Originally Posted by
hakoo
Σε ενα γενικο πλαισιο θα συμφωνουσα ευκολα μαζι σου, ομως ανεξαρτητα απο το ποια κονσολα εχει ο καθενας το να προσπαθησουμε να ειμαστε παντα politically correct και ισορροπιστες δεν μας κανει παντα και πιο ανεξαρτητους gamers, μη fanboys κτλ. Προσωπικα εγω βλεπω πολλες φορες και το αντιθετο απο αυτο που λες, το οποιο με ενοχλει εξισου. Να βλεπεις δηλαδη προσπαθεια απο καποιους να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα επειδη δεν θελουν επουδενι να χαρακτηριστουν fanboys.
Λες οτι βλεπεις εμπαθεια απο καποιους, κι εγω σου λεω ξεχνα οτι ειμαστε το ps4forums, ειναι δυνατον να μην βγαζει εμπαθεια ενας gamer για πολλες απο τις πρακτικες της MS ειδικα τον τελευταιο χρονο? Και εν προκειμενω, αν πω οτι η MS ειναι εμετικη που για ακομη μια φορα προσπαθησε να ξεγελασει τους καταναλωτες με το sharpening filter θα χαρακτηριστω εμπαθης?
Οταν χαρακτηριζω ανηθικοτητα το οτι προσπαθησε να αλλαξει το χομπι μου μια για παντα με το DRM το κανω στα πλαισια του fanboyσμου? Οχι βεβαια, το κανω στα πλαισια της υπερασπισης των δικαιωματων μου ως καταναλωτη και φυσικα δεν υπαρχει "μαλακος" τροπος να καταδικαστει κατι τετοιο. Εκτος να θελω να υποτιμησω την νοημοσυνη μου και να αγνοησω μια παγκοσμια κοινοτητα μονο και μονο επειδη ειμαι φαν της MS. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ξεχωρα απο καποια σχολια που μπορει να ειναι οντως καπως υπερβολικα, ο μεσος gamer (οχι μονο εδω γενικα μιλαω) δικαιολογειται απολυτα να εχει εμπαθεια αυτη τη στιγμη με την MS μετα απο οσα εχει κανει τους τελευταιους μηνες. Το οτι πηγε να καταστρεψει το χομπι μας δεν ειναι και λιγο, εκτος αν καποιοι θελουν να το υποβαθμιζουν και να το τσουβαλιαζουν.
Κι επειδη φιλε μου εισαι ενα παρα πολυ σοβαρο μελος, σε προκαλω πραγματικα να πας στο section του ps4 και να δεις τι κραξιμο πεφτει απο ολους μας για το απαραδεκτο OS του ps4, για την ανυπαρξια του ως media player, για ολα τα features που εχουν πετσοκοψει και το φιασκο με τα 8 GB GDDR5 που εγιναν 5 (5,5, 6.0? κανεις δεν ξερει) λογω λειτουργικου. Για fan site θεωρω οτι υπαρχουν πολυ αντικειμενικες αποψεις εδω μεσα, προσωπικα δεν το εχω δει αλλου χωρις να θελω να ευλογω τα γενια μας.