ελπιζω η καθυστεριση να ειναι υπερ μας κ να ειναι πολυ καλυτερο απο το 360
Printable View
ελπιζω η καθυστεριση να ειναι υπερ μας κ να ειναι πολυ καλυτερο απο το 360
Nonborn τα links του gamersyde ειναι μοναδικα για καθε επισκεπτη αλλη φορα δινε το πληρες url και οχι το direct link sto video
http://www.gamersyde.com/news_4749_en.html
Το παιχνίδι μου φάνηκε ΠΑΡΑ πολυ καλό από το demo που έπαιξα και σκέφτομαι σοβαρά πλέον να το αγοράσω... :) Περιμένω τις γνώμες σας από το demo... :D
Στο 360 μιλαμε ηταν μονιμως κατω απο 30 fps, καλα ειδικα εαν επαιζες πιστα με πολλα αμαξια εκει γινοταν RAVE PARTY....
Έπαιξα το Demo κ μπορώ να πω οτι τρέχει σταθερά στα 60 fps ακόμα και στην πίστα με τα buggie.Εάν είναι και online σκοπέυω να το αγοράσω !
Ποιο demo ρε παιδιά?
Ανέβηκε στο PS Store?
Ευρωπαικό ή Αμερικάνικο?
Χτες πάντως στο Αμερικάνικο δεν έιχε τίποτα.
Ok
Το κατεβάζω.
Για να δούμε, γιατί στο Φουρνάκι 360 , δεν ήταν και ότι καλύτερο.
Οριστε μια συγκριση αναμεσα στα 2 μηχανηματα. http://gameplanets.blogspot.com/2007...omparison.html
Η μονη διαφορα ειναι στον φωτισμο. Λιγο ποιο σκοτινο στο Ps3.
Καμια αλλη αλλαγη. Κριμα που περιμεναν οι κατοχοι του ps3 για μια τετοια μικρη αλλαγη... χωρις κανενα νοημα...
παιδία βλεποντας αυτή την εικόνα άρχισα να πιστεύω οτι το 360 μπορεί να προσφέρει περισσοτερα :( :(.
Mετα το madden 2008 και στο dirt φαίνεται να υπερέχει το 360
http://www.maxconsole.net/content_img/360psd.jpg
Σε άλλο site περίμενα να δώσω αυτήν την απάντηση, από αλλού ήρθε απο ότι φαίνεται... Οι ίδιοι οι developers βγήκαν και είπαν ότι θα καθυστερήσει γιατί θα είναι πολύ καλύτερο στο PS3. Υπάρχουν ακόμα όμως όπως βλέπουμε άνθρωποι που αμφισβητούν ακόμα και τους ίδιους τους developers που βγήκαν και εξήγησαν 2 πράγματα παραπάνω.
Η έκδοση του PS3 τρέχει στα 60fps και αυτό δε φαίνεται στις photos ούτε αναφέρεται στο link. Στο PS3 τρέχει πολύ καλύτερα το παιχνίδι κατέβασε το και παίξτο και άσε τις photos με τις δήθεν συγκρίσεις σε άλλους...
Όσο για το φωτισμό που λες wolf μάλλον δε διάβασες καλά όλο το άρθρο που έχουν στο GamePlanets γιατί εκεί λένε κι άλλα τα οποία βέβαια είναι αστεία..
Αν downgrade σημαίνει ότι από 30fps και τα μύρια όσα framedrops πάμε στα 60fps ε τότε πάω πάσο... Και να τελειώσω το post λέγοντας ότι συγκρίνει demos ο τύπος και όχι καν την έκδοση που θα πάρουμε στα χέρια μας...Quote:
Side by side graphics comparison of Colin McRae: DiRT on the PS3 and Colin McRae: DiRT on the Xbox 360. It's nice that it runs better, and the lighting, in some ways, look better, but it's definitely a downgrade, despite waiting all this time. At least based on the demos.
Edit: Είδες τι δημιουργείται τώρα wolf?Σύγχυση και λάθος εντυπώσεις... Όσο για το madden βγήκε η ΕΑ και παραδέχτηκε ότι δεν είχε τον κατάλληλο χρόνο με την κονσόλα για να φέρει το παιχνίδι εκεί που θα μπορούσε σε αντίθεση με το 360 που γράφει σε αυτό παιχνίδια ενάμιση χρόνο περισσότερο... Η εικόνα στο link δε φαίνεται :(
1)Δεν μπορεις να κρινεις απο εικονες
2)Το dirt απ'οτι ξερω τρεχει στα διπλασια frames
3)Η ΕΑ φταιει για την χειροτερη εκδοση στο Ps3,το ειπαν και οι ιδιοι οτι πρεπει να κατανοησουμε οτι δεν γνωριζουν καλα το το ps3 κτλ κτλ
4)Ειναι νωρις ακομα να βγαλουμε συμπερασματα για τις δυνατοτητες των 2 κονσολων
και 5ο και συμαντικοτερο(αν και λιγο ασχετο),το αν ειναι μια κονσολα ελαχιστα δυνατοτερη ειτε λεγεται Ps3 ειτε 360 δen λεει τιποτα καθως οπως απεδειξε το Ps2 στην προηγουμενη γενια,δεν εχουν καμια σημασια οι δυνατοτητες μιας κονσολας και αν ειναι χειροτερες απο την αλλη.
Δεν μπορείς να κρίνεις απο τις εικόνες όμως μπορείς να πάρεις μια ιδέα.
Κατέβασα ήδη και έπαιξα το dirt , όμως δεν έχω παιξει την εκδοση για 360 και έτσι δεν μπορώ να συγκρίνω , μου φάνηκε πολύ καλό πάντως !
Όταν η μεγαλύτερη διαφορά από ότι φαίνεται προς το παρόν τουλάχιστον και από το demo είναι το πόσο καλύτερα τρέχει το Dirt στο PS3 με το να το συγκρίνεις με photos είναι σαν να το αποκεφαλίζεις το κακόμοιρο :p
Btw και το lighting είναι πολύ καλύτερο στο PS3 από ότι διάβασα... Βασικά διάβασα ότι στο 360 έχει "πρόβλημα" το lighting για να είμαι πιο ακριβής κάτι που διορθώσανε στο PS3 :p
afiste to kalitera ,egw to exw paixi kai sta dio kai to ps3 einai poli kalitero ,molis to epexa ipa ante kai ena games pu den einai port
Εμένα οι εικόνες δεν με βοήθησαν πολύ να καταλάβω, αλλά στο ps3 λόγο χρωμάτων φαινόταν λίγο πιο ρεαλιστικό.
Δεν είδα τις μεγάλες πτώσεις στο frame-rate που λένε για το 360, οι παραγωγοί επιβεβαιώνουν ότι η καλύτερη version είναι του ps3, και το παιχνίδι (αν και δεν είναι motorstorm) φαίνεται αρκετά καλό και διασκεδαστικό ...
Εφόσον έχει αρκετές πίστες με ποικιλία αξίζει σίγουρα.
Δεν είναι μόνο τα γραφικά (που δεν μπορούμε να συγκρίνουμε απο φώτογραφίες) αλλά και ο χειρισμός.
Κάτοχοι 360 (βαθμούς κελσίου) μου έλεγαν ότι δεν είναι καθόλου καλός ο χειρισμός.
Μέχρι τώρα στο demo μου φάνηκε μια χαρά.
nai ontos den einai toso apotomos o xirismos einai pio strotos kai pio realistikos
Έπαιξα κι εγώ το demo σήμερα! Το μοντέλο ζημιών στα αυτοκίνητα είναι το κάτι άλλο!!! Γενικά, αν εξαιρέσουμε κάποια μικρο-προβληματάκια στο frame rate, το παιχνίδι είναι πολύ καλό (όπως και τα παλιά Colin McRae φυσικά).
παιδιά το δοκίμασα περισσοτερο πριν λίγο και όντως το παιχνιδι είναι πολύ καλύτερο απ'οτι ειχα καταλάβει στην αρχή , ειδικά αυτη η In-car camera ειναι παρα πολύ καλη !