Ναι ισχυει οτι οταν τοποθετηθει σωστα δεν εχεις επιπλεον blur. Η αναλυση ομως δειχνει χαμηλη και τελεια να το τοποθετησεις. Λογικο, γιατι τα ματια σου κολλανε σε 1080p εικονα.
Printable View
Ναι ισχυει οτι οταν τοποθετηθει σωστα δεν εχεις επιπλεον blur. Η αναλυση ομως δειχνει χαμηλη και τελεια να το τοποθετησεις. Λογικο, γιατι τα ματια σου κολλανε σε 1080p εικονα.
Πρεπει να δω τα υπολοιπα παιχνιδια.
Για τα συγκεκριμενα που επαιξα οχι δεν θα το αγοραζα.
Καθε ενα απο τα ντεμο ειχε να δειξει καποιες απο τις δυνατοτητες που υπαρχουν.Θελω ομως να δω ενα παιχνίδι που θα μου δειξει οτι υπαρχει διαθεση να τις εκμεταλευτουν αυτες σε κατι πιο ολοκληρωμενο.
Θελω με λιγα λογια ενα συνολο που να προσφερει το δεος που ενιωσα στο Ocean Descent, την ελευθερια την επιλογης (του τι μπορω να πιασω με τα χερια μου) του London heist, την αισθηση στοχευσης του Until dawn.
Δηλαδή θέλεις να πείς ότι θέλεις ένα ολοκληρωμένο ΑΑΑ παιχνίδι για το PSVR;
Κάτι που να μην φωνάζει tech demo και να σε κάνει να νιώσεις ότι η επένδυση αξίζει να γίνει αυτή τη στιγμή;
Ποιος θα περίμενε κάτι τέτοιο;
Σίγουρα όχι η sony!!! Αυτοί περιμένουν να το πουλήσουν με υποσχέσεις για το τι ΘΑ έρθει στο μέλλον. Δυστυχώς για άλλη μια φορά δεν καταλαβαίνω τον τρόπο σκέψης και δράσης των διοικούντων αυτής της εταιρείας.
Δηλαδή αν δεν ρισκάρεις εσύ, ο platform holder να έχεις έτοιμο με το λανσάρισμα ένα λεγόμενο killer app για να προωθήσεις το προϊόν σου με όποιο κόστος στο development, πως περιμένεις να το κάνουν αυτό οι 3rd party για σένα;
Δεν κάνεις κάτι τέτοιο λοιπόν και περιορίζεσαι στο hype και το ανούσιο marketing (ανούσιο γιατί το VR δεν μπορείς να το περιγράψεις. Πρέπει να το δοκιμάσει ο υποψήφιος αγοραστής). Αρνείσαι και να φάς κάποιο κόστος ώστε να συμπεριλάβεις έστω κάποιο δωρεάν παιχνίδι στο πακέτο, έστω και αν είναι ουσιαστικά tech demo των 3 ωρών. Το VR Worlds έπρεπε να δίνεται στο πακέτο. Τουλάχιστον!
Ναι ενα τετοιο παιχνιδι που θα πεις ''οκ εδω ειμαστε''. Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι ακριβη παραγωγη.
Βεβαια εγω επαιξα 4 demos, ετσι? Μπορει να υπαρχει καπου ενα τετοιο παιχνιδι και να μη το εχω παιξει. Θα φανει απο τα reviews των πρωτων παιχνιδιων.
Θα συμφωνησω μαζι σου οτι εχει αναγκη ενα killer app. Σε βαζει και στην ψυχολογια οτι θα ακολουθησουν κι αλλα.
Πάντως τουλάχιστον δείχνει να το παλεύει αρκετά.
Αν σκεφτούμε το event που γίνεται σε εμάς στο Golden Hall σκεφτείτε σε άλλες χώρες τι event θα γίνονται. Αρκετός κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει το PSVR.
Πάντως έπρεπε να είχε ένα δυνατό exclusive Που να σε κάνει να το θες.
Προσωπικά δεν σκοπεύω να το αγοράσω ακόμα και αν εντυπωσιαστώ πάρα πολύ.
1) Δεν έχω αυτή τη στιγμή το χρηματικό ποσό που απαιτείται.
2) Ακόμα και να το είχα τα παιχνίδια που υπάρχουν αυτή τη στιγμή είναι ουσιαστικά tech demos. Οπότε θα περίμενα ένα καλό bundle στους επόμενους μήνες
3) Επίσης όσο μεγάλος και να είναι ο ενθουσιασμός μου, παραμένει ενθουσιασμός. Μιλάμε για μια καινούρια τεχνολογία που δεν ξέρουμε αν θα πετύχει. Οπότε θα περίμενα να δω πως θα κινηθεί η αγορά.
Μεθαύριο που θα το δοκιμάσω θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη και περιμένω να δω πόσο πιο εντυπωσιακό είναι απο το oculus που είχα δοκιμάσει.
Γιατι να το κανει η σονυ? Αφου εκανε την ανακοινωση και ειδε οτι ο κοσμος ψηθηκε και ετρεξε να κανει preorder. Εβγαλε το μηχανημα και σε λιγο καιρο (μακαρι να βγω ψευτης) μπορει να καταληξει σαν το Kinect (απιθανο αλλα λεμε τωρα) .
Η ευθυνη ειναι 100% του καταναλωτη . Πλακωνεσαι και κανεις preorder το mafia 3? Η 2Κ παιρνει λεφτα και εσυ ενα παιχνιδι γεματο bugs. Τρως το hype και παιρνεις το vr σαν καινοτομια? (που ειναι αλλα οχι ακομα αυτο που πρεπει να ειναι ) Καταληγεις να ενθουσιαζεσαι επειδη εισαι σε ενα κλουβι στο βυθο και βλεπεις καρχαριες.
Αντιθετα , σε αλλη αντιστοιχη περιπτωση , ξεχεζεις την ms και σε μια νυχτα ξεχναει τα always online, ξεχναει τα "οχι ανταλλαγες παιχνιδιων" και κανει κωλοτουμπες για να την προτιμησεις. Απλοι κανονες της αγορας.
Ε πανω κατω η ιδια εμπειρια θα ειναι.
Αυτο ειναι γνωστο, αλλα δεν ειχα υπολογισει ποτε οτι βγαινει τοση διαφορα στον αριθμο των πιξελς σε συγκριση με το κανονικο 1080p. Thanks.
Παντως και καθαρο 1080p παλι θολο θα ηταν. Θελει πολυ μεγαλυτερες αναλυσεις απο τα 2mpixels κατ'εμε.
Ο Michael Abrash κάνει λόγο για 4096x4096 per eye σε 5 χρόνια, αλλά αυτό είναι μόνο πιθανό με foveated rendering. Δηλαδή eye tracking με το οποίο κάνει η engine render σε καλή ποιότητα μόνο εκεί που κοιτάς ενώ την υπόλοιπη εικόνα την κάνει render σε χαμηλότερη ανάλυση. Μάλιστα όσο ανεβαίνει η ανάλυση, τόσο ανεβαίνει το κέρδος. Αυτή την στιγμή έχει πολλά προβλήματα, αλλά όταν τελειοποιηθεί θα μπορείς να έχεις 10x τον αριθμό των pixel με την ίδια επεξεργαστική ισχύ.
https://www.youtube.com/watch?v=Qq09BTmjzRs
Το ειχα ποσταρει αυτο πριν κανα χρονο στο thread του VR. Θα ειναι πολυ καλη εξελιξη. Εχει δοκιμαστει νομιζω στο second son σαν δυνατοτητα να στοχευεις με τα ματια, αλλα η δυνατοτητα να πετυχεις μεγαλυτερες αναλυσεις ειναι σημαντικοτερη μαλλον.
Να μπει στο PSVR κατι αναλογο φανταζομαι ειναι απλα αδυνατο ετσι?:P
Battlezone, ξεκινάει υπέροχα, είσαι μέσα σ'ένα δωμάτιο στο virtual cockpit, λέω εδώ είμαστε, αυτό μάλιστα,
πεντακάθαρο, ευκρινέστατα όλα,
ξεκινάει το παιχνίδι και τρώω την ήττα,
έξω από το cockpit όλος ο χάρτης, κτίρια, αντίπαλα τανκς κλπ είναι σε αναλύσεις PS2 και χειρότερα,
να φανταστείτε οι εκρήξεις είναι 2-3 κίτρινα χοντροκομμένα κουτάκια. :P
Το μάτι βέβαια συνηθίζει μετά από λίγα λεπτά και σου φαίνονται όλα φυσιολογικά,
έχει και το στοιχείο του multiplayer και παίζοντας ξεχνιέσαι λιγάκι αλλά γενικώς η απεικόνιση είναι μια μετριότητα.
Μηπως τελικα δεν ισχει αυτο, και προκειμενου να πετυχουν σταθερα frame rates, εχουν ριξει την αναλυση? αυτο θα εξηγουσε σε μεγαλο βαθμο την θολουρα που λετε.
- - - Updated - - -
υποτιθεται οτι αυτα ειναι τα RIGS και Driveclub VR, θα μας πει ο Οδυσσεας εαν τελικα ειναι ετσι.
Στο PC πάντως με super sampling βελτιώνεται αρκετά η κατάσταση, αν και τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την μεγαλύτερη native ανάλυση.
Η θολούρα πάντως είναι θέμα calibration. Πιξέλιασμα θα έπρεπε να υπάρχει όχι θολούρα.
Μόλις έκανα την κατάδυση με τον καρχαρία και είναι αξιοπρεπέστατη εμπειρία όχι μόνο οπτικά αλλά και ακουστικά,
όντως μεταφέρεσαι στο βυθό και το ζεις πραγματικά.
Οπότε όσοι πάτε αύριο στο event να το δοκιμάσετε μην μείνετε μόνο στο Ocean Descent του VR Worlds
γιατί θα μείνετε με την εντύπωση πως είναι wow,
δοκιμάστε όσα περισσότερα μπορείτε, κυρίως το DriveClubVR που γνωρίζετε πως είναι στο κανονικό παιχνίδι,
οι περισσότεροι πιστεύω το έχετε παίξει τουλάχιστον την F2P έκδοση.
Το DriveClub VR είναι unplayable με τόση θολούρα, το RIGS θα είναι το επόμενο που θα δοκιμάσω.
Οπότε παίζει ρολο τι παιχνίδι παίζεις με τρομαξες στην αρχη και νομίζα οτι ολα θα είναι με αυτη την θολούρα.
Καλά αύριο θα το δοκιμάσω και εγω απο κοντά να εχω και μια δικη μου εμπειρία αλλά απο ότι φαίνεται παει για πολυ μετά το συγκεκριμένο για αγορά να βγει κατι καλο ωστε να δωσω λεφτά.
Τώρα θυμήθηκα της πρωτους μήνες ps4 που δεν ειχα τίποτα να παιξω μονο το bf4 με συγκινουσε τότε, οπότε δεν χρειάζεται βιασύνη αστο για αργότερα.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προσωπικά παιδιά εγω πλέον μετά απο αυτά που διάβασα για θολουρες κτλ προβληματίστηκα αρκετά. Και με το cinematic Mode που δεν λέει και τοσο και το ειδα και σε ξενα review δεν έχω και την δυνατότητα δοκιμής οπότε τον ήπια. Δεν μπορώ να αποφασίσω αν θα το πάρω ή όχι.
Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα μπορουσε σε καποια παιχνιδια. Ομως ολα εχουν μια θολουρα. Πιστευω οτι δεν ειναι αρκετη η αναλυση για VR. Βασικα ''οκ'' μπορεί να ειναι αλλα οταν εχεις συνηθισει το 2016 σε 1080p ή 4K σου φαινεται ασχημη. Εχουμε παιξει και σε περισσοτερη θολουρα στο παρελθον.
Ισως ειναι και παραπανω απο ps3 τα γραφικα. Το προβλημα ειναι οτι κολλας τα ματια σου σε μια τεραστια οθονη και η αναλυση δεν ειναι αρκετη. Θα δειξει, ακομα ισως ειναι νωρις.
- - - Updated - - -
Eφοσον πας για PS4 pro, τα πραγματα θα ειναι πολυ καλυτερα. Το αν θα ειναι αρκετα για καλυτερα τα γουστα σου θα το διαπιστωσεις λογικα με την κυκλοφορια του pro.