To avirecomp δεν σου κάνει την δουλειά?
Printable View
to avircomp den ensomatonei se .mkv
Ελπίζω να ρεφάρω με το MKVToolnix (mkvmerge gui)
paidia kapoio programma pou metatrepei apo mkv se avi pou na min xalaei tin analisi iparxei?exo to any video converter alla me xalaei tin analisi,me kobei deksia aristera k tetoia.thanks
Υπαρχει καποιο προγραμμα η καποια ρυθμιση απο τις ρυθμισεις σε windows xp home ωστε να σε ενημερωνει με καποιο τροπο οταν συνδεεται ασυρματα αλλη συσκευη στο ρουτερ και τραβαει ιντερνετ?
Δηλαδη,αν καποιος γειτονας ας πουμε βρει τον κωδικο απο το ρουτερ και συνδεεται στο ιντερνετ,υπαρχει καποιο προγραμμα να με ενημερωνει οταν γινεται αυτο?
Δεν ξερω εαν υπαρχει προγραμμα δεν το εχω ψαξει αλλα μπορεις να μπεις στη σελιδα του ρουτερ και να δεις ποιος και τι ειναι συνδεδεμενο στο δικτυο σου.
...ή απλα κλειδωσε το.
φοβερη ιδεα !
παντως παιδια πληροφοριακα μην δινετε τζαμπε ιντερνετ τρωει πολυ ταχυτητα...
Kλειδωμενο τοχει ωρε σεις !Αν λεει να βρει καποιος τους κωδικους ασουμε και μπαινει...τα WEP σπανε παντως για πλακα μενα Linuxaki.Ουκ ολιγες φορες τοχω κανει:P
Αλλα για προγραμμα να σενημερωνει και να σου σφυραει οτι μπαινει καποιος δεν τοχω ψαξει.
ε τοτε ας αλλαξει τον κωδικο και γω linux εχω αλλα δεν ειμαι τοσο ψαγμενος
Ε ναι, δεν γινεται να εισαι ψαγμενος οπως εγω.Ολα κιολα.
Αν σουρθει η γειτονισσα και σ κλεισει το ματι και σου ζητησει τον κωδικο του ρουτερ δεν θα τον δωσεις?μαλλον κατι τετοιο επαθε ο φιλος.Και τωρα προσπαθει να το μαζεψει.
χαχαχα οκ σορυ για την αναστατωση υπερτατε!
οχι δεν θα τον εδινα,θα υποστω το lag για ενα κλεισιμο ματιου? αμα ηταν κατι παραπανω να το συζητουσαμε δηλαδη...
Μωρε τι θες να γραψω ολοκληρο σκηνικο απο την κοπελα?Δεν μου το επιτρεπει το ηθος μου.Με το κλεισιμο του ματιου καποτε εμεις τοοοοοτε θυμαμαι πιαναμε παιδι.
ελα ασ'τα αυτα τωρα...
λες και θα ερχοταν η γειτονισσα να κανει κατασταση για τον κωδικο του ρουτερ!
αοριστιες και γενικολογιες αγαπητε κυριε ... :D
Ε καλα μωρε ετσι λιγο να βαλουμε αλατι κ πιπερι στο thread.Γιατι αν ειναι να λεμε για προγραμματακια θα βαραμε μυγες χαχα