Οκ ισως το παρεξηγησα.....
Printable View
Οκ ισως το παρεξηγησα.....
Καλά μέχρι πότε θα δηλώσουμε ομάδες γιατί την παρασκευή το απόγευμα πρέπει να φύγω για 2 μέρες?
oops....στραβομάρα λογικά θα δηλώσουμε από δευτέρα?
Να επαληθευσω και εγω τη συμμετοχη μου και να κανω μια ερωτηση.
Η σειρά των επιλαχοντων του προηγουμενου thread ισχυει?
Η μετραει μονο αυτο το thread?
postare ta id tou kathe pexti
ok pro.
εεεεε και εγώ μέσα είμαι, απλώς δεν είχα internet 2 μέρες
Προσωπικά, δε μου πάει καρδιά να αφήσω κάποιον απ' έξω άρα πάμε για το μεγάλο τόλμημα της μίας, ενιαίας, μεγάλης κατηγορίας. Φυσικά θα αυξηθεί και η διάρκεια του Πρωταθλήματος καμιά 10αριά μέρες για να μην υπάρξει πίεση χρόνου. Θα δούμε πως θα πάει και πόσοι θα παραμείνουν μέχρι τέλους. Στο επόμενο μας βλέπω για κατηγορίες πάντως άρα προσπαθήστε να αποφύγετε τις τελευταίες θέσεις.:p
- ProEvo
- takaros7
- georgiosdam
- gergeo
- muku
- oddin
- touristas
- sirios7
- Rommel
- msnes7
- bouzk77
- redismagik
- manos_ps3
- bilias13
- grvagelis
- zoom8
- donald
- tasioskis
- Carpe_Diem_Rj
- EmmanouiL
- jorgedept
- roxito
22 kai akoma ginonte simetoxes .kapoios tha apoktisei ponokefalo............ proevo gia sena xteipaei i kampana!:rofl:
etsi na vlepw kosmo,goustarw.pro kali h idea sou gia ena eniaio
Συμπληρώνω και εδώ ότι δεν συμμετέχουν οι εξής ομάδες :
- ProEvo
- takaros7
- georgiosdam
- gergeo
- muku
- oddin
- touristas
- sirios7
- Rommel
- msnes7
- bouzk77
- redismagik
- manos_ps3
- bilias13
- grvagelis
- zoom8
- donald
- tasioskis
- EmmanouiL
- jorgedept
- roxito
Arsenal, Chelsea, Manchester Utd, Liverpool, Newcastle, Totenham, Olympique Lyonnais, Real Madrid, Valencia, Barcelona, Sevilla, Atletico Madrid, Zaragoza, AC Milan, Inter, Juventus, Roma, Bayern Munich
και μια προταση να γραψουμε τις μερες και ωρες που παίζουμε συνήθως ώστε να είναι πιο εύκολο να συναντηθούμε.
Από σήμερα το βράδυ που θα οριστικοποιηθεί η βαθμολογία του 2ου Hardcore Πρωταθλήματος, θα ξεκινήσει η διαδικασία επιλογής ομάδων. Σε αυτό το post όπως και στο πρώτο post (στις πληροφορίες συμμετεχόντων και στο γνωστο spoiler με τις αποκλεισμένες ομάδες) θα μπορείτε να ενημερώνεστε για τις ομάδες που δικαιούστε και δεν δικαιούστε να επιλέξετε. Εδώ θα το κάνω λίγο πιο εύχρηστο βάζοντας και προσθέτοντας τις ομάδες που δεν μπορείτε να πάρετε. Άρα για δική σας εξυπηρέτηση να το παρακολουθείτε συχνά.
England
Arsenal, Chelsea, Manchester Utd, Liverpool, Newcastle, Totenham, Aston Villa, Wigan, West Ham, Middlesbrough, Manchester City, Everton
France
Olympique Lyonnais, Paris Saint Germain, Marseille
Spain
Real Madrid, Valencia, Barcelona, Sevilla, Atletico Madrid, Zaragoza, Villareal,
Italy
AC Milan, Inter, Juventus, Roma, Udinese, Fiorentina, Torino, Lazio, Sampdoria
Netherlands
Ajax, PSV Einthoven
Others
Bayern Munich, Benfica, Fenerbahce, AEK, Porto, Olympiakos,
Να υπενθυμίσω ότι ο ιδανικότερος τρόπος να κανονίζονται οι αγώνες είναι μέσω του shoutbox στο forum και πολύ λιγότερο μέσω του PSN ή μέσω pm. Καλό είναι όλοι να ασχολούμαστε και να ψάχνουμε τον αντιπαλό μας και να μη λέμε "δε βαριέσαι" και να περιμένουμε πότε θα μας καλέσει ο άλλος.
Συμμετέχοντες ανά σειρά κατάταξης
- ProEvo - > Ajax
- touristas - > Aston Villa
- donald - > Wigan
- manos_ps3 - > Benfica
- georgiosdam - > Villareal
- gergeo - > West Ham
- bilias13 - > Fiorentina
- roxito - > Middlesbrough
- SIRIOS7 - > PSV Einthoven
- jorgedept - > Udinese
- oddin - > Manchester City
- tasioskis - > Fenerbahce
- grvagelis - > AEK
- redismagik - > Paris Saint Germain
- EmmanouiL - > Torino
- Rommel - > Porto
- bouzk77 - > Everton
- zoom8 - > Lazio
- muku - > Sampdoria
- msnes7 - > Olympiakos
- Maximvs - > Marseille
Καλησπερα σε ολους!
Καταρχας να σας συγχαρω για τη μεγαλη πρωτοβουλια να διοργανωνετε τουρνουα για το απολυτο ποδοσφαιρικο παιχνιδι ολων των εποχων! :bgrin2:
Ισως να αργησα πολυ, αλλα μολις τωρα γραφτηκα στο forum και θελω αν ειναι δυνατον να συμμετασχω και εγω στο πρωταθλημα σας! Οποτε αν ειναι δυνατον θα ηθελα να με δηλωσετε και εμενα!
Ωστοσο επειδη ειναι η 1η φορα που συμμετεχω στα τουρνουα σας(αν με δεχτειτε φυσικα) ηθελα να ρωτησω μερικα πραγματα. Γιατι εχετε απαγορευσει να μπορουμε να επιλεξουμε ολες αυτες τις ομαδες, που στην ουσια ειναι κ οι καλυτερες του παιχνιδιου? Επισης κατι διαβασα πως μονο οι 18 πρωτοι θα παιξουν. Με εμας τους υπολοιπους δηλ τι θα γινει, δεν θα μπορουμε να παιξουμε σε αυτο το τουρνουα?
Περιμενω απαντηση! :wave:
Καλώς ήρθες και ευχαριστούμε :)
Οκ, θα σε δηλώσω. Άλλωστε είπαμε να κάνουμε την υπέρβαση με 22 ομάδες και από το επόμενο αναγκαστικά θα πάμε σε κατηγορίες όπως δείχνουν τα πράγματα.
Γιατί δυστυχώς 1ον : τις έχουν κάνει αφύσικα καλές τόσο που μοιάζει αστείο το κάθε ματς, 2ον : Σε καμιά περίπτωση δεν αναδεικνύεται η ποιότητα του παίκτη και 3ον : Ενώ υπάρχουν 30 τουλάχιστον ισοδύναμες μέτριες ομάδες, οι υπερφυσικά καλές είναι το πολύ 7-8 με αποτέλεσμα μετά να δημιουργούνταν αδικίες και να πηγαίναμε σε πρωτάθλημα που όλοι θα είχαν Barca και Manchester, όπως έγινε παλιότερα.
Απ΄ότι κατάλαβες αυτό δεν ισχύει.;)
Ελπίζω να σε κάλυψα.:tiphat:
ΥΓ Με εσένα κλείσαν οι συμμετοχές. Στο επόμενο πάλι :wave:
OK ευχαριστω παρα πολυ παιδια!!! :bgrin2:
Και κατι αλλο, επειδη οπως ειπα ειναι η πρωτη φορα που συμμετεχω σε τουρνουα μπορει καποιος να μου πει πως θα αποκτησω τα PROID και PSNID?
Πότε δηλώνουμε ομάδες?
παιδια προλαβαινω να μπω?...ελειπα και γυρισα εχτες το βραδυ...
OK ευχαριστω για τη βοηθεια παιδια! Για το κυπελο κανουμε αλλου δηλωσεις για συμμετοχη?
Δε νομίζω να ήμουν επιθετικός. Απλά είχα ανακοινώσει ότι έκλεισαν οι συμμετοχές και σου είπα πως μπορείς αν θες να συμμετέχεις στο Κύπελλο. Τώρα ότι δεν απάντησες στα pm που σου έστειλα και σε έψαχνα για να συνεχίσω το κύπελλο είναι ένα γεγονός. Μια ενημέρωση, ότι τελικά δε θα συμμετείχες, για να μη ψάχνομαι και εγώ δε θα σου στοίχιζε κάτι. Φιλικά πάντα.
Άντε ρε παιδιά γιατί δεν προχωράνε οι δηλώσεις?
ante den mporw na perimenw
pro ginetai na pernoun omades oi apo katw gia na proxwrhsoume?
empa mano oooeooo oeeeee
Παιδιά επειδή θα είμαι εκτός μέχρι τρίτη αν φτάσει η σειρά μου ας προχωρήσει και θα απαντήσω τρίτη βράδυ (θέλω να δω τις ομάδες λίγο πρώτα)
edit:
νόμιζα ότι ήμουν στη μέση,τώρα είδα ότι είμαι στο τέλος,αν τυχόν φτάσει εκεί και δεν έχω απαντήσει ισχύει το πάνω που είπα και για το τελευταίο παιδί
proevo ginetai na ton perasoume ton mano kai na psifisei meta poia thelei.an einai kapoia apo autes pou tha exoume parei ,thn pairnei o manos. ti les ?
Παιδιά ζητάω συγγνώμη από όλους σας για την καθυστέρηση. Είχα πρόβλημα με την σύνδεσή μου στο ίντερνετ. Λοιπόν, η ομάδα που επιλέγω είναι η Paris Saint Germain.
για κυπελο κανενα νεο?
ProEvo χίλια συγγνώμη, αλλά μετά από καλύτερη εξέταση των ομάδων και αφού δεν έχει επιλέξει ακόμα κάποιο άλλο παιδί, θα ήθελα να αλλάξω την ομάδα που δήλωσα προηγουμένως (Paris Saint Germain), με την Benfica.
Ελπίζω να μήν υπάρχει πρόβλημα στην πραγματοποίηση της αλλαγής αυτής.
Ευχαριστώ πολύ!
Παιδια γινεται να συντομευσουμε λιγο τη διαδικασια? Ετσι οπως παει το πραγμα οχι την πεμπτη αλλα ουτε την πεμπτη μετα το πασχα δε 8α εχουμε αρχισει. Πιστευω πρεπει να μπει ενα χρονικο οριο, πχ 8 ωρων για να δηλωσει καποιος την ομαδα που θελει αλλιως να πηγαινουμε στον επομενο. Δεν το λεω με κακια αυτο, απλα πιστευω πως αμα μας πιεζει λιγο παραπανω ο χρονος δε θα παρεκλινουμε απο το προγραμμα μας. Τι λετε?