F.E.A.R. στο extreme....
Όχι δε θέλω να θυμηθώ κι άλλα...
Printable View
F.E.A.R. στο extreme....
Όχι δε θέλω να θυμηθώ κι άλλα...
Halo 2,στο τελευταίο επίπεδο δυσκολίας.
Έχανα στον πρώτο εχθρό που συναντούσα.
..........
Assasins creed....δέν άντεξα μετά τον 5ο φόνο άλλη επανάληψη...:rant: μου νίκησε τα νεύρα...;)
Devil May Cry 3... φτύνεις αίμα για να το τερματίσεις. Γι' αυτό ποτέ δεν το έκανα!
mou aresei pou merikoi anaferete san diskolia ta extreme epipeda enos paixnidiou.
diskolo game einai ayto pou den mporei na termatistei ouye sto mikrotero dinato epipedo diskolias
to motorstorm einai to diskolotero so far game tou ps3
Εγω δεν εχω τελειωσει το resident 1 ουτε στο normal!και το εχω αχτι απο τοτε!
και το forbiten siren λογο χεσιματος!:blush::blush:
Το πρώτο παιχνίδι που με είχε νικήσει ήταν και το πρώτο μου γενικά. Το Super Mario 1 στο NES το οποίο προς το τέλος είχε μια πιστούλα που δεν τέλειωνε ποτέ και σε έτρωγε ο χρόνος και πέθαινες.... Κάποιοι λένε ότι έχει trick, αλλά εμένα μου έχει μείνει ψυχικό τραύμα.
Επίσης τα time trials στα δυο τελευταία Tomb Raider με κερδίσαν, μιας και δεν είμαι καθόλου καλός στο να παίζω σαν να έχω νεύτι στο ass...
Και επίσης και το MGS3 θα μπορούσα να πω ότι με κέρδισε μιας και το τερμάτισε με τα βίας στο Easy. Το σιχαίνομαι που δεν είχε καθόλου ραντάρ (eat me alive, veterans) και γενικά ήταν ένα πολύ παράξενο Metal Gear...
Ena pou mou erxete katautheian sto mialo tomb raider 3 eixa ftasei se ena agalma me 6 xeria mallon i khallena prepei na einai itan akinito
kai oso kai na epsaksa auto to domatio den mporousa na bro pos zontaneuei :S
Και επίσης και το MGS3 θα μπορούσα να πω ότι με κέρδισε μιας και το τερμάτισε με τα βίας στο Easy. Το σιχαίνομαι που δεν είχε καθόλου ραντάρ (eat me alive, veterans) και γενικά ήταν ένα πολύ παράξενο Metal Gear...
Alitheia? Ego to termatisa poli eukola se oles tis diskolies... To eixa termatisei polles fores kai to theorousa blakeia, eukolo kai mikro...
(Bebaia na poume oti ego to termatisa mia fora sto easy kai meta pira to tommygun kai gia auto itan eukoles oi ipoloipes diskolies...) :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Pistepse me ithela na zontanepsei... Mou eixe spasei ta neura... :p Na fantasteis ta katebasa gia to pc gia na to termatiso... Den mporo to exo axti...
Α καλή επιτυχία σου εύχομαι. Το Tomb Raider III πραγματικά είχε γρίφους σπαζοκεφαλιές. Όλο το επίπεδο ένα puzzle ήταν σχεδόν.
Κάτι δεν έχεις βρει σίγουρα. Κάποιο δωμάτιο σου διαφεύγει. Ψάξε πολύ καλά όλο το επίπεδο και πήγαινε και στα πιο κουλά μέρη!
Παιζω sonic απο την μερα που κυκλοφορησε (1991 δλδ)και πλεον μπορω να πω οτι το sonic the hedgehog για το ps3 με στεναχορησε οσο τιποτα.Ηταν απογοητευτικο.Δεν μπορεις να το ευχαριστηθεις.ολο κολλαει.Ειμαστε στην 7η γενια video games και ακομα εχουμε προβλημα με το frame rate...Παρολαυτα το τερματισα.
Να αναφερω και εγω τον πονο μου...Το μοναδικο παιχνιδι που με εχει νικησει.....(ντρεπομαι λιγο...)ειναι..το Garfield στο Sega Mega Drive!Απλα δεν μπορεσα ποτε να κερδισω τον πρωτο αρχηγο!!Πραγματικα δεν τα καταφερα ποτε,και προσπαθησα απειρες φορες....αλλα...εφτασε η ωρα για ΕΚΔΙΚΗΣΗ Garfield!!!!Πριν λιγες μερες ο αδερφος μου μου εκανε ενα τρομερο δωρο!Βρηκε σε ενα παιχνιδαδικο στις Σπετσες ενα παρατημενο Sega Mega Drive (κλειστο στο κουτι του!!)και ετσι θα εχω αλλη μια ευκαιρια να απολαυσω τα αγαπημενα μου classics αλλα και να διαλυσω τον ατιμο τον garfield!!!!
Μπορεί το παιδί να θέλει να πει ότι ηττήθηκε από τα κολλήματα :giggle:
paides san ta old school den einai tpt se sxesi me ta mazika games pou vainoun tora!
agapimena mou games:
sonic 1-2-3
streets of rage 1-2-3
street fighter 2
motal kombat 1-2
se -genesis
sonic cd
night trap
se sega cd
donkey kong country
super mario bros oles oi seires
sto s.nes
kai sta nea apo psx
resident evil 1-2
final fantasy 7-8:)
Πάντως όπως είπε και ο vasses, μην αναφέρεστε στα επίπεδα δυσκολίας του παιχνιδίου. Δεν έχει νόημα.
Το πιό δύσκολο που θυμάμαι ήταν το Metroid 2 στο Gameboy... Αν και 10 χρονών τότε (1993) , το θυμάμαι ακόμα! :giggle: