Άντε να δούμε τι μας επιφυλάσσει ο Ιούνιος!
Printable View
Άντε να δούμε τι μας επιφυλάσσει ο Ιούνιος!
Σεμεδάκια για να βάζουμε πάνω στα ps4 που σκονίζονται...
κοντευει να τελειωσει και αυτος ο μηνας...ξερουμε τη θα μπει για τον επομενο?!!
To μόνο σίγουρο είναι ότι θα μπει πολύ πράγμα, αλλάζουν τα ετήσια του PS3 και λογικά και του Vita που έχουν μείνει πάνω από 1μιση χρόνο ίδια
κι ελπίζω να βάλουν κι ένα ετήσιο για το PS4.
Συνολικά δηλαδή πάνω από 10 παιχνίδια για τον Ιούνιο.
περασε κιολας ενας χρονος να αλλαξουν τα ετησια?!μωρε μπραβο!αντε να δουμε!ελπιζω σε κατι καλο γιατι μετα μουντιαλ και ζεστες δεν νομιζω εγω προσωπικα να παιζω και πολυ!!:osfp:
Θα ήταν εξαιρετική ιδέα μέσα στον Ιούνιο και μετά την Ε3, να βάλουν επιτέλους το DriveClub+ στο πρόγραμμα σαν δώρο για τους συνδρομητές, κάτι σαν early access - beta version και ίσως με την δυνατότητα να μεταφέρουν τυχόν στατιστικά, κλπ στην κανονική έκδοση όταν βγει. Έτσι αφενός νομίζω θα τσιμπήσουμε σαν πελάτες, αφετέρου δεν θα έχει ζημιά το retail με την τυχόν ταυτόχρονη κυκλοφορία με την plus έκδοση, αντιθέτως κάτι τέτοιο μπορεί να έδινε κίνητρα σε πολλούς που δεν θα το είχαν στο μυαλό τους για day1 αγορά, εφόσον αφιερώσουν ένα δίμηνο/τρίμηνο στην απλή έκδοση, να μεταπηδήσουν στην retail με την κυκλοφορία της. Θα ήταν επίσης, ένα διπλό ετήσιο πακέτο για το PS4, παρέα με το Knack που παραμένει καλή ιδέα για ετήσιο παιχνίδι και με το κλασικό μηνιαίο arcade να βγουν τρία παιχνίδια (έναντι και καλά των 2 της MS).
δεν εχουμε καμια ιδεα για το πια θα ειναι τα ετησια που θα μπουνε ε?
Όχι ακόμα... Δεν έχει βγει κάτι!
Περίεργο που δεν έχει ακουστεί κάποια φήμη.Πάντως και εγώ πιστεύω πως αν βάλουνε ετήσιο στο ps4 αυτό θα είναι το KNACK και δεύτερο φαβορί το KZ Shadow Fall.
Rumors has it:
June 2014:
PS4: Secret Ponchos
PS3: God of War Ascension AND Oddworld: Munch's Oddysee HD
PS Vita: Lone Survivor: The Director's Cut (cross-buy) AND Plants vs. Zombies
Yearly 2014:
PS4: Knack
PS3: Ni No Kuni AND Metal Gear Rising: Revenge
PS Vita: LittleBigPlanet AND The Walking Dead (season 1)
Πηγή: http://community.eu.playstation.com/.../td-p/21357899
Μηπως ειναι για US τα παραπανω? το Metal Gear το εχει δωσει το ευρωπαικο Plus εδω και μηνες.
Παντως εαν δωσουν GOW και ni no kuni, το ps3 μου εχει πολυ ψωμι το καλοκαιρι.
Επισης το Walking Dead μολις πριν ενα μηνα το αγορασα.....ας δωσει καποια στιγμη το μαμημενο το Resistance για το Vita......παλιο παιχνιδι ειναι!
Επειδη ειμαι νεος στο ps plus,ποσα games αναμενεται να προστεθουν στο ps plus τον ιουνιο για Ps3..?
Κάθε μήνα μπαίνουν δύο. Αυτό το μήνα μπαίνουν δύο και αλλάζουν και τα δύο ετήσια άρα σύνολο τέσσερα....
Στο αμερικανικο ps store θα εχουμε demo του Thief για το ps4 κατα πασα πιθανοτητα:
http://blog.us.playstation.com/2014/...s-for-5272014/
Εψαξα πληροφοριες στο διαδικτυο και καποια ξενογλωσσα sites εναφερουν οτι θα κυκλοφορησει και στο Ευρωπαικο.
(Οποτε αν ισχυουν τα παραπανω, θα πρεπει να αποκλεισουμε το Thief απο την yearly igc).
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Στο αμερικανικο αυριο θα παιξει το Limbo τσαμπε για PSVita.
Επισης θα ειναι διαθεσιμο για δοκιμη, μονο για 20 ωριτσες το battlefield 4 για το Ps3 (πληρες εκδοση) απο αυριο στο Αμερικανικο ps store.
http://blog.us.playstation.com/2014/05/26/play-battlefield-4-for-free-on-ps3-tomorrow-with-ps-plus/
P.S. Στην IGC για το ps4 στο Αμερικανικο ps store υπηρχε ακομα το Resogun το οποιο θα αφαιρεθει απο την igc μαζι με το Stick it to the man στις 6/3..
Μήπω γνωρίζουμε φήμες για τα επόμενα του Ιουνίου ή τα ετήσια? Εκτός από αυτά που μάντευαν κάποιοι users...
μόλις με έβγαλε το store στα comming soon:
ps3: nba 2k14, lone survivor
ps4: shooter ultimate
vita: dragons crown