:1appl::1appl:sosto ki ayto
Printable View
:1appl::1appl:sosto ki ayto
thrulos mia zwh paidia.
pantos eytixos pou o jiger einai panathinaikos!!:rofl::rofl::rofl::rofl:
Mπράβο κλεπίδα nice post!!!!Θρύλος for ever!!!!
pos to vlepete to matsaki pedes me aek?
εγω πιστεύω διπλο με 0-3 με χατρικ του κovacevits
Θρύλε Θεέ μου
Ολυμπιακέ μου
diko mas einai to prwtathlima paides
Και βέβαια είναι δικό μας, αφού μία είναι Η ΟΜΑΔΑ :fooddance7::1appl::1appl::fooddance7:
Παιδια τι εγινε ?? πως ειδατε την ομαδα μας ?? Μηπως πρεπει να παρουμε σκουπα και να ξεκινησουμε να διωχνουμε απο ψηλα διαφορους τυπους εκει μεσα ??? Δεν παει αλλο η καταντια Τοσα λεφτα εχουν παρει και σερνονται Υμαρτον
Πολύ χάλι χθες η ομάδα. Εγώ είμαι από αυτούς που ήθελαν να φύγει ο Λεμονής γιατί δεν μου άρεσε να βλέπω την ομάδα μου να παίζει όπως κάποιοι λαγοί και κάποιες κότες στο παρελθόν αλλά με τον Τάκη χθες δεν θα γινόταν αυτό το πράγμα θέλω να πιστεύω. Η ομάδα ήταν ανύπαρκτη, στο κέντρο έβλεπες μια τρύπα και ας είχαμε θεωρητικά 5 παίχτες σ αυτή τη θέση. Σκέτη απογοήτευση. Βασικά πιάσαμε απόδοση όπως με την Καλαμαριά, με τον Αστέρα και με τις περισσότερες ομάδες στην Ελλάδα φέτος απλά τώρα δεν παίζαμε με μια από αυτές και φάγαμε 4 και ήμασταν και τυχεροί που δεν μπήκαν κι άλλα. Και από ποιους?? Από το ΑΕΚ, το ΑΕΚάκι... Ντρέπομαι σήμερα, πραγματικά.
Με τον Λεμονή σίγουρα δεν θα τρώγατε τόσα αλλα η ΑΕΚ έδειξε οτι απο την αρχή το ήθελε το ματς. Είχα καιρό να δω έτσι την ΑΕΚαρα και σε αυτό βοήθησαν τα δικά σας χάλια.
παιδια καποια στιγμη οπως επαιζε η ομαδα,ηταν αναμενομενο να την πατησουμε...θυμηθητε σε ποσα παιχνιδια γλιτωσαμε απο σιγουρα γκολ...
εκτος με την βερντερ,εντος με την τσελσι,στο1-1 με τον βαζελο...
καποια στιγμη η αμυνα θα κατερεε..αυτο που με πειραζει ξερετε τι ειναι???
οτι καναμε με την δικια μας χαλια αποδοση την αεκ να φαινεται ομαδαρα,και ενω ηταν στα ορια της διαλυσης τωρα ειναι παλι μια γροθια..αυτο με ενοχλει και συγνωμη στους φιλους αεκτζηδες που μπορει να παρεξηγηθουν!
ναι ναι χάσαμε αλλα μια ειαι η τέλεια δικαιολόγία..Ποιος είναι πρώτος?