Εγώ δυστυχώς δεν έζησα τις μεγάλες εποχές των Bulls, εκτος από την εκπομπή ΝΒΑ Action που παρακολουθούσα φανατικά. Σίγουρα τότε το θέαμα ήταν αρκετό, αλλα και τώρα αν δούμε μερικούς αγώνες θα μείνουμε ικανοποιημένοι. Πέρυσι εξάλλου είχε γίνει και ένας απίστευτος αγώνας Nuggets-Supersonics 168-116. Η γνώμη μου είναι ότι κανένας (γενικως) αλλά και από τους τρεις (Kobe, James, Wade) δεν πρόκειται ποτε να φτάσει τον Jordan. Oι συγκρίσεις καλυτερα να γίνονται μεταξύ τους και όχι με τον ιδιο τον Jordan. Σίγουρα όμως όταν έχουν μεγαλώσει με αυτον, λογικό είναι όταν παίζουν να θελήσουν να κάνουν παρόμοια πράματα. Από την άλλη κάθε θέση απαιτεί συγκεκριμένα πράματα. Με την ίδια λογική μπορούμε να πούμε ότι ο Nash αντιγραφει τον Stockton επειδή είναι από τους κορυφαίους στις assists και ούτω καθεξής. :p Η θέση που παίζει ο Κοbe, μαζί με αυτή του SF είναι κατεξοχήν οι πιο all-around και θεαματικες θέσεις στο μπάσκετ. Αυτό σημαίνει ότι ο παίκτης πρέπει εκτος όλων των άλλων να προσφέρει και μπόλικο θέαμα. Οι συγκρίσεις ομως με τον ΜJ είναι αναπόφευκτες και πάντα θα γινονται. Αυτό ομως που με ενδιαφέρει είναι να βλέπω ωραίο θέαμα. Για μενα σίγουρα είναι ο πιο ολοκληρωμένος παίχτης αυτή τη στιγμή και χαίρομαι παρα πολύ που βρίσκεται στην ομάδα μου (για ποσο ακομα δεν ξερω Νικο! :p) την οποια υποστηρίζω περίπου 10 χρονια. Φυσικά είναι υπεροχο να ακούς τόσο θετικά σχόλια και αρκετοί να τον παρομοιάζουν με τον μεγάλο Jordan αλλα εμενα μου αρκεί που ο Bryant είναι Bryant!
ΥΓ1: Και κάτι τελευταίο που ήθελα να γράψω, αλλα η συζήτηση πήγε αλλου. Πως έγινε έτσι ο Dumars ρε παιδιά; Διπλάσιος έγινε. Ακόμα θυμάμαι τα τρίποντα που βάζαμε με αυτόν στο ΝΒΑ Live 98!
ΥΓ2: 19:00 το Σαββατο στην ΕΤ1 εχει Heat-Spurs. Likudeez και γω θα είμαστε με τους Heat έτσι; :D (Όσοι δεν γνωρίζουν, να μετρήσουν πόση ώρα κάνει ο Duncan να σουτάρει στις βολές! :tongue:)