Ενταξει απλα εχετε γραψει.. Μεχρι και χορηγους βαλατε ! Πολλα Μπραβο!
Printable View
Ενταξει απλα εχετε γραψει.. Μεχρι και χορηγους βαλατε ! Πολλα Μπραβο!
http://www.youtube.com/watch?v=YMnAO_BPnsU
ξερω οτι ειναι χρονοβορο και οκ εχετε παιδια κιαλλες δουλειες απο το να φτιαχνετε βιντεακια, απλα δειτε εδω κατι ιταλους ποσο το εχουν προχωρησει! αν και δεν παιζουν το ιδιο καλα με τα δικα μας πρωταθληματα και δεν σεβονται τον αντιπαλο και πολυ αλλα τελοσπαντων! Ετσι για να παιρνουμε ιδεες :)
μπράβο Νίκο -Μανώλη ...μπράβο και στους χορηγούς ....τέλεια τα δώρα που ετοιμάσατε ....
Διονύση, χάρηκα πολύ για τη γνωριμία φίλε.
Παρακολουθώντας τις επιδόσεις σου εχθές, μια συμβουλή.
Σπείρε ελαιώνα, θα σου χρειαστεί...:d030:
Σταύρε, άλλο επίπεδο τελείως οι Ιταλοί.
bravo niko-manoli pou anevasate to epipedo katapliktika ta dora sas kai i xorigi!!
na rotiso kati sxetika me ta autokinita?? den tha iparxi diafora sta autokinita logo xronologias?? mipos tha eprepe na einai tis idias xronias?
gia sou file dionisi kalos orises file!!
xristara wraia foto file mou!! ;)
Καλημερα Ηλια, χαρηκα και γω και πιστευω θα περασουμε ωραια τα ζεστα βραδια του καλοκαιριου..
Οσο για το ποιος κερδιζει δεν εχει σημασια μεγαλη.. αυτο που εχει αξια ειναι να γινονται καλοι αγωνες με συναγωνισμο.σασπενς και ευγενη αμιλλα..
Α και φυσικα στο τελος να κερδιζει ο Ηλιας.. :hysterical:
- - - Updated - - -
gia sou file dionisi kalos orises file!!
Ευχαριστω πολυ φιλε μου..(σορι αλλα δεν θυμαμαι τ ονομα σου, εσεις πρεπει να μαθετε ενα και γω 12!)
to onoma mou einai manolis, oso gia to pios tha kerdizi.. as min to sizitisoume.. giati patheno "StRaToS"!! hahahahahhahahahah
episis kalo ola ta paidia na baloune kanena fragko gt o stratos prepei na mpei se programa apotoksinosis me tosi sampania.. tragodia hahahaahhaahhahahahahahahahahahahahahahah
μανωλη για σενα την ανεβασα αν και εχω cbr ROSSI FOR EVER
Σταυρο πραγματικα φανταστικη δουλεια απο τους Ιταλους..Δεν υπαρχουν λογια (μονο για το βιντεο και οχι φυσικα για τη συμπεριφορα των οδηγων..)
Βεβαια, αυτος που κανει τα βιντεακια εχει και καλο εξοπλισμο (ακριβη καρτα για HD capture απο το PS3), δυνατο pc και το σημαντικοτερο εχει απιστευτα πολυ χρονο!Δεν ειναι παιξε-γελασε.Για να τα λεμε ολα και χωρις να θελω να συγκρινω τη δουλεια που εκαναν και τα 2 αδερφια και ο Αλεξανδρος με τα δικα τους βιντεο, που εδειξαν οτι το εχουν χωρις τις παραπανω πολυτελειες των Ιταλων.Aλλωστε run to the hills δεν εβαλαν οι Ιταλοι,εβαλαν? οχιιιιιιιιιιι
Καλησπερα.Μετα και την χθεσινη συναντηση με καποια παιδια,και αφου συστηθηκαμε και με τον Διονυση(που θα κανει συλλογη απο κουπες:aek:).Καταλαβα πως μαλλον ειναι δυσκολο να τελειωσουμε ομαλα και χωρις απωλειες απο συμμετεχοντες ολοκληρο το πρωταθλημα.Καποιοι νεοι παιχτες που ηταν να μπουν, μου ειπαν πως θα εχουν προβλημα λογο καλοκαιριου.Το ιδιο συμπερασμα βγηκε και απο την χθεσινη μας κουβεντα.Εχω μια προταση και θελω απο ολους απαντηση.Τι θα λεγατε να πατησουμε μια παυση προς το παρον και να ξαναξεκινησουμε στο τελος του καλοκαιριου.Θα μεινουν ολα ως εχουν.Και τα δωρα και το ολο στυσημο του πρωταθληματος.Ετσι θα ειμαστε σιγουροι οτι θα το τελειωσουμε ολοκληρο.Ισως να βιαστηκαμε να το διωργανοσουμε.Αυτη ειναι μια προταση απλα.Το συζηταμε και βλεπουμε.Σας ακουω.(μαλλον σας βλεπω)
Δεν εχω κανενα προβλημα.. το σημαντικο ειναι οτι η παρεα υπαρχει και θα βρισκομαστε σχεδον καθε βραδυ ετσι κι αλλιως..
Το πρωταθλημα ειναι δευτερευον εκτος αν το παρει ο Ηλιας(¨Μαρινα πολυ κωλοπαιδο ο Μαρινακης¨)!!! χαχαχαχαχαχαχαχχαχα :hysterical:
Όπως βολεύει τα παιδιά.
Εγώ, λογικά, είμαι διαθέσιμος πάντα.
Σε περίπτωση παύσης η προπόνηση ΔΕΝ διακόπτεται
ειδικά σε όσους δυσκολεύονται με το στήσιμο αυτοκινήτων.
Να ερχόσαστε στα lobby και να αντιγράφεται, μαθαίνεται πως
και τι. Εγώ πάντως αυτό κάνω και προσπαθώ να βελτιώνομαι.
Ειδικά ο Στράτος μου έχει μάθει πολλά και εγώ σε αυτόν πολύ λιγότερα...:47:
Είναι μια ευκαιρία να μάθουμε όλοι περισσότερα από αυτούς
που ξέρουν και έχουν αφιερώσει περισσότερο χρόνο από εμάς.
Υ.Γ. Διονύση, με τον Κο Μαριδάκη ΔΕΝ αστειεύομαστε.... διότι.....http://www.gazzetta.gr/football/article/511056/anohi-telos
Εννοιτε οτι η παρεα δεν χαλαει και θα βρισκομαστε και στο παιχνιδι και εδω.Περιμενω απαντησεις και απο τους αλλους.Ειμαστε 10 που εχουμε δηλωσει σημμετοχη και ο Σταυρος που απο τωρα μας εχει πει οτι θα σταματησει καποια στιγμη στη μεση του πρωταθληματος.Βλεπω οτι δυσκολα θα συμπληρωσουμε γιαυτο το ειπα.Και ετσι, αν γινει αυτο τελικα μαλλον θα ειναι το τελευταιο μας πρωταθλημα οπως ειπωθηκε και χθες αφου μετα θα ερθει το GT6.
Τι ώρα μαζεύεστε για προπόνηση? Ποιες μέρες? Ποιος φιλοξενεί συνήθως?
kanena provlima apo emena paidia oti kai na apofasisete.
xristara rossi nane kai opou nane!! an kai egw eimai paidi tis yamaha :P
καλησπέρα ....άντε να σας κάνω την χάρη ...δίνοντας μια προσωρινή λύση....πρωτάθλημα δεν ξεκινάμε ! ένταξη ...αλλά και μόνο με της προπονήσεις δεν βγενει το καλοκαίρι ...άρα ????.............εάν θέλετε Νίκο - Μανώλη μπορείτε να διοργανώνετε ημερήσιους αγώνες με τα ίδια αυτοκίνητα σε διαφορετικές πίστες κάθε φορά δύο φορές την εβδομάδα λόγο χάριν ..και όσοι πιστοί προσέλθουν χωρίς δήλωση συμμετοχής και ότι δήποτε άλλο δεσμευτικό .......τη λέτε ???.:d030:....και αν δούμε πως ούτε αυτό λητουργεί ? ....εε δεν σας ξαναλέω τίποτα :argue: δεν χρειαζετε αυτό να οργανωθεί μέσω του φόρουμ ......θα επιλέγετε μια πιστά της γνωστές ώρες και θα αποστελνετε ένα ομαδικό μήνημα σε φίλους η ενδιαφερόμενους πως π.χ. ..την τρίτη ώρα τάδε έχουμε αγώνα .....( δύο μέρες τουλάχιστο πριν ):sombrero:koka-kola
Στα rooms θα βρισκομαστε ετσι κιαλλιως, δεν χανομαστε, οποτε και για μικρα events γινεται.Αν ξεκινησει Σεπτεμβρη να το κανουμε και πιο μεγαλο αν ειναι να κρατησει ενα 2 μηνο μεχρι το GT6.Παντως 10 ατομα ειναι καλη αρχη και αυτοι οι 10 ειναι και στανταρ, δεν χανουν ουτε αγωνα.Ουτε πολλοι ουτε λιγοι.Νορμαλ.ΕΠισης, αν θυμαμαι καλα ο Στελιος (f1-STK) παει φανταρος Σεπτεμβρη.Θα ζητησει καμια αδεια απο το διοικητη προφορικη για gran turismo? θα πεσει μαγειρειο που θα παει συννεφο χαχα
Οκ λοιπον.Ειμαστε 11 τωρα.Κανουμε υπομονη να ερθουν αλλοι 3 και το ξεκιναμε τωρα.Αν δουμε οτι δεν μαζευομαστε θα το κανουμε με 12.Παμε λοιπον στα προηγουμενα και ξαναλεω.Στειλτε μου φωτο τα avatar σας.Δεν μου εχουν στειλει ο Σταυρος-ο Αρης-ο Χρηστος-ο Αλεξανδρος-και ο Μανωλης (redweed).Οι κανονισμοι μενουν ως εχουν.Καλο ειναι να το αφησουμε οπως το ειχαμε πρωτοσκεφτει.60 λεπτα δειαρκεια-φθρα ελαστικων κανονικα-580 ιππους. LET THE RACE BEGIN
Χαχα Σταυρο! Παντως εγω δεν εχω προβλημα, αν κρινετε πως ειναι καλυτερο απο Σεπτεμβριο και μετα, μην το πιεσετε μονο και μονο για μενα απο τωρα. Αν ειναι να υπαρχει θεμα μεσα στο καλοκαιρι, ας ξεκινησει καλυτερα τον Σεπτεμβριο ;)
Αρη, δευτερη σελιδα μηνυμα #30 τα λεει αναλυτικα ο Μανωλης! Μπορουμε να τρεξουμε ομορφα και με 12 συμμετοχες αν ειναι να ξεκινησουμε εγκαιρως! Εκτος αν σκασουν μαζι 2-3. Συγχαρητηρια για τα δωρακια σας! Πραγματικα πολυ ωραια κινηση!
:)
Εντιτ: τωρα ειδα την αλφα που προοριζεται για μενα! Χαχαχα!! Ρισπεκτ!!
Οπως ειμαστε μεσα στο gt πανω αριστερα ειναι το προφιλ μας(βασικες πληροφοριες) με την φωτο που εχουμε βαλει αν πατησουμε χ πανω εκει θα μας εμφανισει τις πληροφοριες μας και τον οδηγο να φερνει σβουρες κατω αριστερα εχει ενα εικονιδιο με μια φωτογραφικη μηχανη(ληψη φωτογραφιας προφιλ)παντωντας εκει βγαινουν οι φωτο.Τα υπολοιπα τα αναφερω στο προηγουμενο μηνυμα δευτερη σελιδα αριθμος 30 οπως ανεφερε και ο αλεξ.
12 ειναι καλα και 14 να μην μαζευτουμε δεν πειραζει εγω προσπαθησα να φερω καποια παιδια αλλα δεν,αλλος 1 τουλαχιστον λοιπον και ξεκιναμε με 2 αγωνες την εβδομαδα στανταρ για να προλαβουμε τα μεσα Ιουλη.
Καλημερα.
Εναι στα 550 Hp ή 580 τα αυτοκινητα? Και για πειτε και κανα χρονο ναχουμε στο μυαλο μας...
Καλημερα Σταυρο..
Πριν 2 βραδια που βρεθηκαμε με τα παιδια αποφασισαμε στα 550, αλλα φαινεται οτι το αφησαν οπως αρχικα ειχαν σκεφτει..οποτε 580 υπολογισε...
Απο χρονους μπορω μονο στα 550 να σου πω αφου τοσα τρεχαμε προχτες οποτε θα ειναι ακυρο..
καλημέρα καλό μήνα καλό καλοκαίρι πολλά φιλία ...οπα παρασυρθηκα!...σταυρό τελευταία φορά που δοκιμάσαμε με (580 ) ...κατέβηκα στο (1.42.750 ) ...αλλά ένας νέος στην παρέα και πολύ ταλαντούχος οδηγός κατέβηκε στο (1.41. ) με (550 ) ίππους :a010bg:........αυτά ..δεν άντεξα και το μαρτύρησα .....
Καλημέρα Στράτο..
Ο χρόνος είναι καλός αλλά στους πολλούς γύρους μετράει η διάρκεια,σταθερότητα κ τα λιγότερα Πιτ-στοπ..
Μπραβο ρε παιδια ΔΙονυση και Στρατο, ωραιοι χρονοι...εγω στο 1.45.000 με 550 αλλα το κιβωτιο ασεταριστο στο Lexus.Να ταφησω ετσι και μιση ντροπη δικη μου, μιση δικη σας:P
kalo mina se olous, na rotiso kati gia ta autokinita?? afou den kseroume pio tha exoume pos epileksate ena autokinito?? an paro twra ena gtr kai meta mou pesi ena lexus ti tha kano? liste mou tin aporia
Μανωλη τα παιδια κανουν δοκιμες να μαθουν να γυρνανε την πιστα γρηγορα και με σταθερο γυρολογιο..
Οσον αφορα το κιβωτιο παιζει τεραστιο ρολο Σταυρο σε καθε πιστα ξεχωριστα..
ναι αστειευομαι!! το ειπα μπας και ευαισθητοποιηθει κανεις να μου το σεταρει καταλαβες? πηγα να κανω πουστια χαχα ακομη δεν αρχισαμε..
κ.Μαριδακη ενα σεταρισμενο κιβωτιο παρακαλω και εγω θα δειξω την αγαπη μου για τον Ολυμπιακο οταν χρειαστει...
Στα κιβωτια ειναι exper ο Στρατος..(φορεσα την κουκουλα κ τον εδωσα..!!) χαχαχαχα
Στρατο...παλιε μου φιλε απο το στρατό...κοιτα να δεις τι εγινε...μου εκαναν δωρο μια Lexus (ενας θειος μου απο την Ιαπωνια). Αλλα εχει ενα θεμα και ειναι λιγο ψοφια και μου ειπε ο Διανυσης οτι φταιει το κιβωτιο.Τι ωρα θασαι στο μαγαζι (που ξερω οτι εχεις παρανομα) να περασω να μου το σεταρεις? Δεν σε πιεζω βεβαια, απλα αν δεν το κανεις θα σε δωσω στην εφορια.Αντρικιες κουβεντες.
για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους .......γενικός το παλεύο:boxing: ...στο σετάρισμα αναρτήσεων, σασμάν & κινητήρα ..(.εξπέρ!!...μπααα ).εσύ τα καταφέρνεις καλύτερα ...(αλλά καλός ..ναι!)............τώρα μην με πει κανείς μετριόφρων ...δεν θα το αντέξω :bang:
Εδω που φτασαμε πρεπει να αποκαλυψεις ποιος εκανε το 1.41.xxx να του ζητησουμε ολοι setup!!!!! χαχαχα:a010bg: