mesa kai egw!
Printable View
mesa kai egw!
ρε παιδια εγω παλι εξω ειμαι???αυξηστε τις ομαδες για να μπει και κανας αλλος.α,και με την ευκαιρια,ξερει κανεις αν γινεται να προσθεσω μεταγραφες στο online?δηλαδη καλον,εντινιο.
απλα ειδα οτι ειπες πριν οτι θα παιξουν οσοι πηραν μερος στο προηγουμενο,και δεν ειδα στους επιλαχοντες το ονομα μου.ειμαι μεσα δηλαδης?
Και γω μεσα παιδια για το πρωταθλημα:) pes id zoom8
Μέχρι στιγμής είμαστε οι εξής (τυχαία σειρά) :
- ProEvo
- takaros7
- georgiosdam
- gergeo
- muku
- oddin
- touristas
- sirios7
- Rommel
- msnes7
- bouzk77
- redismagik
- manos_ps3
- bilias13
- grvagelis
- zoom8
Spoiler!
Ξαναρωτάω πως βλέπεις πόσες πράσινες γραμμές έχεις?Και πως βγαίνεις από ένα ματς και το συνεχίζεις από εκεί που έμεινες?
Το βλέπεις όταν πάει να ξεκινήσει ένα παιχνίδι. Αν έχεις σταθερά 1 με 2 γραμμές και πάνω παλεύεται το ματς μια χαρά. Βγαίνεις αναγκαστικά με quit μέσω του sixaxis και μετά αφήνετε κατόπιν συννενόησης το ματς να πάει εκεί που είχατε μείνει βάζοντας με αυτογκολ τα τυχόν γκολ που είχαν μπει.
Μετά το τέλος ενός παιχνιδιού το play with same teams again ενεργοποιείται ποτέ?
Οι γραμμές που βγάζει μέσα στο παιχνίδι είναι ο μέσος όρος σύνδεσης και των 2 που παίζουν υποθέτω....Τα νούμερα τι σημαίνουν? (ping?)
Εγώ δε θα συμμετάσχω,βαρέθηκα το lag,βαρέθηκα να παρακαλάω γιά να παίξω,σας βαρέθηκα.
Spoiler!
Μέχρι στιγμής είμαστε οι εξής (τυχαία σειρά) :UP
- ProEvo
- takaros7
- georgiosdam
- gergeo
- muku
- oddin
- touristas
- sirios7
- Rommel
- msnes7
- bouzk77
- redismagik
- manos_ps3
- bilias13
- grvagelis
- zoom8
- donald
sorry proevo ala emeis pou den imastan sta proigoumena me pia seira tha paroume omada.kitaxa tis odigies alla den to vrika.sorry kai pali.
ποιος ο λογος που δεν ειμαι και εγω μεσα????
ποιος ο λογος που δεν ειμαι και εγω μεσα????
i politikes sou pepithiseis,oi extemistikes atakes sou,kai i foto....:rofl::rofl:
Μήπως το ότι δεν είχες δηλώσει? :p
Με τη σειρά που είσαστε στους επιλαχόντες. Δηλαδή τη χρονολογική σειρά δήλωσης συμμετοχής.
Up
- ProEvo
- takaros7
- georgiosdam
- gergeo
- muku
- oddin
- touristas
- sirios7
- Rommel
- msnes7
- bouzk77
- redismagik
- manos_ps3
- bilias13
- grvagelis
- zoom8
- donald
- tasioskis
Σου ειχα πει για το 3 και λες δεν χρειαζετε να δηλωσεις οσοι εχουν συμμετασχει στοπροηγουμενο μπαινουν αυτοματα...Εμενα γιατι δεν με εχεις βαλει? Δεν πηρα μερος στο προηγουμενο?
Το βάζω και εδώ γιατί μάλλον δεν το έχεις δει στο άλλο :
"Υπενθυμίζω ότι όποιος μέχρι την Παρασκευή 04/04/08 δεν παίξει 28 ματς (δηλαδή 26 +2 με τον peristeri13 που θα τα πιστωθεί έτσι και αλλιώς) δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα."
Έχοντας παίξει 23 από τα 28 παιχνίδια σου στο προηγούμενο δεν γίνεται να μπεις στο καινούργιο. Στόχος είναι το 100% γιατί αν παίζει ο καθένας όσα γουστάρει γίνεται μπάχαλο και δημιουργούνται αδικίες. Και φυσικά δεν έχω και το χρόνο ούτε τη διάθεση να κυνηγάω τον καθένα για να παίζει.Έχεις 3 μέρες για να τα ολοκληρώσεις και να μπεις στη λίστα. Ευχαριστώ.
Και ποιος σου ειπε οτι μεχρι την παρασκευη δεν θα εχω παιξει 26?
Αυριο γυριζω απο το ταξιδι που λειπω και εχω ηδη κανονισει εμ το τον donald να παιξω τα 2 παιχνιδια μου και οποιον αλλο βρω ...
Μάλλον δε γράφω καλά ελληνικά. Δε σου είπα ότι δε θα είσαι μέσα. Σου είπα ότι μέχρι να παίξεις 26 δεν είσαι μέσα. Τη παρασκευή εφόσων θα έχεις 26 ματς (+2 με τον peristeri13 28 σύνολο), θα είσαι μέσα κανονικότατα.
Και κάτι ακόμα. Μη το παίρνεις προσωπικά το θέμα. Είναι κανόνας που έχει μπει έτσι και αλλιώς. Απλά λόγω του ταξιδιού σου τις τελευταίες μέρες τυγχάνει να είσαι ο μοναδικός που δεν έχει φτάσει αυτά τα 28 ματς. ;)
UP
- ProEvo
- takaros7
- georgiosdam
- gergeo
- muku
- oddin
- touristas
- sirios7
- Rommel
- msnes7