Originally Posted by
Lefteris_X
Εμένα τι σκατά με νοιάζει τι κάνει η MS ή οποιαδήποτε άλλη εταιρεία;
Εμένα εννοώ προσωπικά.
Αφής στιγμής δεν έχω xbox και ούτε πρόκειται ποτέ μου να αποκτήσω, γιατί να με νοιάζει;
Αφής στιγμής Χ 2 δεν αγοράζω παιχνίδια μέσω Ιντερνετ (ούτε εξωτερικό, ούτε Ελλάδα), γιατί προτιμώ να πάω στο μαγαζί αυτοπροσώπως και να παζαρέψω καθώς ΠΑΝΤΑ αγοράζω με μετρητά, γιατί να με νοιάζει τι κάνει η MS (αλλά και η Sony) με τα region τους;
Αυτό που δεν καταλαβαίνω, και είναι κάτι που επαναλαμβάνεις σχεδόν σε όλα τα ποστ σου, είναι ότι ρωτάς κάτι, σου απαντούν (και σε έχουν καλύψει) και μετά επαναλαμβάνεις την ίδια απορία (άντε ελαφρώς αλλαγμένη) η οποία όμως έχει ΉΔΗ καλυφτεί. Για να μην σε αγνοήσουν σου απαντούν ξανά, κι εσύ τι κάνεις; Αντί να το λήξεις γιατί απαντήθηκες (άρα καλύφτηκες) μετά αρχίζεις την κριτική για την τάδε εταιρεία και τις πρακτικές της.
Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι έτσι απωθείς τον κόσμο από το να σε βοηθάει, γιατί του βγάζεις το λάδι. Με το συμπάθειο στα λέω, όχι για να σε στενοχωρήσω ή τσαντίσω ή προσβάλλω.
Αυτό το pattern όμως το κάνεις σχεδόν ΚΑΘΕ φορά.
Είναι κάτι σαν..........αναμενόμενη συμπεριφορά σου ένα πράμα.
Αλήθεια, και με όλη την αθωότητα: γιατί το κάνεις αυτό; (μην πεις "ποιο αυτό;" γιατί θα με στείλεις στα κάγκελα)