Εγω γιατι το βρισκω αργο...
Και μαλιστα αν βρεις τον αντιπαλο ,δεν τον χανεις ευκολα απο τον στοχο.
Το θεμα ειναι να τον βρεις.Και αυτο ειναι που αρεσει στο online κομματι του παιχνιδιου.
Printable View
Εγω γιατι το βρισκω αργο...
Και μαλιστα αν βρεις τον αντιπαλο ,δεν τον χανεις ευκολα απο τον στοχο.
Το θεμα ειναι να τον βρεις.Και αυτο ειναι που αρεσει στο online κομματι του παιχνιδιου.
σημερα παντως το παιχνιδι ηταν κορυφη. συναντηση κορυφης και μη, ειμασταν μεσα 9 ελληνες. απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω κανει. :bgrin2::bgrin2:
Ελειψα βεβαια κατι ωρες αλλα οταν ξαναμπηκα ηταν παιδια μεσα και παλι λιωσαμε.
2 πραγματα με στεναχωρησαν μονο.
1ο Το οτι ενω μπηκαμε για πρωτη (και μαλλον τελευταια φορα) και οι 9 μεσα και μας εβαλε σε μια ομαδα και κατακαβλ****σαμε οτι θα παιζαμε ετσι, ενω ο σερβερ ειχε αλλη γνωμη, επεσε και μας αφησε με το.....οπλο στο χερι. :badpc:
2ο Οτι μετα απο ενα παιχνιδι που δεν πηγα καλα καποιος ειπε ''ρε σταυρο δεν κανεις τιποτα.'' :banghead: Με εσκασες.:bgrin2: Ε οχι και δεν κανω τιποτα. Προσπαθω με ολο μου το ειναι. Γιαυτο στην επομενη ειχα πολλα ''κιλ'' αλλα και παλι ως δια μαγειας, ο σερβερ βαρεθηκε και πηγε σπιτι του. κοινως επεσε.
Αυτα τα ολιγα με το παιχνιδι. Να το ξανακανουμε. Δεν ξερω αν ειχε κανονιστει αλλα αν δεν ειχε ειχαμε τρομερο timing.
Τα λεμε παιδια. :1appl::1appl:
άλλο ένα μεγάλο λάθος....εμ δεν βρίσκεις σέρβερ πάντα εμ δεν σου δίνει επιλογή να διαλέξεις πως θα γίνουν οι ομάδες....τι χαζομάρα είναι πάλη αυτό??:χ
Εγω επαιξα λιγο χθες με seven77 και Stavtag(Οι τσατσοι με εβαλαν μονο μου εναντιων τους:rofl:).
Θα μπειτε σημερα?Γιατι ισως να μην το δωσω πισω ακομα.
ΧΑΧΑΧΑΧΑ PDS13 σορρυ για χθες αλλα τα πηγες μια χαρα!!!
εγω θα μπω παντως .κατα τις 11.
και οποιοσ 3ερει πως να παι3ουμε σωστα ας μας μας κανει invite oλους!!:1appl:
Σήμερα μου ήρθε εμένα!!!
Βέβεα εννοείται πως θα κάτσω να παίξω το single-player πρώτα για να εξοικιωθώ κιόλας. :)
ε εντα3ει ηταν λιγο αδικο:)
παντως λογικα ο σταυρος ο νασος θα μπουνε και αυτοι σημερα.
παρεπιπτοντως δεν εχεiς bluetooth για να μιλαμε?
οχι δεν εχω :(,αλλα θα παρω καποια στιγμη:)
παιδια δεν μπορω να γραφω μηνυματα,οσο ειμαστε στο μενου ετσι?
Νομιζω εχει μια επιλογη αριστερα.
Κρυφτουλι?Που?Πως?Ποτε?
Εγω μονο σε tournamentαδικους σερβερς πεφτω!
μπααααααα ακυρο. ισως για μερικα δευτερολεπτα μονο.
το παιχνιδι ειναι απιστευτα γρηγορο...................:mad::rant:
Που το βλεπετε το γρηγορο?:confused:
Αν τo COD ειναι γρηγορο τοτε το resi τι ειναι?
Εκτος αν εννοεις οτι δεν μπορεις να δεις τους αλλους που σε σκοτωνουν.
Τι να πω ,ισως δεν βλεπω καλα.
Το Resi δεν το εχω παιξει, οποτε δεν εχω κριτηριο.
Το κριτηριο μου ειναι το Cod I και ΙΙ, ασχετα αν αυτα δεν ειχαν βγει σε PS3.Δεν λεω οτι δεν ειναι καλο, απλα εγω προσωπικα ειχα συνηθισει σε κατι λιγο πιο αργο και μεθοδικο.Φυσικα, δεν εχω δοκιμασει ολους τους χαρτες ωστε να εχω αποψη.
παιδια το ονλαιν του ειναι τρισαθλιο απο πλευρας λειτουργικοτητας.αργει κολλαει τα ειπαμε...
απο πλευρας ομως εξομειωσης ειναι απιστευτο.
συν του οτι ειναι παιχνιδι για τουλαχιστον hd τηλεοραση.εγω που παιζω σε μια απλη δεν διακρινω τιποτα....για να σκοτωσω με sniper γ$#@τα....
σε hd πιστευω οτι θα ειναι απαικτο!!και οσο περισσοτερο το μαθαινεις τοσο καλυτερο γινεται.με μια καλη συνενοηση να μπουμε π.χ 10 ατομα σε ενα πριβε ματσακι....φοβερο!!:prayer:
Και στο xbl έχει εδώ και 2 μέρες κάποια προβλήματα,μην φανταστείτε τίποτα τρελό απλώς δεν είναι τέλειο.
Και εγώ θα το προτιμούσα πιο αργό και με περισσότερη τεχνική ala GRAW 2...και έτσι την παλεύω όμως ;)
pds13 και εγω οταν χρειαζοταν να σε δω μια χαρα φαινοσουν:rofl::rofl:
παιδια το παιχνιδι πεζεται με ΥΠΟΜΟΝΗ!!
ειναι περισοτερο stealth παρα action...μολις φτιαξουν και το σερβερ....