-
Το PS3 έχει να μου δώσει αρκετά ακόμη από πλευράς gaming, μόνο το Plus να βάλουμε και την έλλειψη ρευστού για αγορά νέων και ακριβών τίτλων αυτή την περίοδο για το PS4. ΟΚ, κάναμε την αρχή με δυο τρεις καλούς και περιμένουμε κάνα δυο ακόμη στο Plus, αλλά προβλέπεται ξηρασία, ενώ στο PS3 έχω πολλές και ανοιχτές εκκρεμότητες. Τα δύο Xbox 360 που είχα ενεργά σκέφτομαι να μαζέψω κυρίως γιατί οι τίτλοι που έχω σε εκκρεμότητα πια είναι ελάχιστοι έως μηδενικοί (κάνα Mass Effect3 που δεν αξιώθηκα ακόμη, πότε πότε κανένα Forza για ξελαμπικάρισμα, ίσως και κανένα... χμ, κανένα νέο exclusive;). Τέλος πάντων, όσο δεν χρειάζομαι την πρίζα και την είσοδο εικόνας στην τηλεόραση, δεν βλέπω τον λόγο να το μαζέψω αυτό. Βέβαια το ένα είναι ας πούμε "custom" και σε περιόδους κρίσης προσφέρεται πιο ανέξοδα για gaming. Πάντως το PS3, δεν έχω σκοπό να το μαζέψω, ούτε καν το μετακίνησα από την θέση του, μόνο το ένα Xbox 360 έφυγε για το σαλόνι (αν και εκεί δεν πρόκειται να ασχοληθώ ιδιαίτερα).
-
Έχω το Ps3 slim με όλα τα περιφερειακά κάμερα Move κλπ και γύρω στα 20 παιχνίδια εκ των οποίων όσα είναι single player τα έχω τερματίσει. Σκέφτομαι να πάω για Ps4 αξίζει λέτε? και απλώς επειδή οικονομικά δεν είμαι κ τόσο άνετα θα πρέπει να δώσω το 3 αναγκαστικά αν πάω για 4 το θέμα είναι οτι θα τα καταφέρω να το πουλήσω? δεν είμαι πολύ σχετική με το τι παίζει γι αυτό ρωτάω και δεν ξέρω αν είμαι και οφ τοπικ
-
Εν έτει 2015 αξίζει και με το παραπάνω το PS4, έχουνε κυκλοφορήσει παιχνιδάρες για όλα τα γούστα.
Το ιδανικό θα ήταν να κρατήσεις το PS3 αλλά αφού υπάρχει οικονομικό πρόβλημα δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς,
θα μπορέσεις σίγουρα να τα πουλήσεις, δεν τίθεται τέτοιο θέμα εφ'όσον βέβαια οι τιμές που θα βάλεις είναι ρεαλιστικές.
-
Πουλησε προσφατα φιλος μου, στον αδερφο μου το slim 320, με δευτερο DS3, Και καμια 15-αρια παιχνιδια (ολα τα assassin, ολα τα god of war, buzz με χειριστηρια, SFIV κ.α.) στα 150€
-
για το slim 320 με 2 χειριστηρια 2 Ps move ps camera buzz με 4 buzzers και πάνω απο 15 παιχνίδια gta v Last of us κλπ best sellers games πόσο θα ήταν καλή τιμή?
-
Μονο λογω GTAV και LoU θα ελεγα maximum 200, μανι μανι εβγαλες τα μισα λεφτα του Ps4.
-
Eκτός από μια τιμή για όλα πακέτο μπορείς να βάλεις και ξεχωριστά τιμές στο καθένα.
-
Ναι απλα φοβαμαι οτι αν το σπασω θα μου μεινουν πραγματα που δε θα τα θελει κανεις. μεταχειρισμενο ps4 λετε ειναι επιφοβο?
- - - Updated - - -
αν σας εχω πρηξει ή αν ειμαι οφ τοπικ μου το λετε! απλα ειμαι ασχετη και με βοηθατε πολυ
-
Ωπ. Είδα μια μαγική λέξη! :D
-
-
Μέχρι να βγει το Gran Turismo 7 το ps3 θα ζει και θα βασιλεύει... Έστω για μια φορά την εβομάδα, τις υπόλοιπες ps4, έστω και αυτό αρκεί για να το κρατήσει στη ζωή... :c025:
-
Quote:
Originally Posted by
DrB
η οποια ειναι?????
Για να ακριβολογήσω, βρήκα ένα μαγικό γράμμα στο τέλος μιας συγκεκριμένης λέξης...
Και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με PS3/4, παιχνίδια και τιμές!
:a068:
-
εχω μια υπονοια οτι το μαγικο γραμμα κρυβεται στη λεξη ασχετη προς το τελος!! :P
-
You got it! (το -η)
Cheers.
:a055:
-
και γιατι ειναι μαγικο αυτο?? ειμαι μειοψηφια ε?
-
Εσύ τι λες;
Μαγεία σου λέω, believe me!
-
Σε όλους κάπως φαίνεται 24χρονων κοπέλα να παίζω video games! :a052:
-
Μια χαρά είσαι, που να σου πω άλλα "παραδείγματα ηλικιών" που φαίνονται φουλ "κάπως". :D
Συνέχισε ακάθεκτη. Αλλά να πηγαίνουμε και σε καμιά παραλία όμως, όχι μπροστά στην οθόνη/TV πολλή ώρα!
-
Μην κάνετε βλακείες και πουλάτε τα PS3 σας. Μπορεί ναι μην το PS2 να έχει ίσως την πιο μεγάλη βιβλιοθήκη παιχνιδιών αλλά το PS3 έχει και τεράστια και πάρα πολλά διαμάντια. Άμα αρχίσω να τα απαριθμώ δεν θα τελειώσουμε ούτε μεθαύριο.
-
θα το δωσω να παω για το 4 το πηρα αποφαση!