Shooter Ultimate? Really?
Θα πονεσουν τα ματια μου στα 4Κ...
Printable View
Shooter Ultimate? Really?
Θα πονεσουν τα ματια μου στα 4Κ...
.........ευτυχως που πηρα το watch dogs...να ναι καλα ο κωστας!!!
2K14 PS3, για ετοιμαστείτε :P
Μα το nba οι περισσοτεροι απο δω το εχουμε κατεβασει επι μηνες απ το λαθος που ειχαν κανει για μια νυχτα και το ειχαν free...ας ειναι καλα το παλικαρι που μας το ειπε!!και εγω τα ετησια περιμενω....
Το 2013 κατεβάσαμε όχι το 2014
απογοητευση και απο μενα.. ειδια του vita ουτε καν!!
την κατασταση την σωζει το lone survivor (για μενα)...για το ps4 το μαμησανε παλι...
Οφτοπικ. Όταν είχε πρωτοβγει το ps3 όλο κ κάτι παίζαμε ρε π.... Τώρα αν εξαιρέσω το Child of light κ το infamous, το ps4 πιάνει σκόνη
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γ..ω την ώρα και την στιγμή που πουλησα το ps3 για να πάρω το 4
Δεν κατεβαζα την Amiga απο το πατάρι καλύτερα ;;;
Με βλέπω να αγοράζω το UFC που ήμουν και fan μπας και ξεθολωσουν τα ματια μου ...
Αυτά είναι λάθη. Το ps3 δεν θα το πουλήσω ποτέ έχω ακόμα πολλά παιχνίδια να παίξω
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλά γιατί απογοητευτήκατε? Εγώ 2ο μήνα πλέον στο plus υπερευχαριστημένος. Ειδικά με το 2Κ14. Το Dragons Crown για vita θυμάμαι στα video που έβλεπα φαινόταν συμπαθητικό. Reviews δεν έχω διαβάσει βέβαια :P
Κοιτα περσυ τον ιδιο μηνα ειχαν Deus Ex: Human Revolution (PS3), Machinarium (PS3/Vita), Saints Row: The Third (PS3), Orc Attack (Vita),Zero Escape: Virtue’s Last Reward (Vita). Και γω απογοητευμενος με τον ιουνη γιατι θα προτιμουσα ασ πουμε το 2Κ14 να ταν για PS4 :p ξερω τρελο αλλα τεσπα ολα τα αλλα αδιαφορα τελειως, ασ ελπισουμε να σωθει η κατασταση με τα ετησια...απλα οταν δινεις παιχνιδαρες τοσο καιρο και ειδικα περσυ περιμενεις κατι ΑΑΑ και οχι τετοια :P ελπιζω να μη συνεχισουν για πολυ ετσι
Μπορεί να είναι και αυτό. Μόλις είδα 2Κ14 πορώθηκα γιατί λέω θα παίζω μπασκετάκι με τον συγκάτοικο. Μέτα βέβαια θυμήθηκα ότι μετακομίζω σε 1 μήνα :P
Όπως και να έχει πέρα από το ps4 που το θεωρώ λογικό να μην υπάρχουν καλά παιχνίδια να δώσει τα άλλα δεν μου ακούγονται τόσο άσχημα. Εσεις τι περιμένατε ας πούμε που το έχετε περισσότερο καιρό και ξέρετε και το ιστορικό?
Ε τα αθλητικά προσωπικά μου κάνουν τελείως "απρόσωπα" και "ξεπέτα". Έχει πάρα πολλά παιχνίδια που θα μπορούσαν να πάνε για plus (ni no kuni, gow ascension, dishonored.. καποια που μου ρθαν).
Και όπως και να το κάνουμε τα 2 παιχνίδια για PS3 πλέον χτυπάνε. Αν δεν σ' αρέσει το "ΑΑΑ" την βγάζεις με indie/small budget τίτλο.
καλα εδω και μηνες το plus στο ps4 ειναι ανυπαρκο για μενα προσωπικα
τα μονα παιχνιδια που ευχαριστηθηκα outlast-resogun...
απο την αλλη σκεφτομαι να ξανασυνδεσω το ps3 στο σαλονι...
κακά τα ψέμματα παιδιά: το PSN+ δημιουργήθηκε στο PS3 την εποχή που είχε τόννους υφιστάμενης βιβλιοθήκης, εξ ου και η προσφορά ΑΑΑ παιχνιδιών ήταν (και είναι) ενδιαφέρουσα / ελκυστική.
Το PS4 όμως είναι στην αρχή του, ενώ επιπλέον μάλιστα, η βιομηχανία έχει "κατεβάσει" ρυθμούς παραγωγής παιχνιδιών (και πολύ καλά έκανε - αυτή όμως είναι μια διαφορετική συζήτηση), σε σχέση με την αρχική περίοδο όλων των προγενέστερων γενεών κονσολών . Αποτέλεσμα: το PSN+ δεν έχει "καύσιμο" για να πάρει μπροστά το "μοτέρ" ενδιαφέροντος / έλξης.
"Λογικό" από την μια - απαράδεκτο όμως από την άλλη, καθώς όλα τα φταιξίματα για την έλξη που προκαλεί ή δεν προκαλεί μια υπηρεσία, πάντα τα ρίχνω στην μαμά εταιρεία. Το "λογικό" που ανέφερα, είναι ότι όντως δεν υπάρχει υφιστάμενη βιβλιοθήκη με πλήθος τίτλων, οπότε και η Sony τι να κάνει; Να γεννήσει τίτλους; Όμως, αντιπαραθετικά, μπορώ να αποδώσω ευθύνες στην ίδια τη Sony, καθώς όταν ετοιμάζεις μια νέα κονσόλα έχεις σκιαγραφήσει ήδη το χρονοδιάγραμμα της υπηρεσίας σου (PSN+) = ήδη γνωρίζεις αν θα έχεις ή ΔΕΝ θα έχεις παιχνίδια - μεγάλες παραγωγές να χαρίσεις. Τουτέστιν, μια χαρά ήξερε εκ των προτέρων η Sony ότι δεν θα έχει να χαρίσει τίποτε πέραν των Indies*, μόνο που αυτό δεν σημαίνει ότι κι εμείς το γουστάρουμε.
Όπως είπα, ναι μεν "λογικό" αλλά και ταυτόχρονα "απαράδεκτο" δε (επειδή ήταν εις γνώσιν της Sony).
* όταν λέω "τίποτε πέραν των Indies" μην πεταχτεί κάποιος και πει "μα υπάρχουν τα Knack, Killzone, Infamous από πλευράς Sony, και τα NBA2k14, CoD, Disney Infinity, Assasin's 4 από 3rd party"....πιστεύω ότι δεν είμαστε ΤΟΣΟ αδαείς ή αν θέλετε, τόσο απέχουμε από τη νοοτροπία των μεγαλο-πολυ-εθνικών εταιρειών: άπαξ και τα παιχνίδια πουλάνε ακόμα, και επιπλέον, δεν υπάρχει πλήθος νέων παιχνιδιών, είναι κυριολεκτικά αδύνατο η Sony να χαρίσει κάποιον από τους δικούς της τίτλους, όπως επίσης, κανείς από τους 3rd party δεν θέλει να χαρίσει τους μοναδικούς τίτλους που έχει εκδώσει για το PS4.
Τι δηλαδή; Ενώ πουλάει το NBA2K14 στο PS4 (κοιτάχτε μόνο τιμές που έχει, ακόμα και στα μεταχειρισμένα), θα το χαρίσει η 2Κ στο κοινό; Ηλίθιοι είναι;
Αντίστοιχα, η UBI soft τι περιμένετε; Να χαρίσει το Assasin; Δυσκολάκι, μια και το brand name είναι πολύ πιο αναγνωρίσιμο από το φρέσκο Watch dogs. Ίσως όταν, και αν, το WD υπερσκελίσει σε πωλήσεις το Assasin, τότε να το χαρίσει (αν και δεν το βλέπω, καθώς η UBI ούτε καν το Rayman 1 έχει χαρίσει στο PS3).
Να πάμε στο μέρος της ΕΑ; ΟΚ, ας πάμε. Τι να χαρίσει; Το FIFA 2014 ή το BF4; τρελάθηκε; και τι θα πουλάει στο PS4; το NBA Live;;;;; (εδώ κλαίμε από τα γέλια). Έτσι λοιπόν, όπως το βλέπουν τα δικά μου μάτια, η κατάσταση είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Μόνο που για αυτό, το φταίξιμο το ρίχνω στη Sony, αφού το χρονοδιάγραμμα των δικών της τίτλων (αλλά και των 3rd party - έστω περίπου) ήδη το ήξερε.
Εμείς όμως δεν το ξέραμε. Ούτε κάποιος από την βιομηχανία των δημοσιογράφων το προλόγισε ώστε να ενημερώσει τον μέσο - άμοιρο - χρήστη, που δεν ενημερώνεται συχνά περί videogame.
Hell, εδώ κι εμείς που ασχολούμαστε, πουθενά δεν διαβάσαμε πριν την έλευση του PS4 (πχ αρχές μέσα Νοέμβρη - αρχές Δεκέμβρη) ότι θα πέσει ξεραΐλα στο PSN+. Την υποψιαζόμασταν μεν κάποιοι (καθαρά λόγω πείρας), αλλά από στόμα επίσημο (Sony, 3rd party) ή δημοσιογραφικό, δεν ακούστηκε κιχ.