδομαδα να ανοιξω το ps3. Προσπαθω απλα να ειμαι συνεπεις στους αγωνες. Παμε γερα στους τελευταιους αγωνες θα προσπαθησω ανεβασω ρυθμο.
Απογοητευτικος αγωνας απο εμενα.Απο τους πρωτους γυρους ημουν ασταθης χτυπουσα συνεχεια στις μπαριερες.Δεν καταφερα να συγκεντρωθω.Ειπα να μπω νωρις για πιτ μπας και βγαλω τον αγωνα χωρις αλλο πιτ στοπ και να κανω σταθερους γυρους αλλα και παλι δεν το καταφερα.Τραγικος υπολογισμος και μπηκα και δευτερη φορα μεσα για αλλαγη.Την ειχα την πιστα στο 1.21.6χχ αλλα δεν νομιζω καν να γυρνουσα και στο 1.22-1.23.Χαλια μαυρα.Παμε για τον επομενο!Μπραβο σε ολα τα παιδια αλλα ιδιαιτερως στους πρωτους για την σταθεροτητα τους!
Στους πρώτους δύο γύρους απλά έληξε η οποιαδήποτε πιθανότητα για οτιδήποτε.
Απλά μετά έγινε αγώνας για περιορισμό της ζημιάς.
Συγχαρητήρια σε όλους τους πρώτους για την εξαίρετη επίδοση τους.
Καλά που έχω και τον Κωνσταντίνο και μας ξελασπώνει σαν ομάδα.
Καλημερα παιδια,στο 1,37 γυρναω εσεις?
1.36.700 αλλά το κόβω κάπου στο 1.36.100/300