Αν θες βαλε και ημερομηνια, ξεχασα να βαλω.
29 Οκτωβριου
Printable View
Σε μοντερνα παιχνιδια δεν εχει παιξει πολυ το συγκεκριμενο setting αλλα μετα την επιτυχια του Pirates of the Caribbean επαιξε τοσο γενικοτερα ΠΑΝΤΟΥ που προσωπικα εχω σιχαθει ο,τιδηποτε σχετιζεται με αυτο το setting. Περιττο να πω οτι και για μενα η σειρα μπαινει στο συρταρι, οι annual κυκλοφοριες δεν ταιριαζουν καθολου στο franchise και εχουν ριξει το ενδιαφερον μου κατακορυφα. Επισης θεωρω οτι η σειρα ολο και απομακρυνεται απο ενα βασικο mechanic που ειναι το climbing, απο τα τεραστια κτιρια Βενετιας και της Ρωμης στα δαση του 3 και τωρα στα καταρτια? Just no.
Tελικα θα εχουμε αρκετα cross gen παιχνιδια οπως αναμενοταν.
Γιαυτο και γω δεν πεφτω με τα μουτρα σε τετοιες σειρες(=που βγαινουν καθε χρονο).Το εχω αφησει στο Revelations.Μαλλον αυτο με τους πειρατες θα το παιξω, εχοντας κανει ενα ωραιοτατο break απο AC.:)
Ρε, βγαλτε ενα παιχνιδι στην αρχαια Αιγυπτο να γουσταρουμε... Οχι πως και οι πειρατες μας αφηνουν αδιαφορους...
Τελικα νομιζω οτι το πανε με χρονολογικη σειρα απο τα αρχαια χρονια προς τα νεοτερα.
Ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος.
Δηλαδη αυτο θα τι διαφορα θα εχει με την εκδοση του πσ3?:blink:
οχι αφου στο 4 θα εισαι πιο πισω απο οτι στο 3
Εφοσον βγαινει και στις 2,σιγουρα τα γραφικα δεν θα ειναι next-gen,γιατι το παιχνιδι γινεται με βαση και το ps3.
Απο κει και περα σιγουρα οσοι εχουν και τα 2 θα προτιμησουν την ps4 εκδοση γιατι θα ειναι καλυτερη στις λεπτομεριες.
Συμφωνω με Βαγγελη, τα γραφικα θα ειναι καλυτερα αλλα δεν περιμενω κανα next gen αλμα να δω στο συγκεκριμενο παιχνιδι. Ολα τα cross gen παιχνιδια ειναι μια μεταβαση σε αυτον τον τομεα, το εχουμε δει και στο παρελθον. Το μεθεπομενο AC θα ειναι το leap.
μα εδω εχει διαρευσει ολο το παιχνιδι ρε,,,τωρα το τερματιζω
ειμαι tortuga για την τελευταια δολοφονεια...
καλουτσικο ειναι
Bάζω κι ένα mirror από youtube γιατί επίσημα το trailer θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα και η Ubisoft κατεβάζει όλα τα βιντεάκια.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EdHxhoYQJyU