http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._8239015_n.jpg
Printable View
Γιατι κατι μου λεει στην Ελλαδα θα το δουμε γυρω στα 20 ευρω πανω..
Sony: PS3-Vita, όπως Wii U
ηταν σιγουρο οτι μπορει να γινει,αν το καταφερουν πριν βγει το wiiu τοτε με το Ps4 τι θα κανουν?ΠΑΠΑΔΕΣ?Quote:
Ο πρόεδρος της SCE Worldwide Studios, Shuhei Yoshida, δήλωσε ότι οι ομάδες ανάπτυξης της Sony ήδη πειραματίζονται στη χρήση του PS Vita ως χειριστηρίου για το PS3, με τρόπο που θα θυμίζει το χειριστήριο του Wii U. «Είναι πολύ ενδιαφέρον αυτό που κάνει η Nintendo με το Wii U και εξεπλάγην που τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς όπως τα έλεγαν οι φήμες. Ήδη ο κόσμος ζητάει από εμάς να συνδέσουμε το Vita με το PS3 για να κάνουμε κάτι παρόμοιο, σε ό,τι αφορά τη χρήση δύο οθονών και την εκμετάλλευση της οθόνης αφής για τον χειρισμό κάποιων παιχνιδιών».
«Πρόκειται για κάτι πολύ ενδιαφέρον και θα πρέπει να πειραματιστούμε. Όπως θα έχετε δει, πολλοί developers ήδη πειραματίζονται με τις δυνατότητες σύνδεσης του PS Vita και του PS3. Η ομάδα του Wipeout 2048 εφαρμόζει ήδη το cross play και οι άλλες ομάδες του Vita έχουν σκεφτεί διάφορυς τρόπους για να υπάρχει χρήση των δύο συστημάτων. Είναι απλά θέμα χρόνου. Όσο παρέχουμε τα εργαλεία στους developers για να κάνουν χρήση της δυνατότητας συνεργασίας των δύο συστημάτων, εκείνοι σίγουρα θα σκεφτούν κάτι ενδιαφέρον».
αυτο με την ισοτιμία που κάνουν με το ευρω-$ ακόμα να την καταλάβω!!!! 299$=205e.
Είναι σα να μας λένε στα μούτρα οτι σας κλέβουμε Ευρωπαίοι.
IGN: PlayStation Vita Is "Region Free" Says Sony VP
IGN: "In a PlayStation Vita session for European and Australian press at E3 today, Michael Denny, Sony's Vice President of Sony Worldwide Studios Europe, confirmed that - to the best of his knowledge - Vita would be region free."
Oποτε κανουμε import παιδια απο αμερικα και το αγοραζουμε σε δολλαρια το μηχανηματακι :)
!!!!! stadard import όπως το πες! good news
Κοίτα λογικά λίγο - πολύ θα είναι όπως τα αντίστοιχα media cards του DS αν έχεις δει, για κουτί - συσκευασία αν εννοείς - μπορεί να χρησιμοποιήσει το γνωστό φορμά των UMD μόνο που θα έχει άλλη υποδοχή για τα game cards αυτά. Τώρα ειλικρινά δεν ξέρω για το DS πως διαχειρίζονται τα παιχνίδια τα saves τους (ανάθεμα αν έχω κανένα γνήσιο :c055gfe:) αλλά λογικά στο PSV θα υπάρχει είτε η δυνατότητα να σώζονται στην ίδια την κάρτα (νομίζω κάτι τέτοιο είχα διαβάσει) αλλά ενδεχομένως και σε ξεχωριστή κάρτα μνήμης που θα παίρνει αυτό.
http://img.diytrade.com/cdimg/306937..._game_card.jpg
http://info.pabile.info/wp-content/u...astaway-02.jpg
Import αρκεί να έρχεται με ταχυδρομείο, γιατί αλλιώς θα μας βγει ακριβότερο από το να το παίρναμε από εδώ. Εγώ πιθανόν, να έχω κάποιον να μου το φέρει στο launch από αμερική οπότε θα προτιμήσω αυτή τη μέθοδο :D
Βρε το vlad το φίλο μου! Σου έχω πει ποτέ πόσο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ είσαι; :D
Δεν εχω αγορασει ποτε κατι απο Αμερικη, φορολογειται?
Ψεματα, εχω αγορασει 2 παιχνιδια απο το Καναδικο site αλλα δεν θυμαμαι να πληρωσα κατι. Η παει με το βαρος?
Ειναι μεγαλη κλεψια και 50 ευρω (τουλαχιστον) διαφορα τιμης ειναι σημαντικη. Πολυ καλο νεο οτι ειναι region free.
Βασικά υποθέτω ανάλογα με την αξία και όχι τόσο το βάρος τα μαγαζιά θα στέλνουν με απλό ταχυδρομείο ή μεταφορική τύπου fedex. Αν έρθει με ταχυδρομείο δεν περνάει τελωνείο σίγουρα. Αλλιώς περνάει και σου βγαίνει μια η άλλη ή και ακριβότερα. Οπότε μένει να δούμε πως το στέλνουν όταν βγει. Σίγουρα η διαφορά είναι αξιοσημείωτη με την παρούσα ισοτιμία. Αλλά μην κάνουμε τόσο μακροπρόθεσμα σχέδια οι εγχώριοι, ποτέ δεν ξέρεις τι ισοτιμία θα υπάρχει τότε και τι νόμισμα θα έχουμε :P
Enstikto υπονοείς κάτι???? :D :D
Όχι ρε συ απλά ανέφερα πως είσαι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ.
Κάτι εντελώς άσχετο (εντελώς όμως σου λέω): παίζει μιας και εισαι τόσο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ο γνωστός σου βα κρατάει και για μένα ένα;
Spoiler!
Βρε Δημήτρη δώσε λίγο οπτικοακουστικό υλικό να καταλάβει ο άνθρωπος τί του λες:
Spoiler!
Χαχαχα. Θα δούμε, μέχρι τότε έχουμε καιρό. Άλλωστε μπορεί να είμαι κι εγώ αυτοπροσώπως εκείνο τον καιρό που θα γυρνάει ο φίλος μου, Αμερική, ακόμα δεν γνωρίζω. Οπότε μπορεί να σου το κρατάω εγώ :P
Καλά πιο πολύ στην Πλάκα το είπα να πω την αλήθεια. Αλλά αν κάτσει δεν θα με χαλάσει κιόλας :D
Δεν νομιζω να αργησουν να το σπασουν το Vita να ειμαι ειλικρινεις... θα δουμε!
Δεν υποτιθεται οτι τωρα ξερουν τι να αποφυγουν ομως για να μη ξανασπασει?
Ξερουν, αλλα οτι κλειδωνει αργα ή γρηγορα ξεκλειδωνει.
Η μεγαλη διαφορα απο το χειρηστηριο του wii u και τις ανακοινωσεις οτι το vita θα υποστηριζεται σαν χειριστηριο επισης ειναι οτι στην πρωτη περιπτωση το χειρηστηριο ειναι bundled με την κονσολα οποτε μπορουν οι σχεδιαστες να ειναι 100% σιγουροι οτι οποιο feature βαλλουν στο game θα ειναι "χρησιμοποιησιμο" απο ολους.
Στη περιπτωση του vita οι developers οτι κανουν θα το κανουν EXTRA για οσους εχουν το vita οποτε εχοντας υποψη πως εχουν εκμεταλλευτει το psp (ελαχιστα games το χρησιμοποιουν ) δεν περιμενω πολλα πολλα και ας λενε οτι θελουν. Θα βγαλουν κανα 2 τιτλους κραχτες στην αρχη και μετα αραια και που.
Ειναι πολυ σημαντικο οταν κανεις αναπτυξη του παιχνιδιου να ξερεις ακριβως τι συστηματα μπορεις να χρησιμοποιησεις και οχι να εχεις στο μυαλο σου διαφορετικα configurations. Η ιστορια εχει διδαξει οτι σπανιως αν οχι και καθολου πετυχαινουν τετοιες τακτικες.
Εκτος βεβαια αν το ps4 εχει σαν χειρηστηριο μεσα στην συσκευασια κανα vita...λετε?