παιδια αν θελετε δειτε αυτο
http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=5315
Printable View
παιδια αν θελετε δειτε αυτο
http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=5315
θα δεις που η γυναικα σου θα θελει να παιζετε συνεχεια φιλε lordkostas.η δικια μου με εχει πρηξει...χαχα!!!
Παιδες επιασα ολη την ανατολικη Θεσσαλονικη, πηγα Πλαισιο που μου ειπαν οτι εχουν να το δουν απο τα χριστουγεννα. Υστερα πηγα Carefour που ειχε μονο το παιχνιδι χωρις τα buzzers και τελος media markt που ειχαν τελειωσει...
Αν το βρει κανενας Θεσσαλονικη ας στειλει κανενα pm.
Παρε κανενα τηλεφωνο σε καταστηματα se7en.
http://www.videoseven.gr/site.php?&file=shops.xml&
Θυμαμαι ειχα δει αρκετες κοπιες στις Συκιες πριν λιγο καιρο, αλλα κανε κανενα τηλεφωνο μη τρεχεις αδικα!
Να κανω μερικες ερωτησεις μιας και με ψησατε να το παρω οποτε οταν το βρω θα το χτυπησω!
Οι ερωτησεις που εχει ειναι σε λογικα πλαισια ή ειναι σαν το trivial που δεν καταλαβαινω καν την ερωτηση?
Τα buzzers λειτουργουν με μπαταριες? αν ναι ειναι μεσα στο κουτι ή πρεπει να αγορασω και μπαταριες? και ποσο διαρκουν πριν τελειωσουν?
Oι ερωτήσεις είναι γενικά εύκολες στις πιο πολλές κατηγορίες ανάλογα που είσαι "δυνατός"......τα buzzers είναι με 2 μπαταρίες το καθένα και υπάρχουν μέσα στην συσκευασία......διαρκούν ανάλογα την χρήση όπως όλα τα πράγματα.
Μέσα στο κουτί έχει 4 buzzers. Το καθένα από αυτά δέχεται 2 μπαταρίες. Οι μπαταρίες περιλαμβάνονται μέσα στην συσκευασία. Διαρκούν ανάλογα με την χρήση που κάνεις...
Οι ερωτήσεις του είναι πάρα πολλές και από διάφορες ενότητες. Εχει ερωτήσεις σχετικά εύκολες, αλλά και ερωτήσεις σχετικά δύσκολες.
Γενικά το παιχνίδι αξίζει για παρέα, οπότε εάν ποτέ βρεις το συνολικό πακετάκι(game + buzzers) κάτω από 60 euro χτύπα το!
Edit: Με πρόλαβε για λίγο ο φίλος nikon. :p
οι ερωτήσεις είναι μια χαρά!
η "μαγκιά" του παιχνιδιού είναι ακριβώς αυτό , δηλ. δεν κάνανε μια ακριβής μετάφραση από την αγγλική έκδοση , αλλά ενσωματώσανε και ερωτήσεις και απο την ελληνική καθημερινότητα , τηλεόραση , αθλητισμό και πολλές άλλες,
οι ερωτήσεις είναι πολυ απλές και ποικίλουν (πάνω από 5000) , και πάνω απ'όλα κατανοητές ! κάποιες έχουν και γέλιο....
γενικά σου περνάει το κλίμα ακριβώς ενός τηλεπαιχνιδιού που αντί να το βλέπεις απλά στην τηλεόραση συμμετέχεις εσύ από τον καναπέ σου!
τα buzzers είναι με μπαταρίες , που περιλαμβάνονται στη συσκευασία , και μπορώ να πω οτι με αρκετές ώρες παιχνιδιού και ακόμα κρατάνε , αν και το πιο καλό είναι να έχει επαναφορτιζόμενες γιατί σε βάθος χρόνου θα χρειαστούν αρκετές.
Ευχαριστω για το info!
Εδω λεμε δεν βρισκουμε το παιχνιδι πουθενα... δεν μπορω να εχω την απαιτηση να το βρω και κατω απο 60 ευρω :)
Απο το λιγο που το εψαξα το παιχνιδι + buzzers που εννοειται αυτο ψαχνω κανει γυρω στα 65 ευρω.
Αλλα ειδα οτι πουλανε και σκετο το DVD δηλαδη αυτο παιζεται με τα dual shock?
Και μια ακομη ερωτηση που μου ηρθε τωρα, γινεται αν ειμαστε πανω απο 4 ατομα ο πεμπτος - εκτος να εχει dual shock αντι για buzzers?
Mόνο με buzzers παίζει το παιχνίδι.
Αφου παιζεται μονο με τα buzzers τοτε τι το πουλανε και σκετο χωρις buzzers? Δηλαδη καποιος να κανει την βλακεια να το παρει και υστερα να ψαχνεται να βρει και σκετα buzzers... παλι καλα που δεν το πηρα χτες σκετο δηλαδη
Εγω εχω και την γυναικα μου, οποτε δεν θα παει χαμενο οταν δεν θα υπαζρχουν αλλοι φιλοι θα μπορουμε να παιζουμε δυο μας η και με αλλους απο εδω μεσα στο ιντερνετ :D
Πράγματι η τιμή του ανέβηκε πάλι και κυμαίνεται γύρω στα 65 euro.
Είχα προλάβει να το παραγγείλω από Πλαίσιο πριν παραλάβουν τα νεότερα κομμάτια που τους ήρθαν τώρα και η τιμή του ήταν στα 54 euro. Παρόλο που παρέλαβα προϊόν από την νέα τους παραλαβή, πλήρωσα με την προηγούμενη τιμή. ;)
Οπως υπάρχει η δυνατότητα αγοράς μόνο του παιχνιδιού, υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς μόνο των buzzers. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δε συμφέρει οικονομικά...
και το πλαίσιο έχει και έκδοση με παιχνίδι + 8 buzzers για τις μεγάλες παρέες ! :bgrin2:
κοίτα η λογική που πουλάνε σκετο το παιχνίδι ή μόνο μια 4αδα buzzers είναι πολύ σωστή ,
μπορεί να έχεις άλλη έκδοση προηγούμενη του buzz άρα να έχεις buzzers οποτε γιατί να ξαναπληρώνεις ?
μπορεί να θες αλλη μια 4αδα buzzers
μπορεί να σου σπάσει ή να χάσεις το δισκάκι γιατί να μην το πάρεις μόνο του και να πληρώνεις και τα buzzers ?
υγ. μόνο με buzzer παίζεται , όχι με τα χειριστηρία.
Αρχίζω και το σκέφτομαι κι εγώ για το παιχνίδι. Ακούγεται πολύ καλό και εθιστικό για παρέα. Οι ερώτησεις είδα που λέτε παράπανω είναι γύρω στις 5000. Όσοι το έχετε κάψει το παιχνίδι έχετε παρατηρήσει να επαναλαμβάνονται συχνά? Επίσης ξέρετε αν έχουν βγει τίποτα dlc με επιπλέον ερωτήσεις ή έχει ανακοινωθεί ότι θα βγουν?
το εχουμε ψιλολιωσει με την γυναικα, τοσο offline οσο και Online, και ιδιες ερωτησεις να ειδα 1? 2? οι ερωτησεις ειναι παρα πολλες, και οχι μονο αυτο μπορουν να παρουσιαστουν και με αλλο τροπο οποτε και να ξερεις την απαντηση πρεπει να περιμενεις να εμφανιστει ολοκληρη για παραδειγμα.