σωστο κι αυτο lol
Printable View
σωστο κι αυτο lol
Driveclub PS+, lol. Από retail δεν με ψήνει κανένα για day 1, ειδικά με τις τσιμπημένες τιμές που έχω δει (Αγγλία από 40 λίρες τα έχουν πάει στις 50-60), οι οποίες σίγουρα θα ξεφουσκώσουν μετά από 2-3 μήνες.
Για retail day 1 αγορά θα με έψηνε μόνο το Uncharted 4...
Παρατηρώ, τωρα που βλεπω τη λίστα, οτι δε τρελαινομαι για κανένα τοοοοσο πολυ για D1 (τόσο πολυ σας εχει εξιταρει το WD?). Ωστόσο, επειδη την κονσόλα θα την πάρω D1, οι επιλογές μου ειναι: KZ, BF4 και ΝΒΑ2Κ14 (το Drive, όντως, δεν εχει θέση στη λίστα σα free).
Αν και θέλω να πάρω την κονσόλα on day one δεν με βοηθά και πολυ η Sony.
Απο την μια μόνο το watch dogs βλέπω να με ενδιαφέρει και άντε το shadow fall (μόνο για να δω τι μπορεί να κάνει η νέα μου κονσόλα).
Απο την άλλη θα έχω να παίξω διαμάντια τύπου rayman legends, beyond και ίσως το τελευταίο batman origins στο ps3.
Watch Dogs και Killzone: Shadow Fall χαλαρά για day 1. Από κει και πέρα, με βλέπω και για Battlefield 4 ή NBA 2K14.
Ξεχασα να πω και εγω, (αν και ψηφισα) το watch dogs και εγω, οχι γιατι το θεωρω πολυ καλο next gen δειγμα, απλα επειδη μου αρεσει καλυτερα σαν παιχνιδι απ'οτι εχω δει μεχρι τωρα. Και επισης εβαλα και το driveclub το οποιο ομως θα παρω απο Plus. Το Killzone το θεωρω showcase για το Ps4, αλλα συνηθως εχουν μικρο single player, και το multi δεν με ενδιαφερει και τοσο.
Σχετικά με το πολλ νομίζω είναι λάθος να συπεριλμβάνουμε το free2play Driveclub. Λίγο πολύ θα το έχουμε όλοι. Καλύτερα να το επιλέγει όποιος θα αγοράσει τη retail. Δεν είναι πιο λογικό έτσι?
Δεν θα βάλουν όλοι PS+ όμως. Ας μπει το Driveclub σε 2 επιλογές (retail & PS+).
Αν ειχε MGS5 σιγουρα αυτο.
Αλλα δεν εχει οποτε WatchDogs.
Προσωπικά το περιμένω απ'όταν ανακοινώθηκε στην προηγούμενη Ε3.Με είχε κερδίσει από το πρώτο trailer κιόλας:
http://www.youtube.com/watch?v=tIupDnWk0ko
Ε, μόλις είδα το gameplay και τις δυνατότητες, ήρθε και'δεσε!
Ευκολάκι για τα γούστα μου!LOL!
Δεν ειναι και το fifa14 day one?H κανω λαθος?
Εμενα μου κανει εντυπωση που λιγοι εχουν επιλεξει The Witness
Σιγα ρε τη μλκ το witness:P
Ειναι ενα παιχνιδι που πιστευω ανετα μπορουσε να ηταν στο ps3, οποτε θα περιμενω πολυ για το παρω.Οπως ας πουμε το flower που το επαιξα κανα 2 χρονια αφοτου πηρα ps3.
Ασε δε που οπως ειναι το poll μιλαμε για το 1ο παιχνιδι που θα παιρναμε...Με αυτη την εννοια ξερω γω ελαχιστοι ειναι αυτοι που θα παιξουν indie σαν πρωτη τους επιλογη.
Νεα κονσολα γι ατον περισσοτερο κοσμο = γραφικα, δυνατοτητες, παπατζιλικι για να πεις οτι ειχαν αξια τα λεφτα που εδωσες.Στην πορεια εκτιμας αλλα πραγματα, σαφως.
Αποφασίζω να μην προσβληθώ, αν και όσοι διάλεξαν τη μαλακια το witness είναι μαλάκες σωστά;
Ποιό gameplay; Τη σκηνοθετημένη διαδικασία των conferences;
Υπόψιν, ακόμα και φέτος, η Ubisoft δεν έδειχνε το παιχνίδι στο booth της, ενώ τα Crew, Black Flag κλπ τα είχε κανονικά.
Χαλαρα PersonGR.Βαθειες ανασες και σαν παρεα που ειμαστε εδω το ειπα παρεϊστικα! Και το killzone μλκ ειναι μεχρι να βγει το υπερτατο GT7.Θα το παρω ομως, μαλακια μου το ξερω:P
Και το Watch dogs ΚΑΡΑ-σπερνει!
Το Witness θα είναι μόνο digital, ε; Για να δούμε πόσο θα κάνει κι αυτό...
Μην μου μαλώνετε τον Majere! (υπάρχουν παιχνίδια που σαφώς και είναι μλκίες, κατά την άποψή μας πάντα - δεν λεώ για το Witness- , αυτό δε σημαίνει ότι λέμε και τους κατόχους τους μλκες).
Το Watch Dogs ΞΕΡΟΥΜΕ οτι θα είναι launch title?
Αν ναι με βλέπω να αγοράζω και εγώ PS4 day 1. Είχα απογοητευτεί που το infamous δεν είναι launch title και έλεγα οτι θα καθυστερήσω.
Αν ισχύει όμως ότι είναι launch title μάλλον θα το πάρω day 1 ;)
Edit: Μόλις το έψαξα και όντως ισχύει οπότε watch dogs for me (και ίσως killzone).
Το μόνο που φοβάμαι είναι μην βγεί η Ubi και ζητήσει DRM στο παιχνίδι της και ξεκινήσει η γενιά με DRM και για το PS...
Η όλη φάση με το DRM πρέπει να σκοτωθεί τώρα που είναι σε βρεφική ηλικία... Άπαξ και "μεγαλώσει" την βλέπω να κερδίζει η MS...