Μάνο για να μη νομίζεις ότι σου λέω αερολογίες δες εδώ, post #36 και κάτω.
http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=1344&page=4
Παραθέτω και το post μου #52 στο παραπάνω
"Θα το πω για τελευταία φορά και όποιος καταλάβει, κατάλαβε. Για να δώσουμε και σε αυτούς που έχουν επιλέξει χαμηλότερης δυναμικότητας ομάδες τη δυνατότητα να χτυπήσουν κάποια ματς, τουλάχιστον τα εντός έδρας τους. Τι φόβος είναι αυτός, μήπως και παίξει κάποιος και με τη Newcastle πχ αντί να παίζει μόνο με Manchester, δεν το καταλαβαίνω. Αλλά γιατί δε βάζουμε ένα poll να τελειώνουμε;;; Πρώτη ομάδα μεγάλη, δεύτερη οποιαδήποτε εκτός από καμιά 15αριά ομάδες. Με την πρώτη τα εντός, με την άλλη τα εκτός. "
Είναι η αποψή σου ακριβώς, 3 μήνες πριν περίπου. Το είχαμε φτάσει ακόμα και σε poll. Αλλά απ' ότι βλέπεις από 80 συμμετοχές για το Pro που είχαν δηλωθεί ψήφισαν ΜΟΝΟ 24 κάτι που φυσικά ήταν δείγμα και για τη συνέχεια, γιατί ακόμα λιγότεροι συμμετείχαν στους αγώνες χωρίς να βγάλεις μια απόχη και να τους κυνηγάς. Και απ ότι βλέπεις η ιδέα έχασε με διαφορά.
Κάθησα και είδα τα post και τις συμμετοχές για αυτό το πρωτάθλημα. Ποιοί είμαστε. Εσύ, εγώ, o donald όταν επιστρέψει, o touristas, ο Sirios, ο takaros, ο gavros, ο roxito...δηλαδή οι συμμετοχές του άλλου που όντως παίζουμε. Αυτό που θα αλλάξει με το συγκεκριμένο τρόπο είναι ότι δε θα υπάρχουν μεγάλες διαφορές στη βαθμολογία και θα τους τραβάει όλους μέχρι τέλους. Κακά τα ψέμματα στο άλλο φαίνεται καλύτερα η αξία των παικτών. Θεωρώ απλά ότι σε αυτό θα υπάρξει πιο μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον γιατί θα μοιραστούν πιο πολύ οι βαθμοί. Πάντως εγώ θα αποφασίσω ότι θέλετε.