ΟΚ, I 've seen enough. :D
Printable View
ΟΚ, I 've seen enough. :D
Ειδα το video με τον chuck noris, Πολυ γελιο, παντως εκτος οτι και εγω το βρισκω απιστευτα βαρετο , αλλα αυτο ισως να οφειλεται απλα στο τι μου αρεσει εμενα, τα γραφικα παντως που λεει στο video οτι ειναι και καλα next gen, ας μην κοροιδευει τον εαυτο του, last gen επιπεδου ειναι , και μαλιστα οχι καν τα καλυτερα.
Πάντως η κλωτσιά πρέπει να είναι το πιο δυνατό όπλο μετά τους Titans. Αν το πάρουν όλοι είδηση, που σταδιακά αυτό θα γίνει αναπόφευκτα, όλοι θα τριγυρνάνε στις πίστες ρίχνοντας κλωτσιές δεξιά και αριστερά. Πανικός θα γίνει, ελπίζω να έχουν το μυαλό και την δυνατότητα να το σουλουπώσουν λίγο αυτό το θέμα γιατί θα καταστραφεί το παιχνίδι πριν καν πιάσει τα ράφια των καταστημάτων.
Τα γραφικά δεν είναι και τόσο σημαντικά σε τέτοια παιχνίδια όμως.
Ούτε τα γραφικά, ούτε το στόρι, ούτε ο αριθμός των παικτών, ούτε το αντικείμενο της νίκης από ότι είδαμε, ούτε καν τα όπλα, μόνο οι κλωτσιές μετράνε... :)
Οι κλωτσιές θυμίζουν κολ οφ ντιουτι (MW2,3 ??)που η μαχαιριά κλείδωνε κάνα δυο χιλιόμετρα πριν.
Συμφωνώ αλλά τι πωλήσεις θα κάνει το ένα κ τι το άλλο; Το τιταν 2,3,4 θα είναι ουσιαστικά το 1 με καινούριους χάρτες κ ψιλοδιορθωσεις, δεν θα θέλει κ πολύ σκέψη και χρόνο για να το φτιάξουν.
Οτι εχω δει, οτι εχω ακουσει περι το "Τιτανόπεσμα" ειναι (και αυτο αισθανομαι προσωπικα) οτι εγινε πολυς ντορος για ενα παιχνιδι που ειναι απλα καλο. Σε βιντεακι που ειδα χθες απο Frankie on Pc, ειπε οτι το βαρεθηκε ακομα και τωρα που ειναι beta... Εγω τωρα θα ελεγα οτι αν εβγαινε σε PS4 θα το επαιρνα σιγουρα στην θεση του COD Ghosts. Δυο τετοια παιχνιδια μαζι στην ιδια κονσολα πανε πολυ.
Sent from my iPad using Tapatalk
Καλα καποια κακως κειμενα πιστευω οτι θα τα διορθωσουν, αλλωστε αυτος δεν ειναι και ο σκοπος της beta? Υπαρχουν ομως και πραγματα που δεν διορθωνονται ευκολα, το επιπεδο των γραφικων δεν θα αλλαξει, και ειναι το λιγοτερο υποπτο που απο την beta απουσιαζει η εκδοση του 360, γιατι οπως πιστευω εγω ειναι τοσο κοντα στην εκδοση του Χ1 (οπως λενε και φημες) οπου καποιος που εχει 360 και θελει να παιξει το συγκεκριμενο παιχνιδι δεν προκειται να δωσει λεφτα να παρει νεα κονσολα μονο για αυτο.
Το αλλο θεμα που θελω να θιξω ειναι οτι διαβαζοντας τις εντυπωσεις στο GAF, βλεπω οτι αυτο που υποπτευομουν απο την Ε3 και μετα ισχυει, το παιχνιδι λαμβανει υπερβολικα μεγαλο Hype για αυτο που ειναι, δεν θα μου φανει παραξενο εαν ακουσουμε καποια στιγμη στο μελλον τα ποσα εσκασε ειτε η ΕΑ ειτε η MS για την προωθηση του παιχνιδιου στον τυπο. Βεβαια το καλο με την beta ειναι οτι το hype θα ξεφουσκωσει.
Kαναδός το λέει... να τον πάρουμε στα σοβαρά εμείς τα Αμερικανάκια? :P
Titanfall is a perfect example of why graphics don’t always matter
http://o.canada.com/technology/gamin...y-dont-matter/
Πάντως διασκεδαστικό φαίνεται για κάποιον που θέλει κάτι γρήγορο για ξεκ....μα!
http://www.gameover.gr/news/item/268...ll-live-stream
Το "hype χτυπάει ταβάνι" για έναν και μόνο λόγο νομίζω. Δεν προσπαθούν τόσο να πουλήσουν ένα παιχνίδι αλλά περισσότερο μία νέα κονσόλα. Όλα αυτά τα περί φαν παιχνιδιού, τα περί γραφικών, περί αριθμού παικτών, δυνατοτήτων κλπ δεν είναι χαρακτηριστικά μόνο του παιχνιδιού και της προσπάθειας προώθησης του, αλλά κοινό περιεχόμενο δηλώσεων και στάσης για την κονσόλα στην οποία υποτίθεται ότι είναι αποκλειστικότητα. Όποιος έχει Xbox One, έχει ήδη λίγο πολύ συμβιβαστεί με αρκετά από αυτά τα κοινά στοιχεία - χαρακτηριστικά, οπότε δεν νομίζω ότι θα τον πειράξει ιδιαίτερα. Τι θα γίνει όμως με όσους υποτίθεται περίμεναν αυτόν το ενα και μοναδικό τίτλο για να πάρουν την κονσόλα; Θα πέσουν στην παγίδα και θα προχωρήσουν στην αγορά της τελικά ή θα απογοητευτούν και θα της γυρίσουν την πλάτη; Αυτό είναι το μεγάλο παιχνίδι που εκτιμώ ότι παίζεται αυτή την στιγμή γύρω από το TitanFall.
Αν δεν ήταν "exclusive" ή αν δεν ήταν σχεδόν launch τίτλος δε θα γινόταν αυτός ο ντόρος. Γούστα είναι αυτά αλλά για μένα δεν είναι ούτε system seller ούτε innovative. Αν θέλω να μαλακιστω μισή ώρα ονλαιν (που δεν θέλω) υπάρχει πχ το Battlefield.
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειναι δεδομένο ότι εχει προωθηθεί απο ms και EA με το ανάλογο αντίτιμο βέβαιο. Δεν περνάει μέρα εδω και πολυ καιρο που να μην υπαρχει ενα άρθρο, ενα βιντεο, μια παρουσίαση του παιχνιδιου απο τον τύπο. Σε σημείο που να αναρωτιέσαι αν εδω εχουμε να κάνουμε με κατι που θα αλλαξει το videogaming για παντα...κοινώς μας τα εχουν κανει τσουρέκια.
Και ολα αυτα για ενα shooter, που μπορει για πολυ κοσμο να ειναι διασκεδαστικό, αλλα παραμένει ενα απο τα πολλα shooters που εχουμε δει ολα αυτα τα χρονια, και το οποιο εκτος των άλλων δεν εχει να παρουσιάσει τιποτα το nextgen σε τεχνικό επίπεδο και απευθύνεται μονο σε αυτους που παίζουν multi.
Ενας λογος, αν οχι ο βασικός, που προσωπικά με εχει εκνευρισει το συγκεκριμένο παιχνιδι ειναι αυτος ακριβως. Οχι τοσο το ιδιο το παιχνιδι το οποιο οκ μπορει να εχει πλακα, όσο αυτος ο εξωφθαλμα τεχνητός εντυπωσιασμός και το hype που προβάλλεται απο τα ΜΜΕ και εχει ξεκινήσει απο την Ε3. Και ο οποίος πιθανον θα παρουσιαστεί και στα reviews...
Τεσπα, άντε να βγει, να τελειώνουμε με δαύτο, μας τα πρηξαν:P
The Removal of the Hated Xbox One Sharpening Filter Comes at the Price of Texture Detail
http://cdn2.dualshockers.com/wp-cont...foreAfter2.gif
http://cdn2.dualshockers.com/wp-cont...eforeAfter.gif
http://www.dualshockers.com/2014/02/...exture-detail/
Βρισκομαι στις 15 ωρες παιχνιδιου με το Titanfall. Με τραβαει πολυ το parkour και οι Τιτανες. Με εθιζει προσωπικα. Θεωρω αστοχο το 6vs6. Ειδικα στο team deathmatch δεν εχει κανενα νοημα, ψαχνω αντιπαλους με το σταγονομετρο να πουμε.
Λαθος επιλογη. Θα συνεχισω να παιζω γιατι μαρεσει πολυ, περα απο το player count.
Εχει καταντήσει βαρετό, η έκδοση του xbone είναι πάντα υποδεέστερη από αυτή του PS4,
όποιος δεν βλέπει διαφορά στα 720p και στα 1080p ή έχει 20 ίντσες οθόνη ή οθόνη με χαμηλότερη ανάλυση π.χ. hd ready.
1080p (1920x1080) = 2.073.000 pixels
720p (1280x720) = 921.600 pixels, ούτε τα μισά του 1080p δηλαδή.
H διαφορά είναι υπερδιπλάσια,
σε κάθε καρέ από τα 60 μέσα στο ίδιο δευτερόλεπτο βλέπεις παραπάνω από τα διπλά εικονοστοιχεία (pixels) στην τηλεόρασή σου!
Σε βάθος χρόνου το πρόβλημα θα γιγαντωθεί αν δεν βγάλουν system sellers. Να το ανεχτώ το 720p αν μου βγάλει Alan wake πχ ή ένα Last Odyssey. Να το ανεχτώ για το titanfall όμως;
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk