Originally Posted by
Valkyre
Εγω πιστευω οτι εξαιτιας της MS θα εχει backwards compatibility. Ειναι καλες οι πιθανοτητες.
Το ενδιαφερον βεβαια για εμενα ειναι αλλο...
Για να δουμε ποσοι νοιαζονται στα αληθεια! Γιατι εγω εχω την αισθηση οτι ειναι συντριπτικα χαμηλο το ποσοστο που πραγματικα ενδιαφερεται επι της ουσιας για αυτο το feature σε σχεση με ολους αυτους που μοιαζει να ενδιαφερονται περισσοτερο να υπαρχει ως bragging rights...
Να δουμε ποσοι και κυριως ΠΟΣΟ θα θελουν να παιξουν παλια παιχνιδια με ολα αυτα τα games που βγαινουν καθε μηνα, με τα PS Plus δωρεαν games κλπ κλπ. Αντε να ασχοληθει λιγο ο κοσμος στον πρωτο 1-1,5 χρονο που ακομα θα ειναι μεταβατικη περιοδος και θα εχουν ενα Α backlog. Μολις ομως παρει για τα καλα εμπρος η βιβλιοθηκη του PS5 θα ξεχαστει... οπως και εγινε με το PS3 και γι αυτο αλλωστε η Σονυ το αφαιρεσε... τι νομιζετε οτι το αφαιρεσε ετσι, χωρις να τα βαλει κατω να κανει μια Α ερευνα? Τοσα χρονια υποστηριζαν το feature, μυγα τους τσιμπησε? Οχι, οι ανθρωποι ειδαν οτι nobody cares ή για να ειμαι πιο ακριβης, ελαχιστοι care...και δεν ηταν διατεθιμενοι να φροντισουν το PS6 να παιζει παιχνιδια του PS1... τωρα βεβαια το εβαλε η MS και αποτελει το Αγιο Δισκοποτηρο των features που πρεπει να υπαρχουν. Οποτε μεγαλες οι πιθανοτητες να το ξαναβαλουν για να το.... ξαναβγαλουν....