-
Όχι όταν το έχεις πάρει digital έστω και σε έκπτωση λίγες μέρες πριν δοθεί στο ps plus. :p
Τελικά δεν ήταν του γούστου μου. Όχι πως το βρήκα κακό σαν ιδέα, απλά μάλλον ανεπαρκές στην εκτέλεση. Δεν βρήκα κίνητρο να συνεχίσω μετά από μερικούς θανάτους λόγω του κάκιστου melee system και των άσχημων γραφικών. Πόσο μάλλον όταν έχω παιξει το Dying Light πριν από αυτό. :)
-
είδες φίλε μου! προνοησα....☺
-
Λοιπόν το τερμάτισα σήμερα.
Καλό παιχνίδι, αλλά δεν με τρέλανε. Ειδικά προς το τέλος βαρέθηκα και περίμενα πως και πως να το τερματίσω.
Παρόλο που δεν είναι μεγάλο παιχνίδι (9-10 ώρες με πήρε για τερματισμό) εμένα προσωπικά μετά από ένα σημείο με κούρασε.
Το Gameplay του είναι πολύ κακό (φαντάζομαι λόγω WiiU) όπως και τα γραφικά, αλλά με τα γραφικά δεν είχα θέμα. Το Gameplay με πούλησε αρκετές φορές και μου κόστισε μερικούς θανάτους.
Ωραίο το σύστημα με τους θανάτους που χρειάζεσαι να βρεις τον προηγούμενο επιζώντα για να πάρεις πάλι πίσω τα αντικείμενα σου.
Γενικά δεν το λες κακό παιχνίδι, αλλά δεν είναι και must buy τίτλος..
Καλώς ή κακώς θα το συγκρίνεις με το Dying Light το οποίο είναι εκπληκτικό, οπότε το Zombi σου φαίνεται αρκετά μέτριο...
-
Δεν συγκρίνεται φίλε μου με το dying light. είναι σαν να συγκρίνεις τα άνω Φιλιατρά με τη νέα Υόρκη. καθαρά δική μου άποψη,χωρίς ίχνος ειρωνείας κ εννοείται αστειευτικά πάντα.