Και εγω πριν λίγο πήρα μια... Τα πάντα άψογα!
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Printable View
Και εγω πριν λίγο πήρα μια... Τα πάντα άψογα!
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Καλησπέρα forum-ίτες & forum-ίτισσες!
Εν όψη του επικείμενου διαγωνισμού του forum μας, μπήκα στην σελίδα του maxplay και είδα πως και οι κάρτες αλλά και οι συνδρομές στο ps plus είναι σε αρκετά χαμηλότερη τιμή από αυτήν που δίνει η SONY. Αυτό με παραξένεψε κάπως, καθώς πχ η ετήσια συνδρομή του ps plus κοστίζει 50€ αλλά στο εν λόγω site πωλείται στα 30€... Είναι ασφαλές το συγκεκριμένο site; Έχει αγοράσει κανείς σας από το συγκεκριμένο;;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Δες πιο πίσω τα feedback που αφήνουν οι συμφορουμίτες,
υπάρχει μάλιστα και παλιό μέλος με πάνω από 2000 posts στο φόρουμ που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης στα λεγόμενά του.
Ναι ναι το είδα και σε ευχαριστώ πολύ που με μετέφερες εδώ! Έψαξα λίγο στο ίντερνετ και είδα και άλλα καταστήματα px public, media markt που είχαν τέτοιες προσφορές για κάποιο περιορισμένο χρονικό διάστημα! Οπότε θα το τιμήσω και εγώ με την σειρά μου σύντομα!
Τσίμπησα μια 20ευρη στα 18,50 εύρο. Πολύ καλές τιμές! Άψογος!
με κανεις να ντρεπομαι. :sing:
- - - Updated - - -
φιλαρακι ο maxplay εχει και τηλεφωνο στην σελιδα του.μπορεις να παρεις τηλεφωνο να ρωτησεις...επισης εφοσον πληρωσεις με paypal,δεν γινεται να χασεις τα λεφτα σου αν κατι παει στραβα (που δεν θα παει)
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.Επισης σε ευχαριστώ γιατι μου δίνεις την ευκαιρία να πω λιγα λογια που πρεπει να ξερετε.
Πράγματι οι τιμες που βλέπεις στις συνδρομες ειναι χαμηλες επειδη ειναι σε προσφορά.Εννοειται οτι δεν θα ειναι για παντα έτσι και το καλυτερο ειναι να επωφεληθει κάποιος όσο υπάρχει η προσφορα.Όμως και μετα την εξαντληση του στοκ που ειναι σε προσφορα, οι τιμες αν και θα ανεβουν σημαντικά , όμως και παλι θα ειναι χαμηλότερες απο την κανονική τιμη.Για παραδειγμα οι καρτες των 20 και 50 ευρω δεν ειναι σε προσφορά και η τιμή τους θα ειναι αυτή γενικότερα.Σε συνδρομές υπάρχει ακομα αρκετό στοκ και η προσφορά θα συνεχιστει για αρκετες μερες ακομα.
Όσο για το site , το διαχειριζεται και το κατεχει νόμιμη εταιρεια που κάνει και τις πωλησεις.Οι καρτες φυσικά αγοράζονται όλες χοντρικής απο τον αντιπρόσωπο της Sony , και ειναι νομιμότατες.Αλλωστε δεν υπάρχουν μαιμούδες καρτες και αν θελει καποιος να προμηθευτει για μεταπωληση, μπορει να το κάνει μονο εφόσον ειναι νομιμη εταιρεια και τις αγοράσει απο την αντιπροσωπεια της Sony με τιμολογιο χοντρικής που κοβεται στην εταιρεια.Ειδάλλως αν αγοράσει λιανικής απο καταστημα, δεν θα μπορει να πουλησει στις τιμες που πουλαω εγω.Θελω να πω οτι μονο επαγγελματίας μπορει να κανει τετοιες τιμες.
Επισης για να διαλυσω κάθε ιχνος υποψιας φυσικά να πω οτι, όποια κάρτα περνετε, μπορειτε να την καταχωρήσετε στην κονσόλα όποτε θελετε , ακομα και υστερα απο μηνες μετά την αγορά.Αν τις καταχωρισετε για παραδειγμα μετα απο 3 μηνες απο την αγορά, θα ειναι αναγνωρίσιμη κανονικά απο το συστημα και σε ισχυ για να την καταχωρησετε.
μολις αγορασα την καρτα με την ετησια συνδρομη με τα 30 ευρο ευκολα και γρηγορα.
πολυ καλη δουλεια παιδια μπραβο για το site...ειδικα που εγω μενω ζακυνθο αν την αγοραζα απο αλλου θα χρεωνομουν και με επιπλεον τα εξοδα αποστολης και φυσικα θα περιμενα και 2-3 μερες για να την παραλλαβω.
απ'οτι ειδα μετα ημουν και ο τελευταιος που εκανε την ετησια αγορα της καρτας αφου τωρα λεει OUT OF STOCK :)
Ευχαριστώ πολύ ! .Μην ανησυχειτε έχω στοκ αρκετες κούτες απο 12μηνες στην ίδια τιμή και λογικά θα φτασουν για αρκετο καιρό ακομα.Ηδη ανεβασα κι άλλες στο σερβερ :)
φιλε maxplay υπαρχει περιπτωση να φερεις αγγλικες καρτες?
Η και αμερικάνικες κάρτες ;
Paysafe ;
To ερώτημα δεν είναι αν θα φέρει αλλά το πότε θα φέρει.
http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...l=1#post511961
Εχω κάνει ήδη παραγγελίες και θα εχω σύντομα τις αμερικάνικες πιστευω σε 2 μερες θα ειναι διαθεσθιμες στο site αλλά και οι αγγλικές δεν θα αργήσουν.H Paysafecard χρειαζεται μια διαδικασία για να ενεργοποιηθει το συμβόλαιο.Εχουν γίνει όλα τα απαιτουμενα και δεν θα αργήσει πολύ να ενεργοποιηθει.Πιστευω μαλλον απο την επομενη εβδομάδα.Ευχαριστω :)
Φίλε maxplay σου προτείνω να μπεις και skroutz για να σε μάθει και άλλος κόσμος!
Ναι νομιζω οτι θα βοηθουσε και αυτό.Θα το κανω όταν ολοκληρωθει και η paysafe και μπουν όλα τα εδη.Ευχαριστώ πολύ :)
μια πρόταση δική μου αν θες να προσθέσεις και άλλους τρόπους πληρωμής, νομίζω και η επιλογή Skrill θα ήταν πολύ καλή, είναι πολύ διαδεδομένος τρόπος για αγορές πλέον (κάτι σαν το Paypal)
Πήρα και γω μια σημερα παιδια..
Τελειος συνεργασιμος και πανω απο ολα καλο παιδι.. σε ευχαριστω αγορινα !
Χίλια ευχαριστώ τον φίλο για την τεράστια εξυπηρέτηση τέτοια ώρα και μέρα που ήθελα μια καρτούλα και δεν είχα διαθέσιμη πιστωτική λόγω κλοπής.
όποτε μπορέσεις φίλε Maxplay τσέκαρε λίγο τα μηνύματά σου (σου έστειλα ένα μήνυμα) , θα ήθελα την βοήθεια σου σε κάτι για αγορά 1 κάρτας, σε ευχαριστώ!