Παιδιά ποιο είναι το τελευταίο τεύχος που κυκλοφορεί?
Printable View
Παιδιά ποιο είναι το τελευταίο τεύχος που κυκλοφορεί?
Έγινε αλλαγή στο playstation magazine και πλέον η αρίθμηση ξεκίνησε από την αρχή.
Συνεπώς κυκλοφορεί το πρώτο (και πιο καινούργιο μέχρι στιγμής) τεύχος στα περίπτερα με εξώφυλλο το LBP. :)
Εχει βγει και το δευτερο τευχος. Και τελη του μηνα το 3ο.
Τέλη του μήνα το 3ο;;;;;......σε έναν μήνα θα βγάλουν 2 τεύχη;;;;:confused::confused::confused:
Λογω χριστουγγεννων θα το βγαλουν πιο νωρις (ετσι ελεγε τουλαχιστον στο 2ο τευχος)
Το 2ο δεν το βρήκα, μόνο το 1ο, με εξώφυλλο το Little Big Planet..
Ούτε εγώ το είδα πουθενά αλλά για να το πήρε ο fou μάλλον έχει αρχίσει να κυκλοφορεί.
Ίσως να κυκλοφορεί το 2ο μόνο στην Αθήνα και επαρχία να κυκλοφορεί με καθυστέρηση...:(
Μην το λες και εγώ Αθήνα είμαι αλλά δεν το έχω βρει.....θα δω και σήμερα.:prayer:
EDIT: Το πήρα και μάλιστα ο περιπτεράς μου είπε ότι έχει βγει καιρό όταν το ρώτησα πότε βγαίνει απλά δεν το είχε βγάλει στο σταντ για να το δω και εγώ νόμιζα ότι δεν είχε βγει.:hide::blush:
Εγω το πηρα απο Θεσσαλονικη παντως, και οχι κεντρο. Δεν ξερω να σας πω περισσοτερα γιατι δεν κυκλοφορω καθολου κεντρο. Και το ξαναειδα χθες για σιγουρια, στο editorial λεει οτι το επομενο τευχος βγαινει στις 30 Δεκεμβριου.
Το αγορασα στις 13/12.
Τί έχει ρε παιδιά το 2ο τευχος στο εξώφυλλο και εχει blu ray μεσα; Αν ναι με τι;
Εξωφυλλο Resistance 2, και blu-ray με demo. Καλα ειναι δυνατον μονο εγω το εχω παρει!!!???
Άρα μέχρι τώρα έχουν κυκλοφορήσει δύο τέυχη το πρώτο σαν Τεύχος 001 / Νοέμβριος 2008 με εξώφυλλο το LBP και Τεύχος 002 / Δεκέμβριος 2008 με εξώφυλλο το Resistance 2 και περιμένουμε το τεύχος 003 στις 30 Δεκεμβρίου.
Στην Χαλκίδα πάντως που τα αγόρασα εγώ τα είχαν στο στάντ και τα δύο τεύχη.Σε σχετική μου ερώτηση μου είπαν ότι λόγω μεγάλης ζήτησης και εξάντλησης των αποθεμάτων επανακυκλοφόρησε το πρώτο μαζί με το δεύτερο και όντως τέλος του χρόνου κυκλοφορεί το επόμενο.Ερώτηση,έχει κανένας mod ή οποιοσδήποτε άλλος εδώ από το forum,σχέση με το έντυπο?
Και εγώ το βρήκα και το πήρα. Πάντως με μια γρήγορη πρώτη ματιά έχει τουλάχιστον 3-4 demo ίδια με το πρώτο bd.