Πάντως το η γνώση είναι δύναμη είναι ωραίο παιχνίδι και έχει χαβαλε.
Και εγώ νομίζω αν ήθελε είναι πολύ εύκολο να υποστηρίξει τα συγκεκριμένα παιχνίδια.
Στάλθηκε από το AC2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Printable View
Πάντως το η γνώση είναι δύναμη είναι ωραίο παιχνίδι και έχει χαβαλε.
Και εγώ νομίζω αν ήθελε είναι πολύ εύκολο να υποστηρίξει τα συγκεκριμένα παιχνίδια.
Στάλθηκε από το AC2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάτσε, αφού έβγαλε ήδη την λίστα με τα unsupported games γιατί δεν είχε αναφέρει και τους PlayLink τιτλους; Να περιμένουμε και άλλα παιχνίδια δλδ που θα μπουν στη λίστα;
Κρίμα για εμένα τα συγκεκριμένα καθώς είναι από τα λίγα couch multiplayer παιχνίδια που μπορείς να παίξεις στο PS, τα είχαμε τιμήσει αρκετά με φιλους που δεν παίζουν πιο completive παιχνίδια ή όταν είχαμε πολλά άτομα μαζεμένα.
Βασικά αν προσέξεις αναφέρει το εξής: "PS4’s Second Screen app or game companion apps are also not compatible".
Δεν λέει συγκεκριμένα PlayLink, αλλά εμπίπτει στην παραπάνω κατηγορία.
Εντάξει, deal breaker δεν είναι να μην πάρεις PS5 (και φυσικά να πουλήσεις το PS4 <-- δεν ξέρω πόσοι θα το κρατήσετε, θα είχε ενδιαφέρον ένα poll πιστεύω), αλλά θα ήταν εύκολο να υποστηριχθούν ΑΝ το ήθελαν πραγματικά.
Τελοσπάντων, για μένα το ζουμί είναι το εξής: οτιδήποτε έχει να κάνει με gimmicks, ΔΕΝ έχει legs υποστήριξης μακροχρόνια. Θυμάται κανείς κάτι mobile wannabe παιχνίδια στο PS3; Και καλά προσπαθούσαν να πάρουν κομμάτι της mobile πίτας.
Έτσι κι εδώ, έχει κάποια παιχνίδια που θυμίζουν Wii U (μην παρεξηγηθώ: ωραία παιχνίδια μεν, gimmicky controls δε!), όπως το Melbits World (Captain Toad wannabe). Είναι κρίμα που θα χαθούν λόγω της τραγικής απόφασης να υποστηρίζουν ΜΟΝΟ mobile/touch controls. Αυτό ήθελα να θίξω.
Το Erica (FMV-based game) είναι το μόνο που υποστηρίζει DS4 και γλίτωσε το τσεκούρωμα. Έτσι θα έπρεπε να ήταν όλα εξαρχής (η διαφωνία που έγραψα ότι είχα με έναν φίλο προ ετών, μιας και προτιμώ πατροπαράδοτο χειρισμό και σιχαίνομαι αυτή την μόδα των companion apps:P).
^^ λιγο ασχετο αλλα επειδη ειδα οτι το ρωτας, ειμαι hoarder οσον αφορα τις παιχνιδομηχανες που ειχα στην κατοχη μου. Εχω ολες τις κονσολες κανονικοτατα και τις φυλαω ευλαβικα...
Για να παιξουν πολλοι παικτες τα playlink στο ps4, θα επρεπε η sony:
1) να βγαλει υποστηριξη για τα ps3 buzzers --> Δεν εγινε
2) να βγαλει προς πωληση νεα ps4 buzzers --> Δεν το εκανε
3) να παιζονται με πολλα ds4 χειρηστηρια --> Ασυμφορο, δεν θα αγοραζε κανεις 4 χειρηστηρια
4) να παρεχει την εφαρμογη για να χρησιμοποιησει καποιος το smartphone του --> το πιο σωστο κατ' εμε
Αφου (κακως) δεν υπαρχει υποστηριξη για second screen στο ps5, δεν πειραζει θα τα παιζουμε στο ps4,
εκτος και εαν καταργηθει η εφαρμογη απο το google store κ δεν μπορουμε να την κατεβασουμε.
Τοτε η σωστη αποφαση θα ηταν οι επιλογες 1 ή 2.
ΥΓ Ακομα εχω στημενο το ps3 για buzz quiz κ διαφορα αλλα games, το ps2 απεβιωσε κ δεν μπορουμε να παιξουμε πια
τα Buzz Junior (Robojam, Dino's Den, Jungle Party & Monster Rumble) δυστυχως οι αντιστοιχες ps3 εκδοσεις τους ειναι "πετσοκομμενες".
Tα μόλις 10 παιχνίδια που δεν θα παίζουν στο PS5 θα γίνουν 9
(εξαιρούμε τα 10 PlayLink games που δεν γίνεται να παίξουν ούτως ή άλλως λόγω second screen).
Dev Eager to Fix PS4 Game Not Backwards Compatible with PS5
Αυτό σημαίνει πως αν θέλουν οι devs του εκάστοτε παιχνιδιού η λίστα μπορεί να μειωθεί κι άλλο ή ακόμα και να εξαληφθεί.
Ενα patch χρειάζεται.
Πολλη κουβεντα, πολλη δουλεια και πολλες εργατοωρες για λεπτομερειες.
Με βολευει αφανταστα το bc για ps4, διοτι αυτη τη γενια την εκανα skip. Ημουν ετοιμος για ps4 pro πριν λιγο καιρο, αλλα αφου εμαθα πως θα εχουν bc, την παρατησα την ιδεα και θα παω απευθειας για ps5.
Εκτος λοιπον απο τετοιες ειδικες περιπτωσεις, το bc το πολυ να σε "βολεψει" για τον πρωτο χρονο. Να παιξεις απο αυτα που ηδη εχεις, μεχρι να μεγαλωσει η βιβλιοθηκη του ps5.
Παιχνιδακια καλα να δουμε, νεα ip, καλυτερο VR και τι συζητησεις κανουμε τωρα για παιχνιδια 10ετιας και 20ετιας;
Πάντως καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσουν τι ρόλο βαράει η νέα PS camera.
Αν δεν είναι για streaming/Twitch, τότε μάλλον θα είναι για PSVR2.
Ελπίζω να μην έχουμε το παράδοξο να σου λένε ότι για PSVR1 BC games θες την παλιά camera (με adaptor όπως είπαν) και για PSVR2/next-gen VR να θες την νέα camera. Δηλαδή βάλε-βγάλε καλώδια, ανάλογα τι θες να παίξεις.
για το knowledge is power κρίμα... είναι πολύ ωραίο παιχνίδια για παρέα/χαβαλέ
Δεν διαφωνώ για τα party/multiplayer games (αν και το Switch ζητάει extra controllers και τα σκάει κανονικά ο κόσμος), αλλά υπάρχουν και single-player PlayLink games. Ούτε εκεί δίνουν επιλογή για DS4 (πλην του Erica).
Γενικά αυτή η μόδα των companion apps μου έκατσε κάπως στραβά (είχε και το AC Unity, αλλά ευτυχώς το απέσυραν).
Το Buzz πονεμένη ιστορία, υπάρχει θέμα με τα δικαιώματα του παιχνιδιού από όσο θυμάμαι, συν ότι τα παλιά controllers δεν έχουν το υποχρεωτικό security chip για pairing. Πάλι καλά να λέμε που δεν θα αχρηστεύσουν ξανά τις τιμονιέρες!
To μονο που με ενδιαφερει απο αυτα ειναι το Robinson the journey. Πολυ ομορφο VR game, με αρκετα θεματακια οσον αφορα το gameplay βεβαια. Αν μπορουσαν να το κανουν να παιζει σε PS5 και να αυξησουν και την αναλυση θα ηταν σουπερ.
Με αφορμή το παρακάτω retweet της Sony για τις 15/10 γίνεται λόγος στο internet για αποκάλυψη του UI αυτή την εβδομάδα.
Μπορεί να είναι και κάτι εντελώς άσχετο, κρατάμε την ημερομηνία και βλεπουμε.
Εγω λέω καμια εμπορικη συνεργασια με το Burger king, καποιος διαγωνισμος , κατι τετοιο. Για το UI λενε οτι μπορει να το δειξουν επειδη στις 19 αλλαζει μορφη το store, αλλα δεν νομιζω οτι συνδεεται με το παραπανω.
Έχουν πλάκα οι απαντήσεις από κάτω (εθεάθη μέχρι και ο Dorito Pope):
Κι εμένα κάποιου είδους promo με Burger King μου μυρίζει. Πάρε ένα burger να κερδίσεις PS5, ίσως και κανά exclusive skin για Fall Guys. Κλασική Αμερικανιά, τίποτα που να μας αφορά δηλαδή. :P
Αρχισανε τα....exit pool στην Αμερική, το μονο που δείχνει βεβαια είναι η ταση των καταναλωτών και οχι προπαραγγελειες.
Attachment 12495
Σε λιγότερο από μήνα κυκλοφορεί οπότε τα καταστήματα ετοιμάζονται :yes:
https://pbs.twimg.com/media/EkM1h4LU...=jpg&name=orig
Σε μας σε ένα μήνα κ κάτι έρχεται, αλλά από ότι διαβάζω τα περιφερειακά θα έρθουν μια βδομάδα νωρίτερα.
Από παιχνίδια εξακολουθώ να μην θέλω κανένα για Day 1, ίσως μετά με ψήσει το DS, αν βγει καλό, αλλά δεν καίγομαι.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με επιφύλαξη πάντα...
Κάτι μου λέει ότι είναι Intel PC (για όσους διάβασαν το προηγούμενο post μου), συν ότι το DirectStorage API θα έρθει το 2021 στα Windows 10.
Δηλαδή καλό 2022+ για να αρχίσουν να εμφανίζονται οι πρώτες συμβατές εφαρμογές/παιχνίδια.