^τον πήραμε τον χάρτη ;)
Printable View
^τον πήραμε τον χάρτη ;)
Για να δειτε ποιος ειναι ποιος γιατι ο καθενας ονομαζει τον ηρωα του οπως θελει
ο μοναδικος τροπος ειναι απο τα activities στo guild,
πατωντας τετραγωνο στο activity του εκαστοτε ηρωα ανοιγει το PSN profile του.
Λοιπόν έχω το Maugrim woods και επειδή το ανέφερες, έκατσα σήμερα και έπαιξα μερικά quests εκεί μέσα. Μπορεί να ολοκλήρωσα και 5 δεν είμαι σίγουρος, βρίσκομαι στο "when woods attack" μετά το "gradma" νομίζω. Δεν μου έχει δώσει κανένα διαμαντάκι σε αυτό το βασίλειο. Το μόνο διαμαντάκι (προς το χακί το κόβω) με το νούμερο 1 μέσα είναι στο Broken Spire που έχω τελειώσει όλα τα quests και έχω 2 αστέρια σε όλα τα challenges.
Η stormheim παραμένει κολλημένη, όπως εμένα μάλλον κολλημένα είναι και δύο από τα tasks μιας και αν έχω αντιληφθεί τι ζητάνε και τα έχω πράξει τουλάχιστον δις δεν μου τα έχει δώσει.
Το ένα είναι το "from the trops menu, set at least one troop's Disenchant Threshold to 2 or greater." Έχω σβήσει έναν χαρακτήηρα δυο φορές και έχουν μείνει ακόμη 3 ίδιοι παρόλα αυτά δεν είδα διαφορά. Έσβησα και από άλλους δεν αλλάζει κάτι.
Το άλλο είναι το "every few levels of mastery in a mana type grands you a new weapon of that mana type for your hero to use." Εδώ έχω ανεβάσει τον βασικό μου χαρακτήρα level, μου έχει πετάξει να ανεβάσω κάποιο mana κάποιες φορές, και τις δυο από αυτές σήμερα μου έδωσε και 2 νέα όπλα αλλά μπα τίποτα.
έχω 14 από τα βασίλεια, 3 σε εκκρεμότητα και αν δεν είχα ξεπαταδιαστεί στην Guild θα είχα πάρει κάνα δυο ακόμη, αλλά ας όψεται το κοινό καλό. :)
σήμερα έπαιξα και ένα πολύ καλό treasure hunt με δεκαδες επιπλέον κινήσεις (5 και άνω μαζί) και έφτασα να φτιάξω και δύο χρηματοκιβώτια και έχασα πριν φτιάξω ένα τρίτο που θα έπεφτε σε σειρά με τα άλλα δυο και θα έβλεπα τι θα έβγαινε παραπέρα, αλλά τζίφος όπως τζίφος ήταν και τα δώρα που μου έδωσε αυτή την φορά (πολλά credits και souls και κάποια διαμαντάκια).
αγαπημένη ομάδα:
1. ήρωας με το Hunter's Spear (6d/8s/14l/3m)
2. Goblin (4d/5s/6l/4m) level 9
3. Blast cannon (5d/8s/12l/3m) level 10
4. Druid (4d/7s/15l/5m) level 12
d = damage
s = shield
l = life
m = magic
Aντώνη και Νεκτάριε respect για την προσφορά σας, πολύ χρυσάφι δίνετε συνέχεια κι έχει ανέβει το guild lvl 3.
Στο lvl 3 άνοιξε ακόμη μια θέση, όποιος θέλει μου λέει να του στείλω invite.
Eίναι πολύ καλή ιδέα το ότι όσο ανεβαίνει το guild μπορούν να κάνουν join περισσότερα άτομα.
Εκεί στο DriveClub κοιμούνται, max είναι στα 6 άτομα όσο lvl και να πάει το εκάστοτε Club.
nek food στο from the trops menu, set at least one troop's Disenchant Threshold to 2 or greater θα κανεις το εξης απλο και θα παρεις το task,μπαινεις στο troops, πας σε μια καρτα που εχεις 2 η και παραπανω φορες και θα πατησεις το τετραγωνο,κανεις τον μοχλο μια φορα στα δεξια και εκει που λεει κατω αριστερα Χ1 γινεται Χ2 και αυτο ηταν δεν πουλας καμια καρτα.
το every few levels of mastery in a mana type grands you a new weapon of that mana type for your hero to use δεν το δινει ουτε σε εμενα.
εγω εβγαλα την maugrim woods ,η πιστα εγινε επιπεδου 2,δλδ το διαμαντακι εχει πλεον το 2,μου εδωσε δωρο magic key αν δεν κανω λαθος αλλα η stormheim δεν ξεκολλησε.
^^^
Σωστός, το έκανα μου το έδωσε και όλα καλά. Thanks m8.
Λοιπόν, έχω σχεδόν ευχάριστα νέα φίλε Οδυσσέα. Ξόδεψα δυο χάρτες που είχα και μάζεψα μπόλικα χρήματα (φαντάσου ότι στο ένα παιχνίδι έφτασα να έχω 28 moves στην αρχή από τα extras). Πήρα έτσι σήμερα ακόμη δύο περιοχές και έχω πλέον 16/17 αν είδα σωστά ότι είναι το όριο. Το σχεδόν πάει ότι έμεινα με 22 credits που δεν φτάνουν ούτε για μάχη, πόσο μάλλον για προσφορά στο Guild. Δεν πειράζει όμως, έπεται συνέχεια με το που με προικίσουν οι περιοχές μου με φρέσκο χρήμα θα δω πως θα την πάω την δουλειά. Χρειάζομαι 4.000 για την τελευταία χώρα (που δεν με καίει τόσο) και στο ενδιάμεσο θα ρίξω ότι μπορώ στην ομάδα. Βασικά μου άρεσε και η πληροφορία παραπάνω για την αρένα, όπου γενικά πάω καλά (μία φορά μόνο έφτασα με το ζόρι στο 3, τις άλλες πήγα σχετικά άνετα μέχρι τέρμα) η οποία δίνει από όλα τα καλά. Λεφτά, ψυχές, κλειδάκια και τρόπαια για το Guild. Θα μπουν στη πορεία τους όλα. Άλλαξα και τον ένα μαχητή μου με έναν άλλο που κάνει σχεδόν τα ίδια και προσφέρει περισσότερα και οι μάχες πάνε καλύτερα.
http://gemsofwar.com/game-guide-troop-list/ εδω εχει ολες τις καρτες,δειχνει σε καθε λεβελ τι ανεβαζουν,καποιες απο τις καρτες δεν τις εχουμε εμεις λογικα θα τις δουμε μετα το update οποτε και αν ερθει,επισεις μπορειτε να δειτε τον χαρτη και τα οπλα αν πατησετε στην επιλογη game info
Nεκτάριε κακώς αγοράζεις βασίλεια, συνέχεια μπαίνουνε ως task, τα αγοράζεις εκείνη τη στιγμή και σου δίνει πίσω τα λεφτά που ξόδεψες και παράπανω.
Εγώ ακόμη 8 έχω, θα αγοράσω ένατο μόνο αν τελειώσω το όγδοο και δεν μου βγάλει μέχρι τότε task.
Rank Πώς ανεβαίνεις ?
rank ανεβαζει ο Guild Master η οι Sentinels με τα κερματα που παιρνει το guild απο challenge κλπ
Λοιπόν, η stormheim εμένα ξεκόλλησε και προχώρησε παραπέρα οπότε δοκιμάστε και εσείς.
Υπάρχει κενή θέση στο guild παιδιά;; Γιατί αυτό που ειμαι δεν πολύ τραβάει...
Sent from my iPad using Tapatalk
Πες invide code για να σου στειλω, το εχουμε φτασει το guild lvl 11 κι εχει τωρα 20 θεσεις
οποτε και οποιος αλλος θελει να μπει μου λεει.
Καλημέρα και χρόνια πολλά, χθές το κατέβασα ετσι για δοκιμή και μου άρεσε. Προς στιγμή είμαι χαμένος στα μενού, στις κάρτες και δέν ξέρω τι να κάνω.
Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
Μπορώ να μπώ σε φατριά και εγώ ή πρέπει να πληρώ κάποιες προϋποθέσεις?
Αν υπαρχει θεση στο guild το invite code μου ειναι : PETROS_KBA8
Ξεκίνησα το παιχνίδι την προηγούμενη εβδομάδα για πλάκα και γιατί είχα ξεμεινει από παιχνίδια και κόλλησα.
Tώρα είμαι Level 30, είναι ακόμα ενεργό το guild?
Ναι ενεργό είναι, δώσε invite code.
ASSOS_BBSB