παιδια καλημερα μια ερωτηση αν παραγγειλω το ps4 απο το playstationgang για παραδειγμα θα το χω νωριτερα η επειδη ειναι πολυ αργα σαν ημερομηνια παει για αργοτερα?
Printable View
παιδια καλημερα μια ερωτηση αν παραγγειλω το ps4 απο το playstationgang για παραδειγμα θα το χω νωριτερα η επειδη ειναι πολυ αργα σαν ημερομηνια παει για αργοτερα?
το εκανα φιλε ευχαριστω περιμενω απαντηση!
Και να κάνω εγώ την ανόητη ερώτηση: Αφού το KZSF ΔΕΝ έχει split screen mode, τι να το κάνω το δεύτερο χειριστήριο ?!Quote:
Να παίζεις με την κάμερα το playroom/showroom, πως το λένε... Βρήκες δικαιολογία τώρα να μην σκάσεις τα 500€. :P
Aκόμη και ερημίτης να είσαι ένα δεύτερο χειριστήριο χρειάζεται πάντα,
μπορώ να γράψω τουλάχιστον 3-4 καλούς λόγους.
Μπορείς να δώσεις 450 χωρίς κάμερα και 2ο χειριστήριο για να γλυτώσεις τα 50 και μετά δίνεις 100+ για να τα πάρεις δεν είναι κακή λύση.
εκανα μια βολτα σημερα κ χτες απο τις γνωστες αλυσιδες μπας κ βγαλω κανενα λαυρακι (mediamarkt, plaisio, kotsovolos) . το ερωτημα του ψαρεματος μου απλο: θα βγουν τιποτα αλλα bundles εκτος των 2 υπαρχοντων και για εμας που δεν τα θελουμε; ας πουμε εγω θελω fifa... οσο κ αν το πιεσα, ψαρεψα , εσκαψα δειχνουν να μην γνωριζουν πραγματικα το παραμικρο...
μαυρα μεσανυχτα.... δυστυχως!!!!
Εγώ πήγα το Σάββατο σε ένα κατάστημα (δεν θα αναφέρω ποιο), Αθήνα πάντα και στην ερώτηση μου ποια bundles υπάρχουν για να κάνω παραγγελία έλαβα την αποστομοτική απάντηση "θα ξέρουμε όταν ανακοινώσει τις τιμές η Sony για το ps4". Ε,ναι, ήταν για εμένα το μεγαλύτερο και πιο ηχηρό facepalm της ζωής μου....
Να αναφέρεις, να αναφέρεις...
Καλα λεει... Γιατι δε μας λες το καταστημα;;;;;
Αρχιζει μηπως απο Π και τελειωνει σε Λαισιο?
Δεν παίζει αυτο, γιατι στο Πλαίσιο τουλάχιστον, ξέρουν τι τους γίνεται. Για τόσο απλα πράγματα σίγουρα...
Εγω δεν ειδα να γνωριζουν το παραμικρο!!!
Ζavvi Bundle: New Sony PlayStation 4 - Hardcore Gamer Bundle Games Console - 768.59E
http://i541.photobucket.com/albums/g...125-875853.jpg
Το zavvi δεν στέλνει Ελλάδα.
Και εγω επισης :D