Αντε να μαζευομαστεεε...
Την Δευτερα θα εχουμε την πρωτη επισημη προπονηση για οποιον μπορει, τη γνωστη ωρα. :)
Printable View
Αντε να μαζευομαστεεε...
Την Δευτερα θα εχουμε την πρωτη επισημη προπονηση για οποιον μπορει, τη γνωστη ωρα. :)
καλημέρα ....εχθές ...είχαμε ένα περίεργο περιστατικό .....ενώ δεν μπορούσε κανείς να κατέβει κάτω από το (1.05.xx) ...μετά τον πρώτο αγώνα που κάναμε εμφανίστηκε ένας απίθανος χρόνος (1.02.980) ....για να είμαι ξεκάθαρος προς ολλους .....πως εάν καταλάβο πως κάποιος από εμάς ( την καλή παρέα ) χρησιμοποιή χακαρισμένο αυτοκίνητο ?......και κορόιδευη πρώτα τον εαυτό του και μετά όλους τους υπόλοιπους .....εγώ από μεριάς μου θα τον προσβάλω με κάθε τρόπο και φυσικά θα αποχωρήσω .............τα γράφω τώρα που είναι νωρίς και δεν ξεκινήσαμε ακόμα ...για να προλάβο άσχημες καταστάσεις ..........ο πειρασμός μπορεί να είναι μεγάλος και το καταλαβαίνω ...αλλά όχι εδώ ...μετάξη μας ....σε ξένο λόμπι κάντε ότι θέλετε ....................δεν είμαι, ούτε μπορώ να είμαι σίγουρος πως έχει καπιος από εμάς χακαρισμένο αυτοκίνητο ......επαναλαμβάνω πως τα λέω αυτά για να μην σημβή κάτι τέτοιο ......για να συνεχείσουμε να ειμασται μια καλή και αγαπημένη παρέα !!
Κατσε βρε Στρατο δεν ημουν στην παρεα σας για να εχω και αποψη, αλλα μηπως ηταν με slipstream?
Πραγματι ο χρονος ηταν πολυ περιεργος αλλα θελω να πιστευω οτι ηταν λαθος του συστηματος,παντως εαν καποιος χακαρει αμαξι και ευελπιστει οτι θα τρεξει στο πρωταθλημα ετσι χωρις να φανει κανει λαθος γι'αυτο να το σκεφτει δυο φορες γιατι θα γινει ρεζιλι.Ειμαστε ολοι μια παρεα και δεν σκεφτομαστε καν να κλεψουμε ο ενας τον αλλον μην λεμε τα ιδια.
γεια σου Σταύρο ....και σε όλοι την πιστά να έτρεξε με αυτοκίνητο μπροστά ...δεν βγαίνει τέτοιος χρόνος ...όχι με το αυτοκίνητο και τους ίππους που τρέχουμε ......μακάρι να ήταν λάθος του συστήματος .....δεν είμαι σίγουρος για τίποτα ........απλά θέλω να αποτρέψουμε ένα τετειο ενδεχόμενο :d055: ακόμα και αν μπήκε κάποιος στον πειρασμό ?.....οφείλουμε σαν καλή παρέα να τον αποτρέψουμε και να τον επαναφέρουμε στο σωστό δρόμο ....όλοι κάνουμε λάθη ......
Όντως ήταν ένα περίεργο σημείο...
Στον αγώνα σίγουρα δεν έγινε, καθώς κανένας μας δεν έφυγε σε καμία στιγμή 3" μπροστά... Νομίζω θα το καταλαβαίναμε κάτι τέτοιο...
Αυτό που δεν κάναμε, και που μάλλον θα μας έδειχνε τι συνέβη, ήταν να μπει κάποιος στην παρακολούθηση και στην οθόνη της ζωντανής χρονομέτρησης, να δούμε σε ποιον έχει καταχωρηθεί ο χρόνος αυτός...
Κι εγώ νομίζω πάντως, ή τουλάχιστον θέλω να νομίζω, πως ήταν κάποιο "κόλλημα" του συστήματος...
Όπως και να 'χει όμως, θα συμφωνήσω απόλυτα με τους προλαλήσαντες, και θα πω πως μη διανοηθεί κάποιος (οποιοσδήποτε, κι εγώ μέσα...) να θελήσει να συμμετέχει στο πρωτάθλημά μας, και να χρησιμοποιήσει τέτοιου είδους τεχνικές, χακαρισμένα αυτοκίνητα με τον οποιονδήποτε τρόπο, ή οτιδήποτε άλλο τέτοιο... Εύκολα θα γίνει αντιληπτό, και θα ξεμπροστιαστεί και θα προσβληθεί με τον όποιο τρόπο...
Spoiler!
Edit:
Υποσημείωση, πως κατά 99% ο χρόνος αυτός καταχωρήθηκε μετά την αλλαγή που έκανε ο Άλεξ από στεγνό σε βρόχινο... Δε ξέρω τι μπορεί να λέει αυτό...
re paidia eimastan emeis i 5 mesa.. molis teliose o agonas kai amesos mpeno stin pista kai blepo auton ton xrono.. kai na ithele kapios na ton kanei apla den tha mporouse.. kaneis mas den oloklirose giro meta ton agona opote itane kolima.. diladi den mporo na fantasto oti kapios "palios" odigos tha ekane kati tetio kai opos eipa 5 atoma imastan kai oloi arxeh sta protathlimata nomizo pos itane askopo to sxolio sto forum pou tha to dei kapios neos odigos pou tha ithele na simetexi kai tha pei "siga min simetexo se tetio protathlima" egw den ipopsiastika kanena giati imoun o protos odigos pou mpika kai ida ton xrono kai me to pou ida ton xrono lew "i kolimatara tou mina" :a014gth: apla den mou paei to mialo oti ite o stratos,alex,nikos,manolis ta 5 atoma pou imastan mesa tha ekane kati tetio. auto to theoro prosvoli kai gia tous 5
mpeno sto forum kai sas blepo na petate karfia ston aera gia enan pou mpori na evale cheat kai na prostheso oti an einai ontos etsi NA MIN SOSI NA NA ZISI MIA MERA AKOMI !!!:look:
THA TON PIASOUME TON PALIO KLEFTI OTI KAI NA GINI AUTO NA TO THIMATE AUTOS POU EKANE TON XRONO!!! NA BGALI TIN KOUKOULA KAI TA TO PEI EUTHEOS KAI OXI NA KRIBETE PISO APO TO DAXTILO TOU SAN KAMIA GINEKOULA!!! 5 ATOMA IMASTAN MESA AN KAPIOS APODIXTHI OTI EKANE KATI TETIO THA PAO NA LISTEPSO TRAPEZA NA VALO BENZINI ME MONADIKO SKOPO NA TOU BALO ENA TIMONI STON k()l() TOU!!!!
EKSIGITHIKA!!!!
Καλησπερα! ΔΗΛΩΝΩ :c030:
Μανώλη ...παίρνω την ευθύνη ,γιατί εγώ έγραψα πρώτος ........αλλά πιστεύω πως ήταν απαραίτητο να τα πούμε τώρα !!.........με αυτά που έχω ακούσει για χακαρίσματα δεν μπορείς να αποκλήσεις τίποτα και κανέναν !....και όταν συνβαίνουν περίεργα πράγματα πρέπει να αντιδράσεις αμέσως για να προλάβεις τα χειρότερα .........αυτό που έκανα ..δεν ήταν να προσβάλω κανέναν αλλά να προστατεύσω την παρέα και το πρωτάθλημα μας ...............το μεγάλο λάθος θα ήταν να υποψιαζόμαστε πως κάτι μπορεί να συμβαίνει και να μην μιλάμε ..............και προτείνω στον Αλέξη να το γράψει στους κανονισμούς .....πως δεν δεχόμαστε την συμμετοχή όσον έχουν χακαρισμένα αυτοκίνητα ...για να προλάβουμε και ένα τέτοιο ενδεχόμενο ......
Ούπς...! Έχασα επεισόδια..;
Συγνώμη παιδιά αλλά αυτή τη στιγμή λόγω σχολικής περιόδου δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ σχεδόν με τίποτα άλλο.
Θα προσπαθήσω να μετέχω αλλά ακόμη δεν μπορώ να το πω με σιγουριά καθότι είμαι όλη μέρα, κάθε μέρα στο μαγαζί.
Πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα;
Δεν ξερω Ηλια. Απο τη στιγμη που θα μαζευτουμε 14 ή 16, μια εβδομαδα μετα.
Χαιρετώ όλη την καλή παρέα, σας αποθύμησα, καλό φθινόπωρο και καλό πρωτάθλημα!
Δηλώνω συμμετοχή, φτάνει να παραμείνει μία φορά μόνο τη βδομάδα (δεν προλαβαίνω αλλιώς).
Ελπίζω να έχουμε και νέες συμμετοχές! Θα ήθελα να ενθαρύνω νέους οδηγούς που διστάζουν να δηλώσουν συμμετοχή --> ή εμπιρεία που θα αποκομίσετε είναι πολύ μεγάλη (άσχετα από την απόδοσή σας)!
Υ.Γ. Νίκο (toumpas) δώσε email να σου στείλω τις φωτό!!!
Παιδες καλο πρωταθλημα και καλη αρχη! Αν δειτε κανενα στρατιωτικο τζιπακι αναμεσα στις φυλλωσιες σε καμια πιστα, εγω θα ειμαι και θα σας κατασκοπευω.. :whistle:
καλησπέρα ...και..καλώς τα παιδιά ..Αρη και Στελιο ........ειδη κοιμαμαι πιο ήσυχος τα βραδιά ....με τον Στέλιο στο στρατό νιώθω σηγούρια !!:c055gfe:
χαχαχα σωστος ο Στρατος!
Αντε Στελιο απο σου ευχομαι καλες διακοπες, καλη ξεκουραση (εχεις να ριξεις υπνους) και καλος πολιτης:P
Στέλιο, να βουτήξεις τζιπάκι από καρακόλια και να σκάσεις... να 'χουμε και safety car... :blink:
:a050:
Επίσης, να συνυπογράψω την προτροπή του Άρη (RED@PLANET) προς νέους οδηγούς/ νεοεισερχόμενους σε πρωτάθλημα όπως καλή ώρα αυτό...
Σαν ένας περίπου τέτοιος και εγώ, αφού το προγούμενο πρωτάθλημα που συμμετείχα ήταν και το πρώτο μου, έχω να πω το εξής: άπαξ και γίνει η αρχή, και συμμετάσχεις σε πρωτάθλημα, και ειδικά τέτοιου επιπέδου (από όλες τις απόψεις) όπως αυτά που διοργανώνονται εδώ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟΣ... Είναι άλλου επιπέδου εμπειρία... :a020:
Για να δούμε πως θα πάει καθότι τελείως απροπόνητος...
Θα προσπαθήσω να μπω σε καμιά προπόνηση να δω σε τι επίπεδο είμαι..
Σας ευχαριστω πολυ παιδια!
Να 'στε καλα, ελπιζω να τα πουμε συντομα!
Να περνας καλα Στελαρα και καλος πολιτης,σε περιμενουμε.