Katana δεν μας είπες καλό το μπεμπόνι ?
Printable View
Kαλο, καλο!:angry::angry::angry::angry:
@Nonborn, τα ιδια, οπως ειπα εχω 2 βδομαδες να ανοιξω το PS3, προχθες λιγο το ανοιξα για να τερματισω το CoD4 SP...:(
παντως κωστα δυστυχως ζηταει και 2 Cd:(
Καλα το τελειο τοπικ!!:1appl::1appl::1appl::1appl::1appl:
Ηδη τελευταια ειχα αρχισει το 2,τωρα εχω πωρωθει να ξαναπερασω το 1...:)
Παιδιά το έχω τερματίσει στο PSP, PS1 και μέσω bleem! στο Dreamcast!!! To πρώτο της σειράς ήταν το καλύτερο για μένα.
ξεθαβω το θεμα γιατι ειπα να ξεκινησω την Legacy επιτελους..
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν θυμαμαι απολυτως τιποτα απο το 1...το ειχα παιξει στο λυκειο ναι αλλα να μην θυμαμαι ουτε ενα boss fight βρε αδερφε??τεσπα
εχω δυσκολευτει παααρα πολυ παντως...ειδικα στους αρχηγους...εφαγε κατι βρισιδια χθες η sniper wolf και το κορυφαιο
προχωραω παρακατω και φτανω στο καταπληκτικο σημειο τωνδεν πηρα στα σοβαρα αυτα που ελεγε ο Ocelot οτι δενSpoiler!και στο σημειο αυτο με πηραν τηλ και πατησα το PS button...το προβλημα ειναι οτι με το PS button το παιχνιδι συνεχιζει και ας σου βγαζει το μενου και ας δειχνει μαυρη οθονη πισω...και τελικα εχασα και το προηγουμενο save μου ηταν εκει που επρεπε να παρω τοSpoiler!...πραγματικα πως το γλιτωσα το εγκεφαλικο ενας θεος το ξερει...μπινελικια ατελειωτα...μεχρι να ξαναπαρω το οπλο σε αυτο το σημειο και να φτασω με επιτυχια στηνSpoiler!εριξα αλλα 15248 καντιλια...Spoiler!
υπαρχουν κιαλλα σημεια παρακατω που πρεπει να προσεξω???
@geogoku σε θελω να με εχεις απο κοντα που τα επαιξες και προσφατα!!!!!!:a038:
Χαχα... Α ρε παιχνιδαρα... Δεν υπαρχει χειμώνας που να περάσει και να μην το τετατισω για ακομα μια φορα... Δεν υπάρχουν αλλα τετοια σημεία που πρεπει να προσέξεις οχι! Καλο υπόλοιπο!
Χαχαχα. Θεός chronohill! Γέλασα πολύ με το ποστ σου!
Παιχνιδαρα. Τρελές αναμνήσεις.
και γω τωρα γελαω που τα σκεφτομαι αλλα χθες...ο κοτζιμας οπου κιαν βρισκοταν στην ιαπωνια,με τα καντιλια που ακουσε το λιγοτερο που θα επαθε θα ηταν κανενα φτερνισμα!ελπιζω να μην εχω υπερδυναμεις και επαθε τπτ ο ανθρωπος γιατι περιμενω και το νεο Silent Hill!lol
θα συνεχισω να σας γραφω εντυπωσεις γιατι δεν εχω και που να τα πω!ο περιγυρος μου επι το πληστον ειναι μη gamers...
Νικησα τονμε χαρακτηριστικη ευκολια αφου ειχα ξεχασει να παρω το γαμ#$% το σχοινι και κατεβηκα 15 οροφους!τωρα που το σκεφτομαι κανω πολυ goofy playthrough γιατι θελω να το τερματισω γρηγορα να ξεκινησω το 2...Spoiler!
περασα και την γλυκουλα τηνκαι ξανα προς την δόξα τραβαμε εχω και ο καραπιξελιασμενος snake!Spoiler!
θα σας κανω και αυριο ενα update, ελπιζω να προλαβω να το τελειωσω!!!!:d055:
ρε συ σορρυ αλλα ημουν διακοπες κ σημερα ειδα καταλαθος το post σου!
εγω ειχα δυσκολευτει παρα πολυ με τον χειρισμο στο πρωτο παιχνιδι.μην κοιταμε τωρα που ολα τα παιχνιδια μεγαλης παραγωγης θεωρουμε δεδομενο τον ευκολο χειρισμο...
επειδη τοτε ηταν κατι πρωτοτυπο ως παιχνιδι κ ο συγκεκριμενος τροπος gameplay,οσο να ναι ειναι κατι που πρεπει να μαθαινεις...βεβαια οπως ειναι φυσιολογικο σε καθε συνεχεια της σειρας τοσο θα γινεται κ καλυτερο σε ολα τα επιπεδα.
αν μπορω κ θυμαμαι φυσικα θα παρακολουθω το θεμα μηπως μπορεσω κ βοηθησω...
Διακοπες???!!!σουπερρ!τι σορυ εισαι καλα!!!!
εγω τον συνηθισα τον χειρισμο απλα με δυσκολεψαν πολυ καποια σημεια, επειδη ηθελε να μπεις στην λογικη του και να σκεφτεις...εχουμε ξεχασει να το κανουμε αυτο στα παιχνιδια πλεον...οσο σκαλωσα σε τοσα σημεια στο MGS δεν σκαλωσα σε ολα τα παιχνιδια που εχω παιξει στην γενια του PS3 και αυτο λεει πολλα για την (ν)τροπη που εχουν παρει τα παιχνιδια πλεον...
τελικα πρεπει να το ειχα τερματισει το 1 γιατι θυμομουν την τελικη μαχη...
μαρεσε παααααρα πολυ, δικαιως ειναι παιχνιδι σταθμος...πολυ μπροστα απτην εποχη του...
καταλαβαινετε οτι ξεκινησα κατευθειαν το 2...εμεινα λαλακας και εκει...τι αρχη ηταν αυτη!
τωρα ειμαι στοSpoiler!
και περιμενω να δω πως θα εξελλιχθει η ιστορια που αποτι εχω καταλαβει το καθε ενα παιχνιδι εχει φοβερο σεναριο και απιστευτες ανατροπες ετσι?Spoiler!
Με βλεπω να τα παω σερι μεχρι το 4 τι λετε?θα με κουρασουν?να κανω μια μικρη παυση μετα το 2?
επισης να το παιξω το peace walker?ειναι εξισου καλο?
Καμία παύση! Σκιστα ολα! Σε ζηλεύω γιατί δεν εχω χρονο να τα αρχίσω παλι τωρα... :(
δεν παιζει να σε κουρασει κανενα γιατι θα βλεπεις τοσες ανατροπες...χωρια που καθε ενα απο αυτα θα σου προσφερει πολλα διαφορετικα πραγματα απο το soundtrack, gameplay, κτλπ που δεν θα πεις ποτε "βαρεθηκα".
ειναι ολα τους τρομερα πραγματικα και αξιζουν το καθε λεπτο που θα ασχοληθεις μαζι τους.
εδω επαιξα 5 συνεχομενα ratchet & Clank που χωρις παρεξηγηση δεν εχουν απιστευτες διαφορες μεταξυ τους, θα βαριουμουν τα MGS??? εγω τα πηρα παντως ολα με την σειρα και αφησα τελευταιο το Peace Walker το οποιο ηταν εξαιρετικο για τα γουστα μου.
Εφοσον εχουν κλειδωθει τα θεματα του Metal Gear και δεν μπορω να γραψω εκει, θα εκμεταλευτω το συγκεκριμενο θεμα για να περιγραψω την εμπειρια μου και στο δευτερο παιχνιδι...εαν ειναι μεταφερετε το...
Με τρελλανε και το sons of liberty...τι ανατροπες τι διαλογοι τι στιγμες...απιστευτο...
Η ιστορια εχει πολυ βαθος και τωρα οποτε δεν κανω κατι χαζευω στο ιντερνετ τις θεωριες και τις αντιδρασεις του κοσμου τοτε που βγηκε...
Διαβασα οτι η επιλογη του ναSpoiler!
με ενθουσιασε παρα πολυ το στησιμο του ολου παιχνιδιου...
Τα bosses ευτυχως ητανSpoiler!
στην σκηνη που επαιζα με τον Raiden.Στο συγκεκριμενο σκηνικο χτυπαγε το Codec που καλουσε οSpoiler!Spoiler!
Δεν θα σας κουρασω αλλο...εχω μονο να πω οτι σας καταλαβαινω απολυτα που ειστε κολλημενοι με την σειρα και της αξιζει ολη αυτη η επιτυχια και η αναγνωριση που εχει...
Μια ερωτηση που με καιει πολυ...πειτε μου οτι το 4 ειναι direct sequel του 2...αποτι κατααλβαινω και απτον τιτλο του 4 ετσι ειναι? *fingers crossed
ετσι ειναι αλλα πιστεψε με αν κ μπορει να σου φανει καπως λογω του οτι ειναι prequel, το 3 θα σε χαζεψει πραγματικα....
θα μαθεις τοσα πολλα τα οποια ειναι φυσικα, απαραιτητα για το 4...
για μενα το 3 ηταν η ευχαριστη εκπληξη γιατι ελεγα "μνιε, prequel...αντε να τελειωνω να ερχισω με το 4 που ειναι κ στην νεα γενια και και και και..."
ελα ομως που επαθα την πλακα μου...δεν ειναι τυχαιο που πολυ το θεωρουν το καλυτερο της τετραδας...αφου το επαιξα τους δικαιολογησα....
Κωστα αστα να πανε!εχω συγκλονιστει με την σειρα...
Εννοειται δεν ξενερωνω με το 3 που ειναι πρικουελ..ισα ισα που γουσταρω!Aμα μου λες οτι εσενα σαρεσε τοσο πολυ κιολας..
ειδες και τα βιντεακια που εχει μεσα η HD collection?τα προτεινεις?
Τωρα ειπα να κανω μια παυση επειδη παιζω και destiny και απο βδομαδα θα ξεκινησω το 3...
Ασε που επαιξα τις τελευταιες 4 ωρες του Sons of Liberty συνεχομενες και απο την υπερπληροφορηση και τις ανατροπες ενιωσα τον εγκεφαλο μου να λιωνει και να βγαινει απτ'αυτια μου!
θελω τοσο πολυ να φτασω στο 4 που το εχω αχτι τοσα χρονια που το εχουν παιξει ολοι και θυμαμαι ειχε γινει τρομερος ντορος οταν βγηκε στο ps3...
τα βιντεακια δεν θυμαμαι να τα ειχα δει...ή τα ειχα δει οταν το τελειωσα????ΛΟΛ δεν θυμαμαι!
εγω βασικα το 4 το περιμενα για δυο λογους.
1ον για να δω πως θα εξελιχθει ή ιστορια
2ον να δω το πως θα ειναι το παιχνιδι στην γενια που μας περασε.ηθελα να δω ποσο το εχει εξελιξει o hideo freaking kojima κ φυσικα με ποιο τροπο το εχει κανει να φαινεται αυτο.το ιδιο νιωθω και για το phantom pain που βλεπω τωρα...αυτο ειναι το καλο με το να τα παιζεις μαζεμενα.γινεται ενα brainstorm απο αλλαγες που μπορεις να συγκρινεις αμεσα γιατι εχεις νωπες τις αναμνησεις.