το Zonda R παιζει η θεωρειται αγωνιαρικο?
Printable View
το Zonda R παιζει η θεωρειται αγωνιαρικο?
Ford GT"06 egw paidia!!!!!
TOMMYKAIRA ZZii
και ο Θεος βοηθος!!!
AUDI R8 (ΚΑΘΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ AUDAKIAS)
εγω μαλλον θα τρεξω με mclaren f1 αλλα θελω να το δοκιμασω σε καποια ανοιχτη πιστα γιατι ειναι μολις 445 αλογα
Το δικο μου τουτου θα ειναι Ιταλικο και συγκεκριμενα η Ferrari 458 Italia ;)
Ζηλιάρη...:c055gfe:
Κανόνισε να είναι και νικελωμένη...:a050::a050:
Καλημέρα
το τι ξεναρα έχω φάει με το αμάξι δεν λέγετε δεν μπορώ να βρω τίποτα
τελικά κατέληξα σε αυτό που ο MAD THAN μου έριξε μονό ένα γύρω στη SUSUKA
με τα άλλα μου έριχνε από δυο
MINES’SNISSANSKYLINER34 GT-R
Κυριάκο εάν δεν μπορώ με αυτό πες μου να δηλώσω το δεύτερο
:banana:ego tha trexo me LAMPORGHINI LP-670:banana:
βρηκα αυτο που μου ταιριαζει.Saleen S7 02:yes:
mclaren f1 gtr!
λογο C.L την τριτη παιζει η μπαρτσα ρε παιδια μηπως θα μπορουσε να ξεκινησει ο αγωνας μας στις 21.00?:b030:η ακομα καλυτερα να γινοταν στις 23.40?το event κραταει περιπου 40 λεπτα.για πειτε την γνωμη σας....
Συμφωνω μαζι σου οχι οτι ηθελα αμεσα να λαβω μερος σε καποιο πρωταθλημα απλα ειναι ξεκαθαρο οτι τα παιδια γνωριζονται μεταξυ τους,
απλα απορω γιατι το κοινοποιουν και δεν το κανουν απλα για την πλακα τους μονοι τους.
Το να λες πρωταθλημα αλλα να ειναι κλειστο ειναι καπως αλλιως να γραφουμε ολοι 2ο πρωταθλημα 3ο κλπ... και να λεμε συγνωμη αλλα κλεισαμε απο ατομα...
Νομιζω ειναι λαθος και πρεπει να γινει κατι σχετικα με το πως θα περνουν μερος καποιοι που θελουν και οχι μονο 12 standar ατομα.
Δεν ειπαι κανείς ότι απαγορεύεται να φτιάξεις δικό σου πρωτάθλημα
Και ούτε το πρωτάθλημα που συμμετέχουμε εμείς είναι κλειστό
Αλλα επειδή με πάνω απο δέκα άτομα κάποιες φορές μας πετάει όλους έξω
Μπαίνουμε μέχρι δέκα αν κάποιο απο τα παιδιά αποχώρηση τότε μένει θέση κενή.
Αλλα φτιάξτε ένα δικό σας πρωτάθλημα
Εγω προσωπικά αν είχα ποιο πολυ ελεύθερο χρόνο θα εφτιαχνα ένα πρωτάθλημα για κάθε μέρα τις εβδομάδας
παιδια τι ωρα θα ξεκινησουμε σημερα τελικα.Εγω λεω κατα τις 8.30 να κανουμε practice κανα μισαωρο και στις 9.00 ξεκιναμε για να δουμε και την arsenal...και οχι barca.
Δυστυχως δεν θα προλαβω σημερα να μπω.Καλο αγωνα να εχετε guys!! :a055:
P.S. Με Ferrari 430 Scuderia θα τρεξω Κυριακο.
Να κάνω μια ερώτηση; Το BMW M3 GTR '03 όχι το DTM το κανονικό απο τα μεταχειρισμένα επιτρέπετε; Αν ναι και Είναι εύκολο θα τρεξω με αυτο. Θα αφήσω την αποκλειστικότητα της 430 στον Χρηστο (canto)
tha allaxei i ora paidia i oxi??????????????
νομιζω οτι ειναι αγωνιστηκο(με κλουβι κλπ) χωρις να ειμαι σιγουρος ομως και απο οτι θυμαμαι ειχε πει ο Κυριακος θα τρεξουμε μονο με street legal... χωρις να ειμαι σιγουρος ομως...
BTW μαμαει το συγκεκριμενο...
πηρα πριν λιγο και το tommy kaira zzII και απο οτι ειδα τρωει λιγοτερο λαστιχο...αν καταφερω και το στησω το απογευμα θα τρεξω με αυτο αλλιως κραταμε το mclaren
θα συμφωνήσω με το DINOποιο πάνω
δοκιμαστικά 20:30
αγώνας 21:00
BARCA-ARSENAL 5-0 21:45 (EEEDINO)
Δεν εχω προβλημα παιδια ας μαζευτουμε στις 8:30 και ο αγωνας κατα τις 9:10. εγω θα μπω μαλλον κατα τις 9 γιατι δεν προλαβαινω, ας ενημερωθουν ολοι για να μην υπαρξουν παρεξηγησεις.
Το ΒΜW εχει αγωνιστηκα χρωματα? γιατι δεν το γνωριζω αν ειναι απλο τοτε μπορεις να μπεις.
Παιδια παρτε μια αποφαση για τα αυτοκινητα να ξερετε πως δεν θα μπορεσετε να αλλαξετε μετα, δεν υπαρχει τελειο αυτοκινητο καθε ενα παει καλα αναλογα την πιστα αποφασιστε με κριτιριο αυτο που ταιριαζει σε εσας.
UPDATE
ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 08/03/2011 ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ 8:30 ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΡΞΗ ΣΤΙΣ 9:10 ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE!!!! ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ SUZUKA ΓΙΑ 19 ΓΥΡOYΣ.
ego den 8a mporeso.an 8elei kapoios as parei tin 8esi mou k gia olo to prota8lima.
kali sunexeia.......
Ολοκληρωθηκε ο πρωτος αγωνας μπραβο σε ολα τα παιδια και δινουμε ραντεβου για την επομενη Δευτερα στην γνωστη παντα ωρα.
Το πρωτο post ανανεωθηκε με τα αποτελεσματα.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΩΡΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ.Τελικα οι αγωνες με αρκετους γυρους εχουν ενα καλο και ενα κακο για εμενα.το κακο ειναι οτι καποιοι μπορουν και μου ριχνουν γυρους και το καλο οτι οταν βγαινω απο τα pits μπαινω ξανα αναμεσα σας και δεν με τρωει η μοναξια.
Κριμα που δεν καταφερα να μπω. Με πετουσε συνεχεια εκτος δωματιου οταν προσπαθουσα και ετσι πηγε τοση προπονηση τσαμπα που ειχα κανει. Να ευχαριστησω πολυ τον cobradrama, που μου προτεινε να αλλαξω τον typo nat σε 2 και ετσι σημερα που μπηκα, δεν ειχα προβλημα συμβατοτητας. Ελπιζω να δουλεψει και την αλλη φορα με το καλο να παιξω με το καλο.
Με επιασε στον υπνο και η αλλαγη ωρας, καθως την Τριτη δεν ειχα μπει στο Internet και πιστευα πως δεν ηταν λογικο να αλλαξει κατι την τελευταια μερα. Αλλα οταν μπηκα καπου στις 9, ηταν πλεον αργα για να βρω λυση και να παιξω τελικα με ολα τα προβληματα που ειχα για να μεινω μεσα στο δωματιο.
Τι να γινει ετσι ειναι αυτα.
Καλο πρωταθλημα !
http://img534.imageshack.us/img534/1...traceway1z.jpg
Την δευτέρα ετοιμαστείτε για πραγματική λάμψη...
Το τσιρκο medrano τωρα και στο forum!!!!
Αυτο δεν ειναι πρωταθλημα ειναι πανυγηρι στον δενδροποταμο, με τερλεγκα Γιωργο Μαγκα και Φλωρινιώτη!!!
UPDATE
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 14/03/2011 ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΩΡΑ 9:30 ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ DEEP FOREST ΓΙΑ 27 ΓΥΡΟΥΣ. ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΑ ΣΤΙΣ 10.