Ρε, αμα σας αρχίσω στις κλωτσιες και τους δυο, θα σας πω εγω... Που έχετε και προβλήματα...
Printable View
Αυτο ειναι μια αντιληψη που, κατ' εμε, ειναι περα ως περα λαθος. Κι ας αλλαξαν οι καιροι...
Καταρχην, αν επιλεξουν ενα επαγγελμα που δεν τους αρεσει επειδη απλα εχει αρκετα χρηματα, θα καταφερουν τα εξης δυο:
- Δε θα ειναι ποτε ευτυχισμενοι στη ζωη τους με αυτο που κανουν και θα ειναι συνεχως μιζεροι. Και...
- ..ποτε δε θα βγαλουν χρηματα επειδη δε θα αγαπανε αυτο που εχουν επιλεξει. Δε θα το κανουν σωστα και με παθος, αρα δε θα κερδισουν απο αυτο.
Ανεξαρτητως, ομως, χρηματων, αυτο που εχει τη μεγαλυτερη σημασια στη ζωη ενος ανθρωπου ειναι η προσωπικη/ψυχολογικη νηνεμια. Ειναι πολυ προτιμοτερο να ειναι "ενταξει" απεναντι στον εαυτο του κανεις, εχοντας επιλεξει αυτο που αγαπα κι ας μην κερδιζει πολλα, παρα να λειτουργει με επικεντρο το χρημα και να ειναι δυστυχισμενος μεσα του.
Ειναι τεραστιο λαθος που ο σχολικος επαγγελματικος προσανατολισμος δε λειτουργει καθολου σωστα στα σχολεια. Αντι να παροτρυνει τα παιδια να "ψαχτουν" και να επιλεξουν ενα επαγγελμα που τα εκφραζει, αντιθετως, τα σπρωχνει να επιλεξουν "επικερδη" επαγγελματα και πολυ συγκεκριμενες σχολες. Αλλα γεμισαν και αυτες οι σχολες. Ποσοι οικονομολογοι και δικηγοροι να υπαρξουν πια;;;;;;
Ξερω οτι τα πραγματα απλα δεν ειναι. Αλλα αυτο που πρεπει να προεχει ειναι η προσωπικη μας ευτυχια.
πολυ ωραια τα ειπες dragon ,
πχ εμενα η μανα μου μου ειπε να παω για νοσηλευτης αλλα εγω δεν τα μπορω τα ιατρικα
τωρα να κανω κατι σε ολη μου τη ζωη που δεν θα μου αρεσει?
θα προτιμησω κατι αλλο
Μιλαω με βαση τις τωρινες συνθηκες που δεν υπαρχουν ουτε ιδεες αλλα ουτε και καριερες..
Κοιταζω ποιο πολυ την επιβιωση στην σημερινη εποχη που ζουμε παρα το τι θα μου αρεσει ποιο πολυ να κανω..Υπαρχουν τοσοι ανεργοι εκει εξω με πτυχια που παρακαλανε να δουλεψουν εστω και part time..
Σιγουρα το να σου αρεσει κατι πολυ και να επιτυχεις πανω σε αυτο ειτε σαν καριερα ειτε απο οικονομικης πλευρας θα ειναι το καλυτερο αποτελεσμα!
μετα απο 12ωρη βαρδυα (για 30 γαμωευρω...) δεν νιωθω τα ποδια μου, εχω γινει κατακοκκινος απο τον ηλιο και απο την υπερενταση δεν θελω ουτε να πεσω για υπνο...
ρωταω εδω για να μην ανοιξω νεο θεμα.
υπαρχει καποιο προγραμμα που να αφαιρει τα λογια απο το τραγουδι και να αφηνει μονο την μουσικη?
στο youtube υπαρχουν πολλα τραγουδια αμα το ψαξεις
πατα το ονομα του τραγουδιου και μετα instrumental
τωρα για προγραμμα δυσκολα θα βρεις κατι το απλο για να κανεις αυτη τη δουλεια...
οντως εχει πολλα τραγουδια ετσι οπως τα λες..
ευχαριστω πολυ..
τα κατεβασα και τα 2 αλλα με το πρωτο πελαγωσα γιατι ειναι για επαγγελματιες και δεν εβγαλα ακρη και το δευτερο ενω εκανα οτι ελεγε το λινκ που μου εδωσες δεν δουλεψε..
ευχαριστω πολυ παντως!
Το Audacity, απ' ότι είδα, ο τρόπος αυτός δουλεύει για συγκεκριμένα stereo tracks. Από κάποια που δοκίμασα, σε μερικά τα αφαίρεσε ενώ σε άλλα όχι. Απλά χαμήλωσε την ένταση.
Το cool edit έχω να το χρησιμοποιήσω χρόνια και, για να είμαι ειλικρινής, δεν είχα δοκιμάσει ποτέ να αφαιρέσω τα vocals αλλά υποθέτω ότι επειδή είναι πιο επαγγελματικό, παίζει να έχει τίποτα πιο advanced features γι' αυτή τη δουλειά.
Anyway, στην τελική, όπως σου είπε και ο master, υπάρχει πάντα το youtube!!!!
To cool edit pro το εχει "αγορασει" πλεον η adobe με ονομα Adobe Audition παντως.
no problem dude
Οι συναναστροφες με περιθωριακους θα σε οδηγησουν στην αβυσσο
Συμβουλη απο τον Γεννητωρ μου για τις κακες παρεες
υπαρχει τιποτα πιο ομορφο απο το να ξερεις οτι υπαρχουν ανθρωποι που πραγματικα σε αγαπουν και σε θελουν μεσα στην ζωη τους παρολο τις οποιες δυσκολιες που υπαρχουν??
ερχονται τα σουβλακια!