Α το ειχες παιξει στο wiiu μπιλ;πρεπει να ηταν φοβερο με το παντ.. 4.5 οι καραγκιοζηδες του gamespot...και ειναι κριμα ποσο κοσμο επηρεάζουν αρνητικα και δεν απολαμβανουν τετοια ωραια παιχνιδια..
Printable View
Α το ειχες παιξει στο wiiu μπιλ;πρεπει να ηταν φοβερο με το παντ.. 4.5 οι καραγκιοζηδες του gamespot...και ειναι κριμα ποσο κοσμο επηρεάζουν αρνητικα και δεν απολαμβανουν τετοια ωραια παιχνιδια..
Σκέφτομαι να το πάρω στα 8€ που έχει τώρα, αλλά είχα διαβάσει ότι έχει πολλά game breaking bugs τα οποία η Ubisoft δεν μπήκε στον κόπο να διορθώσει ποτέ.
Επίσης η διάρκειά του λέγεται ότι είναι γύρω στο οκτάωρο. Απόψεις;
Ρε συ κι εγω δεν το εχω παιξει και το ηθελα (παλια οταν βγηκε σε WiiU), ειμαι επιφυλακτικος κι εγω αλλα μιλαμε για τιμη χωμα. Προσωπικα θα το τσιμπησω κι αν ειναι μουφα οκ, 8 ευρω ειναι.
Αν το εχει παιξει καποιος ας πει 2 λογια please.
Το ειχα παρει την προηγουμενη φορα που το ειχαν βαλει σε προσφορά και δεν συνάντησα κανένα σοβαρό bug
Απο διαρκεια ναι δεν ειναι πολυ μεγαλο αλλα τα αξίζει τα λεφτα του. Μονο η ατμόσφαιρα που έχει φτάνει
Ανταλλαγη βοηθειων συνονοματε!
Λοιπον κοιτα να δεις.το παιχνιδι σε αυτην την τιμη αξιζει σιγουρα.εχει μια αποπνικτικη ατμοσφαιρα και πιανει το ολο θεμα με εναν ιδιαιτερο και ξεχωριστο τροπο.
Το οτι πεθαινεις και ξαναζωντανευεις ως αλλος επιζησαντας και το οτι πρεπει να βρεις το σακιδιο που εχασες χωρις να πεθανεις(περιπλοκη προταση εφτιαξα!) αλλιως το χανεις, προσδιδει μεγαλο αγχος.
Η διαρκεια του ειναι στα κλασσικα για το ειδος επιπεδα, δηλαδη εκει που λες: 8ωρο με 10ωρο αναλογως ποσο ψαχνεις. Εγω το εκανα 12ωρο αν θυμαμαι καλα μιας και εψαξα και για τα κρυφα CCTVs...
Οσο για τα bugs και γω σε μια φαση εχασα και επειδη ειχε κολλησει ο ηχος στο συγκεκριμενο σημειο που επεστεψα πελαγωσα και νομιζα οτι ειχε bug.ευτυχως δεν ειχε κολλησει και τερματισα χωρις κανενα προβλημα...Αποτι ειχα ψαξει στο επισημο forum εχει καποια θεματα ναι.καλο θα ηταν να εκανες κανενα backup save...
Ακομα θα ηθελα να το παιξω απτην αρχη στο τελευταιο επιπεδο δυσκολιας που δεν πρεπει να χασεις μεχρι το τελος αλλα θα αγχωθω πολυ και αν χασω θα νευριασω πολυ μιας και εχει μερικα πολυ tricky σημεια...
(ελπιζω να βοηθησα!)
Επειδή εκτιμώ ιδιαίτερα την επιτυχημένη δημιουργία ατμόσφαιρας στα παιχνίδια του είδους (και η τιμή είναι χώμα όντως άλλωστε) θα το πάρω.
Για να δούμε.. :)
Εγώ πάντως που το ειχα παίξει στο WiiU έχω να πω πως το παιχνιδι αδικήθηκε κατάφορα. Από τα ωραιότερα και ατμοσφαιρικότερα zombie games που έχω παίξει...
Βρε την Ali..Ubisoft διαφημιστικό που έκανε.
https://i.kinja-img.com/gawker-media...cf0f7s9jpg.jpg
ενταξει,εξτρα εκνευριστικο να χανεις κ να πρεπει να ξεκινας με νεο παιχτη απ'την αρχη της αποστολης.τυχαια επιλογη,μπορει να εχεις κ γυναικα παιχτη,κατι που δε γουσταρω. επισης χανεις οτι skill εχεις ανεβασει χρησιμοποιοντας τα οπλα.την τσαντα με τα items που εχεις συλλεξει πρεπει να πας να τη βρεις στο σημειο που σκοτωθηκες με τον παλιο παιχτη. προβλημα με τα frames αισθητο σε καποια σημεια.
Σε γενικες γραμμες ειναι ωραιο survival horror παιχνιδι,αυτες τις μαλακιες να μην ειχε μονο θα ηταν τελειο.
Αλλαζοντας συνεχεια παιχτη καθως χανεις,δε θα ανεβασεις ποτε μα ποτε skill στα οπλα επισης δεν ''δενεσαι'' με τον χαρακτηρα σου.
οχι, το ιδιο ειναι απλα εγω δεν γουσταρω να εχω γυναικα.
Φαντάζομαι ούτε κατα διάνοια να παίξεις Tomb Raider, ε;;;;
οχι φιλε μου παρεξηγησες.στο συγκεκριμενο παιχνιδι δε θελω να χειριζομαι γυναικα. σε παιχνιδια που εχουν πρωταγωνιστριες γυναικες,tomb raider,resident evil κτλ ισα ισα που γουσταρω κιολας.
Αν δεν ειχε αυτες τις επιπτωσεις που λες θα ηταν ενα ακομη generic zombie game...δεν ειναι βολτα στο παρκο πρεπει να προσεχεις τις κινησεις σου...το παιχνιδι ειναι fps οποτε δςν βλεπεις τον παιχτη,σε ενοχλουν οι φωνές δηλαδή;
Στο παιχνίδι εισαι ενας τυχαιος επιζωντας θα καταλαβεις πολλα και απο το τελος του παιχνιδιου.
Αν δεν υπήρχε αυτο με το μπακπακ θα εχανε την μαγεια του γιατι το αγχος να φτασεις εκει ο έχασες δημιουργει πολυ αγωνια.στοιχειο δανειζομενο απο souls π ταιριαξε απιστευτα
Φιλε μου απλα με ενοχλει να χειριζομαι γυναικα στο συγκεκριμενο παιχνιδι,κολλημα δικο μου. Δεν δενεσαι με τον χαρακτηρα σου με αυτο το συστημα. Στα υπολοιπα συμφωνω παντως.
Ναι ειναι παραξενο και γω δεν ειχα παιξει κατι αντιστοιχο π να αλλαζουν οι χαρακτήρες...καταλαβαινω αυτο π λες...
Δες το διαφορετικά για να εχεις μεγαλυτερο αγχος...αν εχεις αντρα παλευε με νυχια και με δοντια μην τον χάσεις..ειναι ρατσιστικό πάντως..δηλαδη καμμια γυναικα δεν θα επιζουσε σε μια zombie apocalypse?απτην γκρίνια τα zombies θα τις απεφευγαν!χαχα
Σε ποιο σημειο του παιχνιδιου εισαι φιλε;
^^^
σχετικα με αυτο που ρωτας ειμαι
Spoiler!
εχω ακομα λες???θελω να ξεκινησω το primal ρε γαμωτο.
Μου φαινεται πως είσαι στα μισα του παιχνιδιου αν θυμαμαι καλα...κοιτα να το απολαυσεις γιατι ειναι πολυ καλο!ξεχνα το primal!!!
Το ξεκίνησα και εγώ πριν 3-4 μέρες. Ωραίο φαίνεται και μου αρέσει το οτι όταν πεθαίνεις χάνεις τον χαρακτήρα σου.
Απλώς μέχρι τώρα δεν με εχει κάνει να ασχοληθώ εξολοκλήρου μαζί του. Παίζω κανένα μισάωρο το κλείνω, βάζω Uncharted 4 Multi :P
Με τα controls έχω μεγάλο θέμα... Φαίνεται πως είναι φτιαγμένο για Wii U και δεν βολεύει με το DS4...
παντως κανει πολυ ωραιο σουβερ για φραπεδακι ο δισκος.