απο αυτα που ειπε hakoo και μεσσι και σε σχεση με κατι βιντεακια που τσεκαρα μαλλον πειστικα και αυτη θα ειναι η αγορα
για να δουμε και το ντεμο
απο οτι φαινεται μετραει
Printable View
απο αυτα που ειπε hakoo και μεσσι και σε σχεση με κατι βιντεακια που τσεκαρα μαλλον πειστικα και αυτη θα ειναι η αγορα
για να δουμε και το ντεμο
απο οτι φαινεται μετραει
Mια πολυ καλη marketing ιδεα της EA. Συγκεκριμενα, οποιος παιξει τα demo των Reckoning / Mass Effect 3, θα κερδισει στα αναλογα παιχνιδια καλουδια(απο armors, μεχρι weapons), οπως περιγραφει και το trailer παρακατω
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=-36fbF3WqSQ"]Kingdoms of Amalur: Reckoning 'Mass Effect 3 Cross Promotion Items' Trailer - YouTube[/ame]
Παιζοντας το demo του Mass Effect 3, ξεκλειδωνεται για το Kingdoms of Amalur τα αντικειμενα N7 armour, και Onmiblade Daggers, ενω παιζοντας το demo του Reckoning, ξεκλειδωνεται για το ME3 την Reckoner Knight Armour και το The Chakram Launcher. Φυσικα για να τα ''εχετε'' πρεπει να παρετε και τις full versions.
Προσωπικα, πιστευω καλο κολπο marketing, αφου ωφελει κι εμας, λογω του οτι ειναι εντελως δωρεαν...
Αν ξερει καποιος, να μας πει αν πρεπει να εχουμε EA account ή απλα κανουμε sign-in στο PSN(ροταω γιατι οι PC users, απ' οτι διαβασα, πρεπει να ''μπουν'' μεσω του Origins) ;;
Για σημερα ειναι το ντεμο στο Xbox 360 εχει ειδη βγει η σελιδα στο fb ειπε οτι για ps3 & pc να περιμενουμε και οτι θα βγει σημερα . για να δουμε . θελω να το δοκιμασω πως και πως
Oντως, ακομα δεν εχει βγει, ενω στο live ειναι απο το μεσημερι.... Παντως, δεν θα το θεωρησω καθολου παραξενο, αν ανεβει αυριο...
Θετικα αρχικα σχολια διαβαζω παντως στο neogaf απο το demo.Επισης διαβασα χθες οτι θα ειναι καποια main mission και μετα σου δινει 40 λεπτα ανοιχτου κοσμου(οχι ολου φυσικα αλλα της αρχικης περιοχης υποθετω) για να τον εξερευνησεις .So it's a bigass demo :D.
Αντε να δουμε.
Ισχυει το 2ο, αν και ακουσα για 45 min, αλλα μικρη η διαφορα. :P
ειναι λιγο μεγαλο για ντεμο νομιζω....μετραει!!!;)
χαχαχαχα επιτιδες το κανουν βγηκε και για Πισι τωρα μονο το PS3 μενει
Πριν λιγα λεπτα, βγηκε το demo στο PSN Europe Store. Παω να κατεβασω...
edit: μ@λ@κια... μπηκα, εκανα κ search και δεν βρηκα demo...:(
το κατεβαζω κανε search ολο το ονομα
Kingdoms Of Amalur: Reckoning
80% ;)
^ το βρηκα πριν λιγο και το εβαλα να κατεβενει, αλλα εννοειται ρε συ πως απο την αρχη εβαζα ολο το ονομα, αλλα εκτος απο κατι τρειλερς δεν μου εβγαζε τιποτα αλλο. Το βρηκα πηγαινοντας στο latest PS3 Demos.
Απο το GAF:
First review is in: Kingdoms of Amalur: Reckoning, Asura’s Wrath, and NeverDead have all received their first reviews in the February issue of Xbox 360 Mag Italy.
Kingdoms of Alumar fared the best. The magazine gave the title a 9.0/10, saying that it’s a must-have game even if you’re not a fan of RPGs
Καλο φανηκε αν και Skyrim δεν ειναι ...βεβαια ενα ντεμο ηταν .
μαχη μαρεσε παρα πολυ επισης τα χωρια τα μαγαζια κτλπ γεματα να τρωνε πινουν κτλπ τους εφαγα και ηρθανε 100 φρουροι ξερω εγω πολυ μαχη παντου ολο και κατι βρισκεις τα χρωματα και γραφικα αλλα WoW μετρανε....
τωρα αυτο που δεν μαρεσε ειναι η πληρεις ελευθερια να πηγενω οπου θελω (πχ μεσα σε ποταμια ,νερα δεν παει γιατι πολυ απλα μετα δεν πηδαει για να βγει) το ψαξιμο δεν θα ειναι τοσο ωραιο σαν το skyrim Που εψαχνες τα παντα διοτι απλα φωτιζουν τα πραγματα που μπορεις να παρεις κατι.επισης οι αντιπαλοι πετανε 1 στους 4 κατι. Πανοπλιες οπλα κτλπ δεν μπορεις να τα παρεις απο αυτους. και τελος αν και τα χωρια και ο πολυς κοσμος μαρεσε ειναι μικρα οπως ειχανε πει και ντεβελοπερσ θα ειναι πολλα μικρα χωρια και οχι μεγαλες πολεις(καλο θα ηταν να υπηρχε 1-2) γιατι αν κρινω απο τα χωρια που ειδα (με 1-2 σπιτια αστα...)
ισως με κακομαθε το Skyrim
Demo hit the right cords for me(PC version).
Ομορφο art style,τρεχει ομαλοτατα ,combat που δειχνει promising απο τα previews των κινησεων,παρα πολλα customization options φαινεται να εχει μεσω των destinies και των permanent rewards μαζι με τα βασικα skill trees και επιτρεπει και το mix and matching,ομορφη μουσικη,looting κτλ.Μου αρεσαν ολα τα classes (fast daggering με stealth my favourite,warrior style ή mage style ο οποιος εκοβε με τα lighting bolts του και φαινεται fun to play κατι που δεν συνηθιζω να κανω σχεδον σε κανενα RPG λογω της ιδιοτροπειας του play style των μαγων ή της δυσκολιας τους) οποτε θα κανω συνδυασμο αναλογα με την περισταστη.Επισης χαιρομαι που τα QTE ειναι μονο για bonus XP και δεν σε δινει game over ή να σε κανει να τα επαναλαμβανεις αμα τα κανεις "fail".Plus the world seems to be fun to explore :D.
Αρνητικα ειναι η ελλειψη jump που θα ειναι ενα ψιλοθεματακι στο exploration,η καμερα που ειναι πολυ κοντα για τα γουστα μου και δεν μπορεις να την πας πιο πισω/μπροστα καθως και το user inteface οπου θελει πολλες ενεργειες για να πας σε καποια πραγματα(πχ θα προτιμουσα να μπορεις απευθειας να κανεις επιλογη για main/secondary weapon παρα να εχει ξεχωριστα μενου για αυτα).
So yeah....excited :D.
θα συμφωνησω με το jump που το ειπα και εγω. και θα συμφωνησω και σε αυτο με την καμερα το εψαξα μπας και παει πιο μακρια η καμερα αλλα τιποτα. πρεπει να το φτιαξουν αυτο καπως .θες να δεις τοπια και δεν μπορεις
kani ke se esas provlimata me ton ixo ton demo? meta apo ena simio se emena akugonte mono oi ixoi tu perivalontos ke tipota allo
ναι το κανε και σε μενα απο οτι διαβασα σε κομμεντ χρηστη για να μην εχεις προβληματα με τον ηχο δεν πρεπει να κανεισ σκιπ συζητισεις και βιντεακια . δεν ξερω αν ισχυει αν και απο οτι θυμαμαι εγω στην αρχη ειχα ηχο μετα πατισα σκιπ και κοπηκε ο ηχος και οι διαλογοι πηγεναν γρηγορα
^ βλεπω δεν το επαθα μονο εγω....
Μου ''χαλασε'' η εμπειρια, εστω του demo, λογω των τρομερων(με την κακη εννοια)bugs στον ηχο. Δεν εκανα κανενα video skip, ουτε καμια συνομιλια, αλλα μετα απο καποιαλ λεπτα ο μονος ηχος που ακουγοταν, in-game, ηταν του σπαθιου/daggers/τοξου/magic staff, για cut-scenes ουτε λογος... Ακομα κι αν το ''αντεχα'' αυτο, δεν θα μπορουσα με τπτ να αντεξω το οτι πηγαινουν, οχι γρηγορα, αλλα με την ταχυτητα του φωτος, οι συνομιλιες. Σιγα μην κατσω να κανω quests, χωρις να καταλαβενω τι μου ειπε ο NPC.... Πραγματικα, παρακαλαω να μην υπαρχουν αυτα στο full game, θα ξαναπαιξω το demo και ελπιζω να μην μου τυχει κατι τετοιο.
Η ελειψη jump ισως οντως ειναι κακη επιλογη...
2ο συνεχομενο ποστ, για εμπειριες/προβληματισμους πανω στο demo.
Το ξαναεπαιξα εχτες, χωρις bugs, μου αρεσε ιδιαιτερα, ομως εχω καποια αρνητικα που με χαλασαν σχετικα.
- Νo animation οταν βγαζεις την ασπιδα(ισως, βεβαια, να γινεταια αυτο γιατι ισως το sword ειναι 2-handed)
- Οταν κινεις την καμερα, με τον δεξι αναλογικο, παει εξαιρετικα γρηγορα.
- Φοβαμαι μηπως τα περιβαλλοντα δεν εχουν ποικιλια. Συνεχεια αυτο το πρασινο ηλιολουστο λιβαδι εβλεπα. Θα μου πειτε εχει κι αλλες πολεις/χωρια, αλλα φοβαμαι μηπως εχουν ελαχιστες διαφορες μεταξυ τους.
Αυτα με χαλασαν, ειδικα το 2ο ιδιαιτερα, οποτε μαλλον δεν θα παω για day 1 αγορα οπως ειχα σκεφτει. Κι αν το 2ο ισχυει θα το αφησω για πιο μετα... :(
Πιστευω οτι το ολο σκεπτικο με την ασπιδα ηταν να αντιπροσωπευει το block ασχετα με το τι οπλο κρατας,δινοντας την δυνατοτητα ακομα και σε dual whielders ή μαγους να blockaρουν με αυτην και να μην βασιζονται σε block με τα οπλα τους,κρατωντας τα ανωτερα stats της ασπιδας.Οποτε να ειχε extra animation που θες για καθε φορα που θα εκανες block δεν θα ηταν δοκιμο να υπαρχει καθως θα αχρηστευε το block λογω χαμηλης ταχυτητας και της ταχυτητας των εχθρων και θα χρησιμοποιουσαν ολοι το dodge(που προσωπικα χρησιμοποιησα περισσοτερο).Οποτε ειναι ή αυτο που εχουν τωρα ή να το καναν warrior/one-hander exclusive :P.Tbh προτιμω το πρωτο ,το βλεπω σαν να κανει summon ξαφνικα την ασπιδα και κραταω και τα stats :P
Η καμερα δεν ξερω τι παιζει γιατι επαιξα με την pc version οπου μπορουσα να ρυθμισω το speed της αλλα ακουσα οτι οντως ειναι πολυ αποτομη(αν ειναι στο ps3 οπως ηταν στο default του pc τοτε μπλιεχ....).Εκαναν comment παντως οτι θα το φτιαξουν το συγκεκριμενο θεμα πριν το release οποτε ελπιζω να γινει.Ηδη εχουν thread για ολα τα feedback και ειδικα για το θεμα της καμερας.
http://forums.reckoning.amalur.com/showthread.php?2485-Your-feedback!-%28particularly-camera%29
Οσο για τα περιβαλλοντα λογικο ειναι να δεις αρχικα τετοιες περιοχες.Σχεδον παντα τετοια παιχνιδια ξεκινανε ετσι,σε δαση και πρασινο :P.Ειδες το video ομως μετα το demo?(assuming οτι υπαρχει και στην s3 version).Εδειξε πολλα διαφορετικα περιβαλλοντα για να σου δωσει μια ιδεα για το τι θα συναντησεις.Λογικο λοιπον η αρχικη περιοχη/region να εχει ενα art style ενω οι αλλες region να διαφερουν,ειναι και demo αλλωστε.
Φυσικα λογια του αερα ειναι αυτα με βαση videos και screens οποτε ποτε δεν ξερεις.Θα δουμε.
Σωστος για το 1ο, δεν το ειχα σκεφτει πραγματικα(γιατι να πω την αληθεια παιζω πιο πολυ warrior style με one-handed wpn και μια ασπιδα στο αλλο χερι) και ισως οντως να ειναι ετσι οπως τα λες. Μικρο το κακο.
Χαιρομαι που εχουν βγαλει και αντιστοιχο thread για το προβλημα της καμερας. Πραγματικα εκνευριστικη η κινηση της, με εκανε να μπερδευτω ουκ ολιγες φορες.
Οσον αφορα τωρα τα περιβαλλοντα του κοσμου, ειχα δει ενα βιντεο αλλα ετσι οπως ηταν βραδυ, ξημερωματα σχεδον, δεν θυμαμαι καν τι εδειχνε/ελεγε. Εγω εβγαλα αυτην την αποψη επειδη προχωρησα αρκετα, και εβλεπα συνεχεια το ιδιο setting.
Ενα αλλο που θυμηθηκα, ειναι το οτι δεν γινεται να πεθανεις... ποτε! Εχασα 2 φορες(την 1η επειτηδες για να δω τι θα γινει), και σε αφηνει να κανεις summon στο ιδιο σημειο, την ιδια ωρα... ok, το καταλαβαινω οτι το well of souls με αναγεννησε, αλλα με ψιλο-πειραξε αυτο.
Demo feature only απο οτι διαβασα στο neogaf :P . Ε θα ηταν χαζομαρα και αδικο για τον παικτη αμα τον σκοτωναν να τον πετουσε εξω και να επρεπε να ξαναπαιξει το demo απο την αρχη ,καθως το demo δεν εχει quicksave/load :P.Δεν θα ειχα καμια ορεξη να ξαναπαιξω πχ το tutorial section επειδη εχασα σε καποιο quest οταν ημουν εξω στον κοσμο XD.
Τωρα για τον αν το full game θα ειναι death=gameover-load ή death=ξαναβγαινεις απο καποιο portal με χαμενο gold ή XP θα σε γελασω...παντως δεν θα ειναι οπως του demo
^ thanks για τις πληροφοριες Νικολα!! Ηδη 2 απο τα προβληματα που αντιμετωπισα στο demo εχουν λυθει, οποτε ξανα-εξεταζω την day 1 αγορα.
IGN review in progress update.Καπως μεγαλο read,ο reviewer δειχνει extremely positive,εχει και καποιες απαντησεις σε FAQs των χρηστων
http://uk.ps3.ign.com/articles/121/1216517p1.html
Καποια quotes
Quote:
"Reckoning's superb combat mechanics keep me happy, however, leaving mild asides like the one mentioned in the previous paragraph in the periphery of my mind. Reckoning feels almost arcadey in its combat, something that seems totally out of place in a game like this, and yet something that remains utterly refreshing. Many other like-minded RPGs feel outright clunky and archaic compared to Reckoning, and I truly believe that combat may very well be this game's strongest aspect."
"Indeed, I've begun to realize the importance of strategy as I wage battle. The beginning of the game lulls you into a false sense of security, and Reckoning begins to feel like a button-masher. But it isn't. When you start encountering enemies that are more difficult, more intelligent and more aggressive than ones very early in the game, you'll start to understand the utmost importance of using your shield and the parry button."
"Finally, the technical fidelity of the game stands out to me, especially considering how ambitiously big Reckoning is. I'm playing a debug version of the final build of the game on my test PlayStation 3, and the game hasn't frozen or locked-up on me once. The framerate occasionally stutters during fierce combat featuring a large number of enemies and the draw distance won't impress you, but the game has run reliably. That means no incessant "fear saves" due to an unstable game!"
Λοιπον, εχουμε και λεμε...
- Ανακοινωθηκε sequel του παιχνιδιου! Μαλιστα...
- Το παιχνιδι εγινε Gold.
- Τα bugs/glitches υπηρχαν στο demo λογω παλιου κωδικα, στο full game δεν θα υπαρχουν.
- Για να δουμε τα παντα στον Κοσμο του Amalur, θα μας παρει καπου στις 200-300 ωρες.
- Ετοιμαζονται διαφημιστικα spots για να προμοταρουν το παιχνιδι.
- Το 1ο DLC εχει προγραμματιστει για τον Μαρτιο.
http://n4g.com/news/926756/kingdoms-...and-loads-more
^ δεν νομιζω να υπολογιζουν και τα DLC' s μεσα... βεβαια προσωπικα δεν μ' αρεσε που ανακοινωσαν απο τωρα DLC...
Έπαιξα το demo χθες στο 360 βασικά επειδή εκεί θα πάρω το ME3 οπότε να ξεκλειδώσω τα δωράκια σε αυτό. Δεν μου φάνηκε άσχημο αντιθέτως, αλλά καλά δεν λέω ότι μου έδωσε την εντύπωση κάτι εξαιρετικού αλλά ευχάριστο γενικά. Δεν μπορώ να πω ότι τα γραφικά με τρέλαναν μάλλον συνηθισμένα μου φάνηκαν (καλύτερα από το Fable3 που μοιάζουν κάπως γενικά σε στυλ απεικόνισης) αλλά χειρότερα από ό,τι έχω συνηθίσει γενικά. Τώρα αν στον συγκεκριμένο τίτλο μπορώ να γράψω δεκάδες ώρες χωρίς να με κουράσει και να το βαρεθώ, ειλικρινά δεν ξέρω. Η τύπισα που έφτιαξα για χαρακτήρα πάντως (είπα να το δοκιμάσω μία φορά, έστω σε demo) μονίμως στους διαλόγους στεκόταν σαν αγγούρι, δεν μου άρεσε αυτό ιδιαίτερα πολύ. Τα action σημεία με τις μάχες δεν μου φάνηκαν άσχημα πάντως.
The World of Amalur - Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=gUw-9nDULzQ&feature=player_embedded#!
Ευτηχως, φαινεται να υπαρχει ποικιλια στα περιβαλλοντα, αν και το ''χαριτομενο'' πρασινο κυριαρχει.
Σήμερα το δοκίμασα και εγώ.Δεν μου άρεσε που την κάμερα την βρήκα κάπως παράξενη και πολύ χαλαρή σε σχέση με άλλα παιχνίδια -περίπου τέτοιου τύπου- όπως GOW,Castlevania,dungeon siege. Τέλος,δεν ξέρω αν το προχώρησα και πάρα πολύ γιατί μόλις πλήκα στο χωριό που βρίσκεις στην αρχή,μετά που μπήκα σε μια ''ταβέρνα'' μετά από κατά 10λεπτο κόλλησε και το παράτησα.
Με ξενίζει κάπως που δεν έχει jump κατά την διάρκεια της μάχης, αλλά σε πιο συγκεκριμένα σημεία,αλλά νομίζω θέμα συνήθειας είναι αυτό,και ότι αντικείμενο υπάρχει κρυμμένο θα βρίσκεται σε έδαφος και πιο χαμηλά (ποτάμια λίμνες κτλ...).
Kingdoms of Amalur: Reckoning - Final Review in progress IGN
Για το demo:Quote:
The more and more I play Kingdoms of Amalur: Reckoning, the more and more confident I become that this game will take people by surprise in terms of how unusually good it is. Few people were paying much attention to the sheer potential of Reckoning until recently, but the numbers certainly seem to be growing, and that makes me happy. Because this game will please RPG fans looking for a rock-solid gameplay experience.
To review απο το IGN στις 3/2.Quote:
I'm sorry to hear that the demo people have been playing doesn't work properly for many, because the final product works extremely well. Can you believe that the game still hasn't frozen on me once? That I've never had to restart due to getting stuck in the environment? That minor technical hitches are the worst I've encountered, and that I've seen nothing even remotely game-breaking? The developers should be commended for making a game with such extreme scope that runs so well... at least on PlayStation 3. I haven't spent any time with the Xbox 360 or PC versions of the game yet, so I can't speak to how those titles run.
Απο το neogaf:
Gametrailers previewQuote:
Latest issue of OXM - they gave Reckoning an 8.0:
+ Amalur is a huge world, full of adventure and interesting locations.
+ Your destiny is yours: you can mix-and-match the game's three classes.
- Blacksmithing isn't very valuable; some repetitive quests; good story that could've been better.
? Why does the game's exaggerated character design look so much like World of Warcraft?
http://www.gametrailers.com/video/ad...doms-of/726282
Το gametrailers preview τονιζει στο τελος πως τα bugs του demo δεν υπαρχουν στο review build που εχουν .
Kingdoms of Amalur Reckoning Launch Trailer
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=4hMN7M_U5zQ&feature=related"]Kingdoms of Amalur: Reckoning | Launch Trailer - YouTube[/ame]
Φοβερο trailer.
παιδες μαθατε τιποτα αν φτιαξανε τιποτα απο αυτα που "χαλασε" τον κοσμο.
με πιο σημαντικο το θεμα καμερα?
Reckoning has over 200 hours worth of content
http://www.strategyinformer.com/news...hey-overdid-it
Το βραδυ το review απο το IGN...
Kingdoms of Amalur: Reckoning Review - IGN
Φοβερα θετικο το review.
Hype get! :D
Πολυ ωραιο review ,με εκανε να το θελω ακομα περισσοτερο :P.
Λιγες μερες ακομα,και πεφτει και στο τελος της εξεταστικης XD.
^ Νικολα, μηπως ξερεις ποσες σελιδες ειναι το official guide του παιχνιδιου; Γιατι ψηνομαι να το τσιμπισω, αλλα αν ειναι να δωσω τζαμπα 15Ε, αστο καλυτερα...
^ Moλις μπηκα στο amazon.com να το τσεκαρω και βλεπω ''
Product Details
- Hardcover: 600 pages''
Μαλιστα... τωρα τι ισχυει δεν ξερω... Παντως αν οντως ειναι 500-600 σελιδες, θα παω για αγορα.