Εγώ θέλω να ρωτήσω αν γενικά πρέπει να φοβάμαι το stand by μην καεί η κονσόλα (δηλαδή μήπως πρέπει να γίνεται shut down που και που όπως τα pc). Επίσης σε stand by επειδή δεν παρατήρησα φαίνεσαι online ή offline;
Printable View
Εγώ θέλω να ρωτήσω αν γενικά πρέπει να φοβάμαι το stand by μην καεί η κονσόλα (δηλαδή μήπως πρέπει να γίνεται shut down που και που όπως τα pc). Επίσης σε stand by επειδή δεν παρατήρησα φαίνεσαι online ή offline;
ρε παιδες ειναι φυσιολογικο το ingame install μεσα στα downloaded games?παει παρα πολυ αργα (σε αφηνει να παιξεις καποιο quick match στο 2k πχ αλλα ειναι στο 19% κανα πενταλεπτο.
Eγω τα ειχα παρει ηδη για το PS3. Τωρα να σου πω την αληθεια, δεν ξερω κατα ποσο θα τα ξαναπαιξω στο PS3 πλεον. Aναβαθμισα και αγορασα φθηνοτερα για PS4 τα NBA2K14 με 15 ευρω, το Assassins Creed 4, με 9,99 ευρω και Call of Duty:Ghosts με 9,99 ευρω. Βαζεις το reddem code στο PS Store και μετα τα αγοραζεις με την εκπτωση.
Ειναι τεραστια σε μεγεθος παντως, οποτε καλυτερα ενα-ενα να κατεβαινουν μιας και δεν υπαρχει η επιλογη pause ακομα και τα κατεβαζει ολα μαζι και αργει. Το ΝΒΑ2Κ14 ειναι 41Gb περιπου και 21GB ειναι το Assassins και 14 GB ειναι το COD.
Υποψιν θα πρεπει να υπαρχει παντα το δισκακι του παιχνιδιου για PS3, και να ειναι μεσα στο PS4 καθε φορα που θελουμε να παιξουμε. Μονο την πρωτη φορα και την ωρα που κανει download και μεχρι να γινει install , εχει μια προειδοποιηση που λεει να μην το εχεις μεσα στο PS4 μεχρι να γινει install.
Στο BF4 που κατέβασα χρειάζεται 6GB από τα 37GB για να κάνει install,
μπαίνεις στο παιχνίδι και σου λέει campaign 100% και μπορείς να παίξεις
και για full game σου λέει π.χ. 40% και συνεχίζει και κατεβάζει χωρίς να βλέπεις από κάπου από το ΧΜΒ το ποσοστό, μόνο από το in-game menu βλέπεις το ποσοστό.
Αυτο με το guest/new user οταν ενεργοποιείς το 2ο χειριστήριο τι ειναι;;Γιατι δεν ειναι απλό όπως στο pa3;;υπάρχει τρόπος να ειναι όπως στο ps3;;
Εχω βάλει να κατέβασω FIFA και nba και απλά δεν καταλαβαίνω χριστο .
Το φιφα digital το άλλο με το discount
Ενώ λέει ότι θέλει μιάμιση ώρα το ΝΒΑ ακόμα το άλλο έχει κατέβει κομπλε ; Και αν ναι γιατί δεν παίζει κ θέλει install ? μα τον Θεό λες κ εσκασα από τα βάθη της Αφρικής νιωθω
Εγώ από τη μεριά μου το βρήκα θετικό, μπορεί να κερδίσει trophies ο φίλος, ο αδελφός κλπ στο δικό του account,
π.χ. στο playroom αν μπουν δυο άτομα να παίξουν hockey δίνει και στους δύο το ίδιο trophy.
Settings-system storage management-applications και φαίνεται το status του παιχνιδιού, πόσο δηλαδή απομένει για το full download.
Eχουμε να μάθουμε πολλά, συνεχώς ανακαλύπτουμε καινούρια πράγματα. :P
ενω με τις ιδιες ρυθμισεις hdmi το ps3 μου εβγαζε 5.1 ηχο στον ενισχητη τωρα με το ps4 στα setings δεν εχει 5.1 επιλογη και δεν βγαζει 5.1 .το εχει δοκιμασει κανεις αλλος?
Ρε guys έχω συνδέσει καλώδιο digital optical στην κονσόλα και έχω επιλέξει ω primary από το μενού του ήχου το digital αλλά ο ήχος παίζει και από τα ηχεία της TV και απο τα Z5500. Μόνο αν κάνω mute δεν ακούγεται. Τι κάνω λάθος;
Πάντως για όποιους έψαχναν που μπορούν να κάνουν download τα παιχνίδια τους κλπ που εχουν αγοράσει από το store, ουσιαστικά την download list, πρέπει να είναι όπως το βλέπω το library τέρμα δεξιά. Εμένα όλα όσα έχω αγοράσει κα αφορούν το PS4 παιχνίδια και πρόσθετα, φαίνονται εκεί.
εχω ενα φλασακι kingston 64gb σε FAT32 αλλα δεν το αναγνωριζε το PS4 για το update μολις εβαλα ενα 2gb που εχω ολα καλα εχει κανεας να δοκιμασει να μου πει
εμενα μου εκανε στην αρχη κατι θεματακια ο ηχος στο dolby και απλα πηγα στα audio settings και επελεξα bitstream dolby απο pcm που ηταν αρχικα και εστρωσε.
Δοκίμασε κανείς το DS4 στο PS3;
ΠΡΟΣΟΧΗ σε οποιον σκοπευει να αγορασει την PS3 εκδοση του NBA 2K14 και να αναβαθμισει σε αυτην του PS4.
Συγκρινοντας τις τιμες τους:
Εκδοση αναβαθμισης απο PS3 σε PS4 = 55€ Συνολο (40€ game PS3 + 15€ upgrade)
Εκδοση PS4 = 70€
επελεξα φυσικα την 1η επιλογη αλλα την πατησα.
Μεσα στο κουτακι δεν υπαρχει κωδικος για να αγορασω την αναβαθμιση!
Στο αγγλικο amazon γραφουν οτι μονο η πρωτη "φουρνια" ειχε μεσα τον κωδικο ενω αυτη που κυκλοφορει τωρα οχι.
Εαν η εκδοση που βρειτε εχει ενα στικερακι σαν το παρακατω:
http://i.ebayimg.com/t/NBA-2K14-PS3-...SphtJ/$_12.JPG
τοτε πιθανως θα μπορεσετε να εξαργυρωσετε την αναβαθμιση.
Δαιφορετικα ξεχαστε το.
Τι να πω πια... Πρεπει να διαβαζουμε και συζητησεις στο amazon για να βρουμε τι φταιει.
Αυριο θα επικοινωνησω με το καταστημα για επιστροφη.
paidia kalimera mporo na vlepo meso video ti paizei enas filos ekeinh ti stigmi live kai pos?
Ερωτηση
Ποια είναι πιο κατάλληλη θέση όρθιο με βάση η κάτω χωρίς τη βάση;;;